Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıantalya uncalı da ikizlerime (1,5 aylık) bakıcı
Antalya uncalıda ikiz kızlarıma( 1,5 aylık ) haftaiçi çalışacak.Doğum iznim bayram sonunda bitiyor. izin sonuna kadar bana daha sonra anneme yardımcı olacak bakıcı arıyorum.
Antalya uncalıda ikiz kızlarıma( 1,5 aylık ) haftaiçi çalışacak.Doğum iznim bayram sonunda bitiyor. izin sonuna kadar bana daha sonra anneme yardımcı olacak bakıcı arıyorum.
Merhaba biz Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri olarak talebinizle örtüşen hizmetleri sunuyoruz. Çocuk ve bebek bakımı,hasta ve yaşlı bakımı için bakıcılar ve ev hizmetlerinde yardımcı olacak bayan çalışanlar temin ediyoruz. Firma olarak güvenlerinizi boşa çıkarmayacağımızı garanti ederiz.Memnun kalmadığınız takdirde ilk üç ay içerisinde üç kez değişim hakkı sunuyouz. Çalışma şeklimiz, bakıcı ve yardımcı arayan sizlerle çalışanlarımızı ofisimizde randevu sistemiyle buluşturmak esasına dayalıdır.