Antalya ?

Dogma buyume antalyaliyim esim de ayni sekilde.oyle bir guzelligim de yok pek:) denize de gideriz otele tatile de.turist de cok sortla gezen de.cok guzel kadinlar da var hem yabanci hem yerli.ama esimi kiskanmak da hic aklima gelmedi dogrusu.kim napsin benim kocami niye kiskanayim yapacak olan guzel cirkin bakmaz ki.

Ya keske tamda sizin gibi boyle dusunebilsem rahat olabilsem bende Antalya veya baska yer ben bu huyumu nasil asicam bilmiyorum

Dogma buyume antalyaliyim bacim Hava oraya gore sicak olabilir ama su an bize gore soguk Ustume gecirmisim polar donu sobanin yaninda uzaniyorum(merkez yani köy sanma) Yazinda sahil dışında oyle sokakta falan mayoyla bikiniyle dolasan gormen imkansiz Belki carsida turistler gezebilirki oda normal Onlarda turkish man diye kimsenin ustune atlamiyor:KK15: evli insan kalmazdi yoksa memlekette
Turkish man :)) ay ne bileyim sorsan ulkemizin bi cok erkegine rus kizlari turk erkeklerini seviyormus derler oda nereden ciktiysa

Dağlık bölgeye taşınalım demediğinize sevindim. O zaman aşarsınız bence. =))

Bu arada Antalya'ya 4 yıl önce arkadaşlarımız taşındı. O kadar mutlular ki. Yazın biz de gidiyoruz yanlarına; alışmışız İstanbul'un sıkış tepiş binalarına, orada apartmanların arasındaki mesafeye bile mest olarak bakıyoruz. Bir de çocuk parklarına acayip özen göstermişler, öyle standart parklar yok, her yaşa uygun, hatta engelli çocuklara uygun parklar bile var. Burada da var ama oradaki gibi özenli ve çok değil. Hastasıyım Antalya'nın. (İzmir'den sonra ama =) Kaçırmayın bu fırsatı. Tedavi olayını da ciddiye alın. Daha güzel bir ortamda, daha huzurla yaşamak varken, bir kıskançlık yüzünden bunu kaçırmanız acı olur.
Zaten en cokta oglum icin hevesleniyorum burada yilin 3 ayi yaz denecek kadar sicak geciyor sonrasi kar kis soguk disari cikaramiyorum usur diye canimiz sikiliyor Antalya sicak istedigi gibi kossun gezsin parka gidelim balkona cikalim yuzmeyi ogrensin en onemlisi daha iyi okullarda egitim alabilecek diye dusunuyorum.Ve evet kiskancligim icin terapi gorme konusunuda ciddi ciddi dusunuyorum bu sekilde belki atlatirim bu huyu :))

Turkish man :)) ay ne bileyim sorsan ulkemizin bi cok erkegine rus kizlari turk erkeklerini seviyormus derler oda nereden ciktiysa
Arkadaşım Allah aşkına sanki her gelen Rus kadında Türk erkeklerine ölüyor gibi İkinci sayfa haberlerini gerçek sanma. Olay Turk, yabancı değil. Kocanı biri ayartacaksa bulunduğun sehirde de aldatılır. Eski kocam beni gdoğu sehirlerinden birinde aldattı. senin bakış açınla baya da muhafazakar bir şehirde. Bende senin gibi genelleme yapayım o zaman gdoğuda herkes aldatıyor, olur mu? Sen kocana güvenmiyor gibisin sanki. Boşuna elalemi şehirleri suçlama... Birde neyden çok korkarsan o başına gelirmiş. Onun için içini temiz gönlünü ferah tutup, hayırlısını dile Allah'tan...

Ben de Antalya'da yaşadım. Ben de annem de şortla, ince kıyafetlerle gezerdik çünkü çok sıcak. Böyle düşünen bir insansanız gitmeyin oraya madem... Antalya da sizi beklemiyordu

1. Çok pahalı bir şehir gıda,giyim vs. Yine içanadoluya göre
2. Dolayısla kiralar ateş pahası
3. Trafik berbat çünkü okul zamanı servisi bitmez, yazın yol bilmeyen tatilcisi bitmez.
4. Yağmuruna , fırtınasına alışamayacaksınız lapa lapa kar yağsa diyeceğiniz çok zaman olacak ama kar hiç olmayacak.
5. Kıskançlıktan öleceksiniz çünkü sıcak ve rahat memleket dolayısıyla insanlarıda öyle sizin kültürünüze göre yanlış anlaşılmalara müsait
6. Başka şehirden her gelen deli gibi denize girecek siz senede işten dolayı 3 en fazla 5 kez gidebileceksiniz.
7. Eviniz pansiyon muamelesi görecek senede 2 yada 3 aile ağırlayacaksınız içanadolu insanı sever akraba ziyaretini boş bırakmazlar sağolsunlar
Vs.vs daha genişletebilirim. Bu arada çok kişi yazmış kocanızı beklemiyorlar diye ama Antalya bozar adamı benden uyarması 😉

izmirliyim biz direk anadan üryan dolaşıyoruz bacım , erkek kıtlığı var gördüğümüz her erkeğin de üstüne atlıyoruz :) kendinize mi gelseniz acaba , istanbul da yaşamışsınız orası nasılsa buralarda öyle .. tatil beldeleri daha farklı oluyor ama kıskançsanız oturun sivasta gitmeyin bence.

Ben antalyalıyım. İzmire gelin geldim. Eşim antalyayı gördükten sonra izmiri beğenmez oldu, iş imkanı bulsak antalyaya yerleşeceğiz, o kadar söyleyeyim :) fiyatlar da izmire istanbula kıyasla çok uygun. Sütçülerde 600-700 liraya kiralık sıfır daireler var. tabiki Sivas daha muhafazakardır orası ayrı

Antalya'da yaşıyorum evet şort mini etek askılı vs ne ararsan var ama hiç eşimi kıskanmak aklıma gelmedi zaten Antalya'da yaşayan erkekler o kadar alışmış ki dönüp bakmıyorlar artık bikmislar:) Yani herkes giydiginde özgür burda doğup büyüyünce sanırım hiç absürt gelmio bize

Bence siz Antalya İzmir gibi rahat ve herkesin özgürce yaşadığı yerlere gitmeyin.

Size göre değil.

Özgüven probleminiz büyük önce onu halledin. Normal değil yani yazdıklarınız:)

Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun:KK19:

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim :KK200: Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var :emir_bebek:Yani 5 senedir de burada yasiyoruz :KK16:

2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten :işsiz:

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina :KK68:Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir:KK52:

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm:KK4::cry:

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi:KK42:

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor

Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?o_O
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?:bicak:
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?

NOT: YAZDIKLARIMDAN BASKA SEYLER CIKARANLAR OLMAMASI VE YANLIS ANLASILMAMAK ADINA; HERKES ISTEDIGI GIBI YASAMAKTA OZGURDUR ISTEDIGI GIBI GIYIP GEZEBILIR SAYGIM HER ZAMAN SONSUZDUR :KK52::dua:
Eskiden aşırı güzel Rus kızlarının olduğu bir yerdi Antalya o yüzden korkmanız normal ama o kızların yerinde yeller esiyor o şortla dolaşanlar da genel de emekli teyze ve amcalar kendi yerel halkıda gayet normal giyiniyor ve tüm yaz denize doğru dürüst girmiyorlar bile çok şaşırmıştım ben Antalya da yaşasam her gün denize girerim demiştim de öyle olmuyor işte onlar için gayet normal bişey bizim bankadan bi kaç arkadaşım oraya yerleşti tayin isteyip aşırı ve aşırı ötesi mutlular ben de istiyorum :KK43:

1. Çok pahalı bir şehir gıda,giyim vs. Yine içanadoluya göre
2. Dolayısla kiralar ateş pahası
3. Trafik berbat çünkü okul zamanı servisi bitmez, yazın yol bilmeyen tatilcisi bitmez.
4. Yağmuruna , fırtınasına alışamayacaksınız lapa lapa kar yağsa diyeceğiniz çok zaman olacak ama kar hiç olmayacak.
5. Kıskançlıktan öleceksiniz çünkü sıcak ve rahat memleket dolayısıyla insanlarıda öyle sizin kültürünüze göre yanlış anlaşılmalara müsait
6. Başka şehirden her gelen deli gibi denize girecek siz senede işten dolayı 3 en fazla 5 kez gidebileceksiniz.
7. Eviniz pansiyon muamelesi görecek senede 2 yada 3 aile ağırlayacaksınız içanadolu insanı sever akraba ziyaretini boş bırakmazlar sağolsunlar
Vs.vs daha genişletebilirim. Bu arada çok kişi yazmış kocanızı beklemiyorlar diye ama Antalya bozar adamı benden uyarması 😉

Her soylediginize katiliyorum cok guzel ozetlemissiniz bende endiselerimde yanilmiyormusum demek beni bozmaz ben istanbul gibi bi sehirde dogdum buyudum ama esim anadolu insani alisik olmadigini dusundugum icin tedirgindim ama cok kisi demis yapacak bakacak insan her yerde yapar degilmi

Bence siz Antalya İzmir gibi rahat ve herkesin özgürce yaşadığı yerlere gitmeyin.

Size göre değil.

Özgüven probleminiz büyük önce onu halledin. Normal değil yani yazdıklarınız:)

Ben istanbul gibi buyuk bir sehirde rahatligin ve ozgurlugun nirvanasini yasayarak buyudum zaten :)

Yazdiklarima gelince her kadinda biraz ozguven eksikligi,kendinde begenmedigi kisimlari vardir ve saglikli bi insan bence esini/sevgilisini kiskanabilir bunlar sizin anormal karsiladiginiz seylerse sizde bana gore normal degilsiniz..

Antalyada 5 yıl yaşadım. Memleketim de orası zaten. Eşine güveniyorsan sorun yok. Bana şuan git deseler arkama bile bakmadan giderim.

Ben istanbul gibi buyuk bir sehirde rahatligin ve ozgurlugun nirvanasini yasayarak buyudum zaten :)

Yazdiklarima gelince her kadinda biraz ozguven eksikligi,kendinde begenmedigi kisimlari vardir ve saglikli bi insan bence esini/sevgilisini kiskanabilir bunlar sizin anormal karsiladiginiz seylerse sizde bana gore normal degilsiniz..
Her kadında özgüven eksikliği yoktur , rica ediyorum insanları genellemeyin böyle
İnsanın begenmedigi yeri olması ayrı , özgüven eksikliği ayrı bir mevzu
Emin olun özgüveni yüksek , eşini de sizin gibi kıskanmayan tonlarca kadın var

Şortlu mayolu kadınlardan eşinizi kıskandığınıza göre istanbul'da da yeterince özgür yaşayamamışsınız gibi görünüyor.
Kendinize güveniniz varsa eşinize yok o zaman eşinize bu kadar güvenmiyorsanız Sivas'ta yaşamaya devam edin. Kadınlar mini etek mayo bikini vb giyiyor eşimin gözü kayar mı diye kendinize dert edinip yazmanız anormal bana göre evet.

Back
X