3.düşüğü yapıyorum
ağlamaktan mahvoldumj

Gecmis olsun canim. Galiba arastirma yapilmadan 3 defa denemissin ve tutup düsmüsler.
Benim ilk gebelikte rutin ıvf yapildi 10 haftalikken kalbi durdu. Sonra merkezi degistirdim. Yumurta takibimi farkli bir doktora yaptirdik opu ve transferi ise
tüp bebek merkezinde yaptirdik. Acibadem maslakta oldu. Neyse takibimi yapan doktorum pıhtilasma ve genetik testlerimizi istedi. Rahim filmi cektirdi histeroskopi yaptirdi. Opudan sonra progesteron yüksek olunca transferim iptal oldu donduruldu.
Donmuslarla ilk denememde betahcg220 iken düstü geri kimyasasal denildi. 3 ay dinlendim tekrar donmuşla denedik. Şuan iyi gidiyor. Eşimde sperm yok denecek kadar az ve morfoloji sıfir. Onada 5 ay ilac verildi.
Ayrica bizim gibi dusugu fazla olanlarda ilac kullanimo cokk onemli. Dondurulmus oldugu icin yogun ilac verildi 12. Haftaya kadar
günde 4 adet estrofem
2 adet cronine jel
3 güne 1 pruloton depot igne
Folikasit
1 adet Clexsan 0.6 igne ve 1 adet coraspin (hematologa gittim o ayarladi)
D vit
B 12
Ferrosan
sen merkezini degistir gidebilirsen istanbula git. Oralardaki laboratuarlar daha iyi.
ben bahceci ve şisli memoraili iyi diye duydum arastir bi. Hatta bu merkezlerdeki doktorlara mail ile durumunu anlat. Belki farkli bir uygulamalari olur.
ayrica ankara baskentte hulusi zeyneloglu var. Onun mailini bulup onada sor. Tedaviden once baya bir ön hazirlik yaptiriyor direk igneye başlamiyormuş. Ayrica rapor cikarttiklari icin ilac ve tedavi masrafin azaliyormuş. Ben hic gitmedim ona ama mail ile soru sordugumda en kisa zamanda cevap veriyor sagolsun. Durumunu onada yaz bakalim ne diyecek
eşinde sorun varmi?