Antalya tüp bebek merkezinde dilekçe karşılığı iki embriyo nasıl yanii?

merhaba kızlar;

benimde eşim sperm sayısı sıfırken ve operasonla bile sperm bulunamamışken mucize oldu ve 2.5 milyona çıktı. Hemen tüp bebeğe başladık tabi bugün 6. günüm. Ancak yasaya takıldığımızdan sadece 1 embriyo transferi yapıldı. Eğer 2embriyo yapan yer olduğunu bilseydim bende gidip mutlaka oraya yaptırırdım.
bu site bilgilerin paylaşıldığı ve dostlukların kazanıldığı bir site , burada başkalarının işine yarayabilecek bir bilgiyi kullanarak şikayet yoluna gidilmesini bende art niyet olarak görüyorum.Merkezi şikayet etme hesapları yapmak yerine yasayı protesto etmek mantıklı bence
Hepimiz anne olma yolundaki savaşçılarız, bizi bizden başka anlayan yok malesef ,

canım Allah acil şifalar versin, inşallah eşin bir an önce sağlığına kavuşur ve bu kötü günleri hiç hatırlamazsınız bile..

dediklerinde çok ama çok haklısın. zor durumlarda istisna yapan hastaneleri şikayet etmek yerine, kanunu şikayet edelim, kişilerin birer birer sızlanması bir işe yaramaz, beraberce hareket etmek gerek, birlikten kuvvet doğar..

Canım haklısın ..Doktora gittiğimde bebeğimin kalbi duralı 5 gün olmuştu..Buna rağmen düşmedi..Ama doktor bulunduğu konum itibariyle beslenememiş olabilir dedi...Benim de aklım karışık aslında..Bir an önce olsun bitsin istiyorum....Ama iş güç , ev hepsi nasıl yürür bilmiyorum...Tatilde yaptırmama rağmen annemlerle idare ettim...

Canım inşallah hep birlikte unutup,bebişlerimize kavuşuruz...

Başka şeyler düşünme 100 de 15-20 imiş oran herkes yaşıyor, tüp bebek olasının hiç bir farkı yok dedi doktorum. Benim karnımda yaklaşık 10 kaldı bebeğim fakedemedim.

Bu işler sıcağı sıcağına aoluyrsa oluyor, 1 regl olup ikincide hemen devam etmek lazım, Rabbim görüyor biliyor, inşallah verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…