antalyada araştırmalara başladım

Ameliyatımın üzerinden 5 geçti.izlerimin bazı yerleri ten rengine dönmüş. Bakalım tamamı ne kadar sürede ten rengine dönecek?:44:

Ameliyatımın üzerinden 5 geçti.izlerimin bazı yerleri ten rengine dönmüş. Bakalım tamamı ne kadar sürede ten rengine dönecek?:44:

atomix çok sevindim çabuk iyileşme sürecine...sanıyorum yazışmalar çoğunlukla karın germe (konuyu açan yaren) de yazışılıyor.
Ben de başka neler var diye baktığımda gördüm senin de konu açtığını

3 hafta buralarda olamayacağım...ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun,olanlara acil ŞİFALAR...

Aman arkadaslar Dr Kemal beye burun ameliyatı sakın olmayın benım hayatımı kararttı mahvettı burnumu 4 yıldır hayata küstüm sakın sakın

merhabe bende antalyada lazerlipo yaptırmak istiyorum siz araştırdınız bilirsiniz nerde yapılabiliyor bu işlem doktor olarak hangisini tercih etmeliyim ve doktor ücreti ne kadar şimdiden çokk teşekküğr ederim

merhabe bende antalyada lazerlipo yaptırmak istiyorum siz araştırdınız bilirsiniz nerde yapılabiliyor bu işlem doktor olarak hangisini tercih etmeliyim ve doktor ücreti ne kadar şimdiden çokk teşekküğr ederim

Bu bilgilere sahip değilim ama hastaneye gidip doktorlar görüşürsen hem fiyat hem de tecrübesi ile ilgili bir fikrin olur.kulaktan dolma bilgilere pek itibar etmemeni öneririm.bizzat doktorlar görüş...

Teşekkür ederim yinede çok saol cevap yazdığın için aslında antalya tıpa gittim muayne oldum ama cok yogun oldukları için kepçe kulak amelyatını gunubırlık amelyatta yapıolar ve kım denk gelırse amelyata o giriyomuş o yuzden tedirgin oldum asım usluyu duymusum bıde gdıp ona muayne olmak ıstıyorum

Uzun bir aradan sonra merhabalar...ameliyatımın birinci yılını doldurdum .göğüs ameliyatı izlerim iyice iyileşti.ama karın daha zor iyileşiyor.orta kısmı daha silik,yanlar hala belirgin...fotoğraf ekledim.araştırma yapanlar bakabilir...herkese iyi bayramlar...

Geçmiş olsun atomix, iyi olduguna sevindim. Bu kış bende dusunuyorum hayırlısı bakalım :)

aekadaşlar bende gögüs küçültürmek istiyorum Asım beye bilgisi olan var mı ben daha evlenmedim ama gögüslerim sarkık ve çok büyük çok rahatsızım

Merhabalar atomix çok geçmiş olsun canım öncelikle şimdiki halini çok merak ediyorum ve bende yarın için randevu aldım Asım beyden şunu sormak istedim bi sağlık sorunum yok isteğe bağlı karın germe meme büyütme ve burun estetiği yapıyorlar mı

Merhaba ben 6 ay once Hakan Demire meme küçultme yag aldirma lazer lipoliz ve karın gerdirme ameliyati oldum.... Meme küçültme de hic bir ağrım sızım olmadi karin bolgesinde de oturuo kalkarken kas agrilari oldu 10 günkadar.... Sirt agrilari aninda yok oluyor insan kendini aktif ve daha genc hissediyor.. Bu arada 36 yasinda 2 cocuk annesiyim.. 2 cocuk dogurdum yaklasik 4'5 sene araliksiz emzirdim ve simdi vucudum dogumlardan onceki halde...mutluyum .Ameliyat olmadan önce Hakan Demirle birkez görüşmeden karar vermemenizi öneririm çunku bende yanılgıya düşüp daha az tecrübeli birine az daha ameliyat oluyordum….

Atomix merhaba, umarım görürsün yazdıklarımı. Ben de Antalya'dayım ve hem burun hemde göğüs dikleştirme istiyorum. Yıllardır araştırıyorum maddiyatı çok yüksek olmamalı. Bir türlü cesaret edemedim. senin yazdıklarını baştan sona okudum ve çok sevindim cesaret verdin.. Göğüs Ameliyatın Asım bey mi yoksa Dilek hanım mı yaptı anlayamadım? Birde burun ameliyatını kim yapmıştı Umarım cevap verirsin Birde ben bekarım, Protez süt bezlerine zarar verir mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…