- 11 Kasım 2015
- 73
- 82
- 38
- Konu Sahibi linguistic
Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun
Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim
Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var
Yani 5 senedir de burada yasiyoruz 
2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten
Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina
Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir
Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi
Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor
Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?
NOT: YAZDIKLARIMDAN BASKA SEYLER CIKARANLAR OLMAMASI VE YANLIS ANLASILMAMAK ADINA; HERKES ISTEDIGI GIBI YASAMAKTA OZGURDUR ISTEDIGI GIBI GIYIP GEZEBILIR SAYGIM HER ZAMAN SONSUZDUR
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim

geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var

2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor
Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?

Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?

Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?
NOT: YAZDIKLARIMDAN BASKA SEYLER CIKARANLAR OLMAMASI VE YANLIS ANLASILMAMAK ADINA; HERKES ISTEDIGI GIBI YASAMAKTA OZGURDUR ISTEDIGI GIBI GIYIP GEZEBILIR SAYGIM HER ZAMAN SONSUZDUR

Son düzenleme: