Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Evet canım kesinlikle hastane kemal hocanın kendiside çok naif güler yüzlü anlayışlı biri ama hastane zayıf artık bende şaşırdım şimdi tedavi oldugun biri var mı
1.5 yıldır memorial de murat özekinciye gidiyorum.tedavim uzun protokol istenmeyen sebeplerden dolayı

Anladım canım bi yakınımız ve arkadasımız yaptırdı batu beye bebekleri oldu ikisininde ben birde onlarla görüşeyim dedigin gibi birde murat beyi araştıralım konuk evi filan var mı acaba bilgin var mı antalya dısından gelicez. Antalya ıvfde bana yumurta işlemine kadar igne ilaç toplamadan spnra yine ilaçlara devam sonra rahim filmi hemen arkasından transfer yapıldı çok ilaç kullandım ama düşükten sonra merkezden arayıp benden bilgi almadılar ilaç veren yardımcı dr a şikayette buluncaktık eşim boşver ugraşmaya degmez dedi kemal hocada arayıp özür diledi ama ben canımdan oluyodum iyi araştırmak lazım bide nasip işi
Canım mesajlarını yeni gördüm bildirim gelmedi :) Batu bey de eskiden memorialde calısıyormus hangi merkezdeyken olumlu sonuç aldıklarını bir sor :) gelecekte de tabii olumlu sonuç alan insanlar okuyor ben biraz tedirgin olup karar değiştirdim ama Batu bey çok iyi bir doktor memorialdayken de çok hastası varmış sonra geleceğe geçmiş onu bir öğren istersen :) bizim erkek faktörü bende sorun yok:)

Canım mesajlarını yeni gördüm bildirim gelmedi :) Batu bey de eskiden memorialde calısıyormus hangi merkezdeyken olumlu sonuç aldıklarını bir sor :) gelecekte de tabii olumlu sonuç alan insanlar okuyor ben biraz tedirgin olup karar değiştirdim ama Batu bey çok iyi bir doktor memorialdayken de çok hastası varmış sonra geleceğe geçmiş onu bir öğren istersen :) bizim erkek faktörü bende sorun yok:)
Tamam canım ben ögreneyim hayırlısı olsun bakalım hakkımızda murat beyin ücretleri nedir bu sene tüm merkezler pahalıymış

Tamam canım ben ögreneyim hayırlısı olsun bakalım hakkımızda murat beyin ücretleri nedir bu sene tüm merkezler pahalıymış
Canım gelecek 7.500 istemişti ilaçlar hariç ilk muayene ücreti de 250 liraydı Murat beyin de 7.790 içilsclar hariç ilk muayene de 300 lira

Canım gelecek 7.500 istemişti ilaçlar hariç ilk muayene ücreti de 250 liraydı Murat beyin de 7.790 içilsclar hariç ilk muayene de 300 lira
Teşekkür ederim canım çok sagolasın birde konuk evi varmı il dışından gelicez tedavi sürecinde kalıcaz mecbur git gel ilk tedavimfe zor oldu son 1 hafta ıvfnin konuk evinde kalmıştık bilgin var mı

Teşekkür ederim canım çok sagolasın birde konuk evi varmı il dışından gelicez tedavi sürecinde kalıcaz mecbur git gel ilk tedavimfe zor oldu son 1 hafta ıvfnin konuk evinde kalmıştık bilgin var mı
Konuk evini hiç bilmiyorum biz de Isparta’dan gidip geliyoruz hiç sormadım ama

Bildiğim konuk evi yok memorial in.ayrıca batu hoca evet daha önce memorialdeydi.orda daha başarılıydı.bu merkez ve labratuar kullanılan ilaçlarla da bağlantılı.batu hoca iyi olabilir ama onun iyi olması yetmiyor buntüp bebek tedavisinde.hoca %60 %40 daembriyolog ve kullanılan malzeme de bitiyor.senin içine hangisi sinerse ona git.seni etkilemek istmemem.ben antalya da yüzDe %90 nı gezdim.sen bizden etkilenme.iyi araştır.kimsenin etkisinde kalma derim.hangisi içine sinerse

Bildiğim konuk evi yok memorial in.ayrıca batu hoca evet daha önce memorialdeydi.orda daha başarılıydı.bu merkez ve labratuar kullanılan ilaçlarla da bağlantılı.batu hoca iyi olabilir ama onun iyi olması yetmiyor buntüp bebek tedavisinde.hoca %60 %40 daembriyolog ve kullanılan malzeme de bitiyor.senin içine hangisi sinerse ona git.seni etkilemek istmemem.ben antalya da yüzDe %90 nı gezdim.sen bizden etkilenme.iyi araştır.kimsenin etkisinde kalma derim.hangisi içine sinerse
Çok haklısın cnm bi kaç doktor bulup tedavi süreçlerini laboratuvarları kıyaslayıp öyle başlamak istiyorum hayırlısı olsun

Selamün aleyküm kizlar ben iki kez tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç uzun protokol falan duymadım nedir bu? Açıklayabilir misiniz bana rica etsem.

Kemal bey de tedavi görüyorum, şimdilik memnunum .. hafta sonu toplama yapılacak, sadece gittiğimizde çok bekliyoruz randevu saatini geçiyor bazen. Bizde dışarıdan git gel yapıyoruz onun dışında gayet iyi geçiyr

Benim baştan doğal siklus kararı verilmişti. Ama rahim yeterli düzeyde kalınlaşmadığı için ilaçlı oldu
Benimde bu ay doğal siklus olacak ama 1. Ilacli idi .5.gün embriyosu ve pgt geçen bir embriyo idi ama negatif oldu.bu doğal siklus nasıl olur pek aklıma yatmadı.sizin sonucunuz nasıl oldu. Demek rahim belli bir kalınlığa gelmesi lazım.dr bana pek bahsetmedi bundan

Benimde bu ay doğal siklus olacak ama 1. Ilacli idi .5.gün embriyosu ve pgt geçen bir embriyo idi ama negatif oldu.bu doğal siklus nasıl olur pek aklıma yatmadı.sizin sonucunuz nasıl oldu. Demek rahim belli bir kalınlığa gelmesi lazım.dr bana pek bahsetmedi bundan
Benim 4. Gün embriyosu, pozitif sonuçlandı çok şükür. Rahim kalınlığına bakıyorlar zaten transfer önceki kontrolde mutlaka, aksi bir durum olmadıysa yeterince kalınlaşma olduysa söylememiş olabilirler. Benim çikolata kistim de var. İlaç kullanırken estroferm kullandıysanız o rahim kalınlığı için. Nasip olduktan sonra her şekilde olur. Ben pgt yaptırmadım. İlk denememdi

Cok sevindim adiniza.Insallah benimde olumlu olur bu deneme.evet estrofem kullanmamıştım. Kalınlaşma oldu demekki.bakalim doğal nasıl olacak.kac aylık gebeliginiz.masallah.

Benimde bu ay doğal siklus olacak ama 1. Ilacli idi .5.gün embriyosu ve pgt geçen bir embriyo idi ama negatif oldu.bu doğal siklus nasıl olur pek aklıma yatmadı.sizin sonucunuz nasıl oldu. Demek rahim belli bir kalınlığa gelmesi lazım.dr
Cok sevindim adiniza.Insallah benimde olumlu olur bu deneme.evet estrofem kullanmamıştım. Kalınlaşma oldu demekki.bakalim doğal nasıl olacak.kac aylık gebeliginiz.masallah.
Kız kardeşiminde doğal siklus, 1,5 yaşında bebeği, benim 2 aylık henüz. İnşallah sizinde olumlu olur. Dua edin Allah a tevekkül edin güzel düşünmeye çalışın, inşallah olumlu olur.. 🙏

Doğal siklus tedavisini nerede görmüştü kardeşiniz.kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama...

Back
X