Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Kızlar ben 6 gündür ginera kullanıyorum adetim bitti ama hala kahverengimsi bi akıntı geliyor normal mi bu yoksa bulunduğum yerde bi kadın doğumcudan randevu mu alayım:KK43:
daha once kullanmismiydin cnm bu tür hormon ilaclari lekelenme akinti yapar baslangicta diye duymustum bende ilk klomen basladgmda adetin 3.gunu baslaniyorsa 7.gune kadar kahverengi tuhaf lekenme yasiyordum doktor normal oldugunu soledi sonraki aylarda yasamadim

daha once kullanmismiydin cnm bu tür hormon ilaclari lekelenme akinti yapar baslangicta diye duymustum bende ilk klomen basladgmda adetin 3.gunu baslaniyorsa 7.gune kadar kahverengi tuhaf lekenme yasiyordum doktor normal oldugunu soledi sonraki aylarda yasamadim
Kullandığım ilac doğum kontrol hapıymış ilk defa kullanıyorum.. daha önce klomende kullandım ama onda hiç böyle kahverengimsi bi akıntı olmadı..

6 gündür kullanıyorum. Akıntı sürekli olarak gelmiyor ama her gün ara ara geliyor.. koku, kaşıntı, ağrı, sızı yok. Kist olsa ağrı falan olurdu değil mi? Bir kaç gün beklesem mi acaba?

Kullandığım ilac doğum kontrol hapıymış ilk defa kullanıyorum.. daha önce klomende kullandım ama onda hiç böyle kahverengimsi bi akıntı olmadı..

6 gündür kullanıyorum. Akıntı sürekli olarak gelmiyor ama her gün ara ara geliyor.. koku, kaşıntı, ağrı, sızı yok. Kist olsa ağrı falan olurdu değil mi? Bir kaç gün beklesem mi acaba?
Dogum kontrol hapiysa oda yapar ilk kullanimda cnm surekli kullanimda vucut alisinca yapmiyor ben cok kullandim pko oldgu icin kist olsa lekelenmeden anlasilmaz hem cnm dogum kontrol kisti önler ztn ben gec adet gordgm icin kullanirdim ne adet sancisi cekerdm nede kist yapardi diane 35 kullanirken.. sen rahim dinlendrmesi yapiyosn ztn o nedenle olumszluk gelismesn diye verms endiselenme

Ayy çok sağol canım benim ya ilk defa kullanınca bide adetimin 7.günü başladım hala böyle akıntı gelince kullandığım iğnelerden ilaçlardan dolayı adetim uzadı diyordum sürekli, ama hala devam etmeside korkutmuştu demek ki bu ilaçtan dolayıymış. Içimi rahatlattın canım Allah razı olsun :KK200:
Dogum kontrol hapiysa oda yapar ilk kullanimda cnm surekli kullanimda vucut alisinca yapmiyor ben cok kullandim pko oldgu icin kist olsa lekelenmeden anlasilmaz hem cnm dogum kontrol kisti önler ztn ben gec adet gordgm icin kullanirdim ne adet sancisi cekerdm nede kist yapardi diane 35 kullanirken.. sen rahim dinlendrmesi yapiyosn ztn o nedenle olumszluk gelismesn diye verms endiselenme

Ayy çok sağol canım benim ya ilk defa kullanınca bide adetimin 7.günü başladım hala böyle akıntı gelince kullandığım iğnelerden ilaçlardan dolayı adetim uzadı diyordum sürekli, ama hala devam etmeside korkutmuştu demek ki bu ilaçtan dolayıymış. Içimi rahatlattın canım Allah razı olsun :KK200:
nedemek cnm stres yapma yeter ki hormon aliyorsun sonuçta ole dusun stresli bi donem farkindayim ama içini rahat tut bana birsy olmaz diye dusun ins guzel sonuclar alacaksn :KK200:

Bende 39 yaşındayım 2. Tüp bebek vitale Ali Fuat hoca sonrasında opu ve transfer Antalya tüp bebek te Hasan bey yaptı. 5 yumurtadan 2 embriyo. Sonuç hüsran. Hani insan bir sebep açıklama bekliyor bende bir daha gelsem farklı bir metod denenicekmi cd56 testi serum tedavisi vs. Sordum bunlar magazinsel şeyler kafanızı yormayın dedi.
O kadar maddi manevi emek var insan inanıcağı ve problemi çözmeye yönelik artı birşey istiyor. Bende farklı nir merkez arayışına girdim. Birde taze değilde dondurup transfer etmeleri içime sinmedi.

Merhaba, bu arkadaş sonra ne yapmış acaba? Yaptırdı mı tüp bebek, yaptırdıysa kime yaptırmış acaba? Ya da spontan mi gebe kaldı ki acaba 🤔

Kızlar merhaba ben de gelecek tüp bebek batu aydınuraz düşünüyorum ama bilginiz var mı tavsiye eder misiniz ?

Batu bey çok çok iyi bir doktor ama laboratuvar olarak Memorial daha güvenilir geldi
Anladım canım ben daha önce kemal özgürde yaptırdım 3 aylık bebegimin kalbi durdu. Kürtaj yapılmadı dogal dogum yaptırdılar ilaç verip verdikleri ilaç bana yan etki yaptı çok kanamam geldi 3 gün hastanede yattım kan verdiler iki yıl geçti aradan bu yüzden o hastane kemal hoca çok iyi bi doktor ama araştırma açısından eksik şimdi yine düşünüyoruz ama doktor arayısındayız çok kararsızım

Anladım canım ben daha önce kemal özgürde yaptırdım 3 aylık bebegimin kalbi durdu. Kürtaj yapılmadı dogal dogum yaptırdılar ilaç verip verdikleri ilaç bana yan etki yaptı çok kanamam geldi 3 gün hastanede yattım kan verdiler iki yıl geçti aradan bu yüzden o hastane kemal hoca çok iyi bi doktor ama araştırma açısından eksik şimdi yine düşünüyoruz ama doktor arayısındayız çok kararsızım
Kemal beyle hiç görüşmedim zaten hasta kabul etmiyorlardı canım ben sadece gelecekle ve memorialde görüştüm gelecekte Batu beyi çok sevdim ama merkezin yorumları beni huzursuz etti biraz rahim filmi falan olumsuz olursa o zaman çekeriz demişti o da beni huzursuz etti her şeye başlamadan önce bakmak daha iyi gibi sanki sonra Murat beyle görüştüm memorialde hem yorumları çok iyi hem laboratuvar olarak çok iyi hem de her şeye bakarak başlıyor yarın rahim filmi cekicek mesela önümüzdeki ay başlayacak o açıdan daha çok içime sindi istersen bir de Murat beyle de görüş :)

Anladım canım bi yakınımız ve arkadasımız yaptırdı batu beye bebekleri oldu ikisininde ben birde onlarla görüşeyim dedigin gibi birde murat beyi araştıralım konuk evi filan var mı acaba bilgin var mı antalya dısından gelicez. Antalya ıvfde bana yumurta işlemine kadar igne ilaç toplamadan spnra yine ilaçlara devam sonra rahim filmi hemen arkasından transfer yapıldı çok ilaç kullandım ama düşükten sonra merkezden arayıp benden bilgi almadılar ilaç veren yardımcı dr a şikayette buluncaktık eşim boşver ugraşmaya degmez dedi kemal hocada arayıp özür diledi ama ben canımdan oluyodum iyi araştırmak lazım bide nasip işi

bende pco insülin direnci var senin sorun neydi
Ben dediğin iki merkeze de gittim.kemal hoca iyi bir hoca olabilir.fakat ekibi bence kötü.hiçbir araştırma yok ayno gelecekte ki batu hoca da aynı...yani hiçbir tetkik yok birşey yok direk transfer para alma dülüncesi yanlış.bu dediklerim de murat hoca da yok.kemal hoca da bende çok vaktim gitti keza batu ve gelecek tüp merkezinde de.yani amaç para olmamalı.kemal hocanın bence ekibi başarısız bana da yanlış birşeyşler yapılmıştı o merkezde çalışan ekibi tarafından ve özür dilenmişti.aynı olay.bence murat hoca şuan için antalya da başarılı bir ekibe sahip.
Benim düşüncem ben rahatlık konfor diyorum ve emriyolog ve labratuar iyi olmalı.araştır derim.

Evet canım kesinlikle hastane kemal hocanın kendiside çok naif güler yüzlü anlayışlı biri ama hastane zayıf artık bende şaşırdım şimdi tedavi oldugun biri var mı

Back
X