Antalya ?

İlk bence iş tutacak mı olacakmı diye düşünmeniz lazım bide yaz sezonu bittikten sonra kışın iş bile olmaz başka geliriniz yoksa gecim derdi zor olur yazin calışıp kışın yeriz derseniz hesap çarsıya uymaz ilk bunları düşünün
Yok sezonluk bir is degil daimi olacak insallah :)

Gitmeyin . İlla gidecekseniz önce bakış açınızı ve en önemlisi zihniyetinizi değiştirin .

Nişanlıyım kısmetse temmuzda tamamen antalyaya taşınıyorum nişanlım orda doğup büyümüş şehir gerçekten çok güzel ve evet genelde herkes kıyafet konusunda çok rahat hatta turistler bi tık daha rahat demişsiniz ki iş gereği eşim çok içli dışlı olucak ama işi gereği olmasa bile antalyanın heryerinde turistler aynı yani bence bunları sorun etme o işte çalışmasa bile antalyada yaşarsanız adım başı karşılaşıcaksınız ve biyerden sonra çok alışıldık olacak bu 😊 bence antalya gibi güzel bi şehirde yaşamak çok hoşunuza gidicek 🌸
Yaaa adim basi demek :olamaz:
Size de hayirli olsun allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Peki sizde kiskanclik yokmu hiccc nasil dayanacaksiniz

Ben yazın olacak nemden dolayi istemezdim birde kışın donuna kadar ıslatan yağmurdan :)
Açık kısmına birsey diyemem orada herkes alışmış kimse kimseye bakmıyor . Esin bakarda sen yakalarsan büyük problem için içini yer artık :)
Bir zaman sonra alisirsiniz bence güzel is imkanı varsa değerlendirin
Ama ben olsam asla gitmezdim tabiki ben olsam siz gidin :D

Eğer iş imkanı iyi ise hiç düşünmem giderim sıcak memleket soğuklardan bıktım arkadaşım orda yasiyo 6 ay denizdeler hep geziyolar biz burda donuyoruz

Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun:KK19:

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim :KK200: Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var :emir_bebek:Yani 5 senedir de burada yasiyoruz :KK16:

2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten :işsiz:

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina :KK68:Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir:KK52:

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm:KK4::cry:

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi:KK42:

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor

Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?o_O
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?:bicak:
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?

Antalyaya hep tatile gidiyoruz, normal şehir yaşamı nasıldır bilmem. Tatile gidince doğal olarak bikiniyle geziyoruz.

İzmirde de şortumuzu çekip çıkıyoruz, adamın yanındaki şortluyken diğerlerine niye baksın?

Ama yanında şortsuz kadınla gezen adamları hemen kıskacımıza alıp ayartıyoruz benden söylemesi. 😂

Senin sorduğun soruya cevabım olamayacak çünkü bence herşey özgüvene dair.
Benim dikkat çekmek istediğim husus farklı, bilmiyorum yazıldı mı?
Ailenin tüm ekonomik gücünü/gelirini bir kişiye teslim etmiş oluyorsunuz ikiniz de o kişiye bağlı çalıştığınızda ve bu her zaman büyük risktir. Bir de bu kişinin akraba olduğunu düşününce, binlerce kere büyük bir risk olur.

Esim otelin servis otobus gibi araclarina soforluk yapacak bende resepsiyon gorevlisi olacagim
Hayırlısı olsun ama otel cok büyük bir yer degilse zor olabilir gerci cok ünlü büyük otel olupta batanlar çok kışın eleman azaltıyorlar ücretsiz izne çıkarabilirler bu riskleride göze alın bide göründügü kadar kolay degil o işler

tayin nedeniyle 4 sene Antalya merkezde 3 senedir de Kaş’ta yaşıyorum. Burda evlendim. Evet turist özellikle Rus turist fazla ama ben erkeklere zorla bir şeyler yapmaya çalışananı ya da asılanını görmedim. Genelde erkekler onlara bakıyor. Öyle herkes tatbiki mayo bikini gezmiyor plaj dışında. Ortam ise Antalya merkezde baya karışık her yerden insan var.

Hayır ya hep şort hep mayoyla gezmiyorlar, bikinili gezenler de oldukça fazla. Yerinizde olsam sırf bu güzel fırsatı kaçırmamak için bir psikolojik tedavi görürdüm. Diğer alternatif deniz kısmına yaklaşmayıp, dağlık bölgelerde yaşamak ama orada da mayo ve bikiniden kurtulsanız bile şort ve mini etek vardır bence. :ıslık:
Ahahahah gercekten esime tamda boyle soyledim antalyaya gidersek benimde bi terapist bulmam lazim bu kiskancligim icin diye

Merhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun:KK19:

Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadim :KK200: Sonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum var :emir_bebek:Yani 5 senedir de burada yasiyoruz :KK16:

Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten :işsiz:

Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklina :KK68:Amaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir:KK52:

Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm:KK4::cry:

Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi:KK42:

Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor

Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kız allah canını almasın 😄 adamın öyle bir eğilimi olsa her yerde yapar. Eşine güveniyorsan gidin geleceğinizi kurun. Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. Bakımlı ol, birbirinize saygılı olun. Allah’a bırak. Mutluluklar ❣️🌸

Senelerdir fıstık gibi hatunların olduğu otellerde kaldım tatil amaçlı Antalya'da,ben bile bakıyordum güzel görünce. Kıskanç değilim ama size uyarmı bilemedim.
Gezdiğimizde de otelden çıkıp,genelde rahat bir giyim tarzı ile karşılaştığımızı söyleyebilirim,yazlık yer sonuçta.
Ben yaşamak ister miydim konusuna gelince,ilk etapta evet ay ne güzel,trafikte yok ,sakin,sıcak şehir vs diyorum ama tatilin son günlerine doğru,İstanbul'a döneyim taşını toprağını seveceğim kafasında oluyorum,özleyerek dönüyorum.

Merhaba kizlarrrr

Kiskaniyor musunuz hic?
eşinize güveniyorsanız insanların giyim ve yaşam tarzını neden eleştiriyorsunuz herkes istediği gibi yaşamakta özgür, doğu bölgelerinde hiç mi aldatma olmuyor ? taciz tecavüz vakalarına bakın en çok iç anadolu bölgesinde küçük köylerde yaşanıyor. Ben İzmir'de yaşıyorum eşimin kapısında kadınlar kuyruk olmuyor şahsen ki çalışma ortamı %80 kadın %20 erkek olan bir ortam. Ama benim tavsiyem bu zihniyete sahipseniz taşınmamanız, gittiğiniz bölgeye uyum sağlayamaz ve dışlanırsınız.

Back
X