Antalya trombofili paneli genetik araştırma laboratuvarı lazım

Nida Karadeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
797
Puanlar
38
Kızlaar çok acil önerebileceğiniz laboratuvar lazım. Trombofoli paneli immünolojik panel hücre paneli genetikler için baktırabileceğimiz en iyi labı nerden bulabilirim??

Kızlaar çok acil önerebileceğiniz laboratuvar lazım. Trombofoli paneli immünolojik panel hücre paneli genetikler için baktırabileceğimiz en iyi labı nerden bulabilirim??
Merhaba bulabildiniz mi? Antalya’da bilmiyorum ama Alanya’da ben başkent hastanesinde yaptırmıştım onun da sonucu 1 ay sonra geldi Ankara’ya gönderiyorlarmış. Belki yardımı dokunur

genetik ve trombofoliyi sehir hastane ya üni hastanelerinin genetik bölümünde yaptırabilirsiniz bir basarısız deneme vs varsa kendi doktorun istem kağıdı yazsın.

Ben bunları özel labta yaptırdım, katil hücre panelini de aynı sekilde. Ama genetikten de randevu bulabiliyodum süre çok daha uzun sadece hastanelerde

Bence özel lab da yaptırın. Biz genetik testleri synevo da yaptırdık. Düzen lab da var ama orda fiyatlar daha pahalı

Back
X