Antalya-Tüp bebek- düşük-sorular

Canim iki aydir seni ariyorum kullanivi afin aklima gelmedi bi turlu tam olarak. Korkma kuzum diger gebeliklerinde kan sulandirici kullanmis miydin? Esimin kuzenlerinin hepsinde pihtilasma oldugu icin bikac kez bebek dusurmusler. Belki sninki debondandi? Icini ferah tut dicem de benim de korkum cok

Onu bende dicektim bende ayni durumu yasadm
Bu kez basladim iki defa kaybetmek cok aci psikolojisi zor ama ins bu kez Eses07 Eses07 mutlu sona ulaşacak
Bizlerde ins :KK200:

Ben doktorumdan memnundum
Ama doktorum hastaneyi bırakıyor
Dondurulmuşlarım da memorial de

Benim ilk deneme tuttu ikiz düştü
2.deneme de tuttu düştü ikiz bebek
Mrb canim pihtilasma testi felan yapildimi kan sulandirici felan verihormu doktor.benimde kendiliginden 2 ikide tuple dusuk oldu ama benimkinin degerleri duzenli yukselmemisti .pihtilasma testi yaptirdik pihtilasma faktorune yatkinlik cikti.5.tup denememde 10 yilin sonunda hamile kaldim .jinepol selimbey de isinjn ehlk bi insan ilk bastan sonuna kadar o takibimi yapti ve 3.denememde orda hamile kaldim.bu yol uzun bi yol insallah hayirlosiyla sende kavusursun bebisjne allahim isteyen herkese versin evlat

Onu bende dicektim bende ayni durumu yasadm
Bu kez basladim iki defa kaybetmek cok aci psikolojisi zor ama ins bu kez Eses07 Eses07 mutlu sona ulaşacak
Bizlerde ins :KK200:
Kan sulandirici igne kullaniyo musun sen de canim? Gobisimin bazi yerleri morardi sanirim oralardan damar geciyor. Gorunmuyo da damar falan

Canim iki aydir seni ariyorum kullanivi afin aklima gelmedi bi turlu tam olarak. Korkma kuzum diger gebeliklerinde kan sulandirici kullanmis miydin? Esimin kuzenlerinin hepsinde pihtilasma oldugu icin bikac kez bebek dusurmusler. Belki sninki debondandi? Icini ferah tut dicem de benim de korkum cok

Kan sulandırıcı kullanıyorum evet
Canım tüm sebepler sorun yok
neden düştüğünü bilmiyorum
Umarım son olur

Korku var evt bende de
Yarin Allah izin verirse transferim var canim
Dualarim seninle umarim bu kez yolunda gider kayıpsız

İnşallah canım
senin kaçıncı denemen

Kan sulandirici igne kullaniyo musun sen de canim? Gobisimin bazi yerleri morardi sanirim oralardan damar geciyor. Gorunmuyo da damar falan
Evet ilkinde kullanmadim düşükten sonra vücudum hep kizardi kan toplanıyordu
Buyuk ihtimal dusuk sebebi de oydu gibime geliyor Allah da biliyor ya

Olur o kadar hepimizin kafasi karisik
Ben yurtdışından belki hatirlarsin oyle viyanadan :-)

Sanki anımsıyorum
Çok yazan oluyor
Hafızam zayıf
Kusura bakma
İnşallah son deme olur ikimiz için de
İlk tutmamış miydi yoksa düştü mü?
Benim tutup düşüyor :(

Sanki anımsıyorum
Çok yazan oluyor
Hafızam zayıf
Kusura bakma
İnşallah son deme olur ikimiz için de
İlk tutmamış miydi yoksa düştü mü?
Benim tutup düşüyor :KK43:
Ilk tuttu 10. Hafta da düştü oncesinde 3 hafta kanamalar oldu
Düşükten sonra kan pihtisi cikti bende
Simdi igne aliyorum bakalim ins bu kez tutar da kan pıhtısıdır sorun onunda ignesini aliyorum

Ilk tuttu 10. Hafta da düştü oncesinde 3 hafta kanamalar oldu
Düşükten sonra kan pihtisi cikti bende
Simdi igne aliyorum bakalim ins bu kez tutar da kan pıhtısıdır sorun onunda ignesini aliyorum

Geçmiş olsun canım
Hibor 3.500 mü yapıyorsun
Bende yok yine de önlem almak için
Yapıyorum kan sulandırıcı
Estrofem, crinone jel

Amh yaptrdınız mı arkadaşlar ben 3 yıldır istiyorum bebek doktorum bugün amh bakalım dedi beklediğim gibi görmedim yumurtalarını dedi sizlerin kaç çıktı

Back
X