Antalya ?

linguistic

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
73
82
38
Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun:KK19:

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim :KK200: Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var :emir_bebek:Yani 5 senedir de burada yasiyoruz :KK16:

2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten :işsiz:

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina :KK68:Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir:KK52:

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm:KK4::cry:

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi:KK42:

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor

Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?o_O
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?:bicak:
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?

NOT: YAZDIKLARIMDAN BASKA SEYLER CIKARANLAR OLMAMASI VE YANLIS ANLASILMAMAK ADINA; HERKES ISTEDIGI GIBI YASAMAKTA OZGURDUR ISTEDIGI GIBI GIYIP GEZEBILIR SAYGIM HER ZAMAN SONSUZDUR :KK52::dua:

Son düzenleme:
Tatil bolgesinde kisa bir donem yasama sansim oldu,
evet hep sortla etekle hatta bazi yerlerde direk mayoyla geziliyor.
Ya boyle tam yazlikci modunda oluyorsunuz,
esim ofis calisanidir, ise bile parmak arasi terlikle + sortla giderdi.
Geldik gene soguk memleketteyiz, ozlemisim.:KK200:

sizin sorulariniza cevap oldu mu olmadi mi bilemem ama benim baliklama atlayacagim bir teklif galiba bu :KK49:

Ağlarım lan şimdi! Görev sebebiyle iç anadoludayım ölüyorum soğuktan 2 yıl daha buradayım üstelik. Sonra caaanım memleketim Antalyama dönücem.
Bacım ilk Bi yadırgarsın herkes sana açık gelir ama sonra gözün alışır.
Valla kadın halimle ben bakıyorum güzel görünce. Kendini törpüle.
Yalnız iş sezonluk mu olucak turist falan demişsin?
Sivas daha muhafazakardır tabi ama antalya da Yörük cok vardır. Muhafazakar kesimi de coktur yani. Yazın çok çok sıcaktır. Ama imkanları geniştir bereketlidir.

Sizde evin içinde şort, mayo, bikini giyersiniz eşinize :D şaka bir yana hayaliniz öyle bir yerde yaşamaksa ve bu imkan elinizdeyse değerlendirin derim. Eşinize güveniyorsanız kusura bakmayın ama saçma sayılacak kıskanclıklar yüzünden ne kendi ne eşinizin huzurunu bozmayın.
Bir adamın içinde bozukluk art niyet varsa karşısındaki kadın ha bikini giymiş ha çarşaf.

Hayır ya hep şort hep mayoyla gezmiyorlar, bikinili gezenler de oldukça fazla. Yerinizde olsam sırf bu güzel fırsatı kaçırmamak için bir psikolojik tedavi görürdüm. Diğer alternatif deniz kısmına yaklaşmayıp, dağlık bölgelerde yaşamak ama orada da mayo ve bikiniden kurtulsanız bile şort ve mini etek vardır bence. :ıslık:

Biz alanyaya avsallara gidiyorduk tatile, genelde turist bölgesi orası, pek yerli tatilci olmuyor orada. plajda da mayo bile değil genelde tangalı oluyordu turistler. dışarda da mayolu gezen kadınlar var tabi ki. Bizim için normal bi durumdu ama rahat bir insan değilseniz çok sorun yaşarsınız. Her şey eşinizde bitiyor, eşiniz abaza gibi bakar, siz de yakalarsanız aile birliğiniz bozulabilir.

Evet Antalya tatil beldesidir, yazın yerli yabancı turistle nüfusu artar ancak aynı zamanda da bir büyükşehir. orada yaşayan çalışan yaz kış oturan insanlar 4 mevsim tatil, mayo, şort gezmiyorlar hatta denize bile gitmeye zamanları olmuyor o derece. Yazları gayet pantolon tişört modunda takılıyorlar. hatta ben Ankaradayım, yazları Antalya'lılardan daha açık giyinen kızlarımız var burada. aynı zamanda eşinizin içinde varsa Çemişkezek'e gitseniz de yine bi yolunu bulur. çok severim Antalya'yı, yerinizde olsam hiç düşünmem.

Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun:KK19:

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim :KK200: Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var :emir_bebek:Yani 5 senedir de burada yasiyoruz :KK16:

Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten :işsiz:

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina :KK68:Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir:KK52:

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm:KK4::cry:

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi:KK42:

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor

Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Antalya da okudum ben bir gun simit bogazimda kaldi neden mi ablaaa tangaya benzer kulot giymis sutyenle,ustune bir pareo altinda ki mayoda islak olunca yapismis zaten icini gosteriyor dondurmaci abinin icten icten uluduğunu duyar gibi oldum 😁😁Yalniz kislari pek hayat yoktur bahar ve yaz guzel sehir sonbahat kis yagmur ama bildigin cinsten degil sanki kova kova biri su dokuo ustune.Kizlari sormaa haa giysinler ha giymesinler ayni durumdalar.Ama kimse kimseye bakmaz alisilmis seyler bunlar

Ağlarım lan şimdi! Görev sebebiyle iç anadoludayım ölüyorum soğuktan 2 yıl daha buradayım üstelik. Sonra caaanım memleketim Antalyama dönücem.
Bacım ilk Bi yadırgarsın herkes sana açık gelir ama sonra gözün alışır.
Valla kadın halimle ben bakıyorum güzel görünce. Kendini törpüle.
Yalnız iş sezonluk mu olucak turist falan demişsin?
Sivas daha muhafazakardır tabi ama antalya da Yörük cok vardır. Muhafazakar kesimi de coktur yani. Yazın çok çok sıcaktır. Ama imkanları geniştir bereketlidir.

Ahhh o soguk insani hayattan da sogutur 5 senede yasama sevincimi emdi
Benim herkesin giyimine kusamina saygim sonsuz zatem yadirgamam kesinlikle alisigim ama esim alisik degil iste
Sivas gibi yerde yazin en sicaginda bile sort giyen goremezsin
İs sezonluk degil daimi olacak insallah
Antalyanin hengi semti mesela daha muhafazakardir bacim odaya tasinirim en azindan ?

esim sivasli ben konyali yurt disinda yasiyoruz ve muhafazakariz ama hayalimiz Antalyada müstakil bahceli evimiz olsun ve cocuklarimiz orda büyüysün . Bence tasinin birazda özgüvenli olun aldatan sadik kalmayan erkek zaten kalmaz ha Sivas ha Antalya hic fark etmez

Merhaba kizlarrrr

Kiskaniyor musunuz hic?
Nişanlıyım kısmetse temmuzda tamamen antalyaya taşınıyorum nişanlım orda doğup büyümüş şehir gerçekten çok güzel ve evet genelde herkes kıyafet konusunda çok rahat hatta turistler bi tık daha rahat demişsiniz ki iş gereği eşim çok içli dışlı olucak ama işi gereği olmasa bile antalyanın heryerinde turistler aynı yani bence bunları sorun etme o işte çalışmasa bile antalyada yaşarsanız adım başı karşılaşıcaksınız ve biyerden sonra çok alışıldık olacak bu 😊 bence antalya gibi güzel bi şehirde yaşamak çok hoşunuza gidicek 🌸

Back
X