Ameliyatımın üzerinden 5 geçti.izlerimin bazı yerleri ten rengine dönmüş. Bakalım tamamı ne kadar sürede ten rengine dönecek?:44:
ASIM USLU kepçe kulak amelyatında başarılımı bi bilgin varmı?
merhabe bende antalyada lazerlipo yaptırmak istiyorum siz araştırdınız bilirsiniz nerde yapılabiliyor bu işlem doktor olarak hangisini tercih etmeliyim ve doktor ücreti ne kadar şimdiden çokk teşekküğr ederim
devlet hastanelerinde lazerlipo yapılabiliyormu bayanlar
Uzun bir aradan sonra merhabalar...ameliyatımın birinci yılını doldurdum .göğüs ameliyatı izlerim iyice iyileşti.ama karın daha zor iyileşiyor.orta kısmı daha silik,yanlar hala belirgin...fotoğraf ekledim.araştırma yapanlar bakabilir...herkese iyi bayramlar...
Merhabalar atomix çok geçmiş olsun canım öncelikle şimdiki halini çok merak ediyorum ve bende yarın için randevu aldım Asım beyden şunu sormak istedim bi sağlık sorunum yok isteğe bağlı karın germe meme büyütme ve burun estetiği yapıyorlar mıUzun bir aradan sonra merhabalar...ameliyatımın birinci yılını doldurdum .göğüs ameliyatı izlerim iyice iyileşti.ama karın daha zor iyileşiyor.orta kısmı daha silik,yanlar hala belirgin...fotoğraf ekledim.araştırma yapanlar bakabilir...herkese iyi bayramlar...
benim doktorda lipo yapacak ama ne çeşit daha konuşmadık 19 temmuzda çağırdı konuşmak için...ben kilolu değilim aslında boyum174cm,kilom 58..popom çok düz demiştim doktorumda karın germede lipoda yapıyormuş,çıkan yağları popona koyalım dedi.nasıl sevindim anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?