Eveet bencede Allahtan benim bekleme durumum olmadı.Kısmetliydim çok şükür.İlk ameliyatımda konuştuktan 3 gün sonrası, ikinci ameliyatımı bir gün sonrası oldum.3. ameliyatımda 20 gün sonraya gün verdi.Çoook üzülmüştüm.Tel geldi bir ameliyatı iptal oldu konuşurken Ercan beyle.O günü bana yazdı hemen 2 gün sonrası.
Çok stres yapardım eminim.
ameliyat öncesi doktorum diazem diye bir hap verdi,gayet rahat gittim ameliyathaneye,çizimleri yaptı,fotoğrafımı çekti.saat 13.00 gibi başladı.3-4 saat sürer demişti ama 6 saat sürmüş ameliyat her neyse saat 19.00 da odaya gelmişim.ilk günle ilgili tek hatırladığım odamda gözümü açtım eşim önceden hazırladığım çoraplarımı ayağima geçirmiş,yan taraftada göğüs küçülten bir hasta var onu gördüm. uyudum o kadar...ikinci gün sabah müthiş bir sırt ağrısıyla uyandım ..hemen göğüslerime baktım çok büyük ve şişlerdi.karnım sargılıydı göremedim.doktorum geldi,herşey yolunda dedi,bir de fıtığım varmış onu temizlemiş kaslarımı da boydan boya dikmiş ...neyse ayağa kalkıp şöyle bi tur at dedi.ilk kalkış çok kötüydü,normalde ağrı yok ama dikişlerin gerginliği ve tutulmuş sırtım baya acı verdi .tuvalete zor gidebildim.yürürken karnım yere düşecek gibi hissettim. tuvalete gidip yatmayla geçti günüm..3.gün biraz daha iyiydim.ağrı kesici hiç kullanmadım desem yalan olmaz.ameliyatla ilgili bir ağrı olmadı bende.ama sırt üstü yatmanın verdiği ağrı gerçekten berbat...hastanede 3 gece kaldım.4.gün sabah taburcu oldum.bu arada merak edenler için söyleyim drenlerim çıkarken biraz acıdı ama katlanılmaz değildi.hastaneden çıkıp eve gelmek müthiş iyi geliyor insana...her gün çok daha iyiyim.hatta dün dışarda açıkhava da yemek yemeğe gittik .tek sıkıntım eğik yürümek...bu da insanın belini ağrıtıyor.oturmak şartıyla iyiyim.ayakta çok gezemiyorum...yarın bir hafta oluyor ve doktor kontrolüm var sabah...soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
çok geçmiş olsun.ağrı kesicilerin etkili olmuyor mu?ameliyatı kim yaptı?
Silikon işini ben ameliyata gireceğim gün doktor protezi getirtti eşimde parasını ödedi önceden yapmadık.protez 1200 dü zam mı gelmiş?
Doktorum Dilek Şenendi..Kontrollere Asım Usluyla devam edeceğim dilek hanım izinde olduğu için.Atomix şuanki tek şikayetim göğüslerimin üst tarafının aşırı şiş olması yandan bakınca bombeli kocaman görünüyorlar..Acaba zamanla düzelicek mi?Sizde de aynı durum oldu mu acaba?
Ağrılarm hafifledi ağrı kesici almıyorum 2 gündür.Sabahları kalkarken sızlıyorlar biraz sadece..
Umarım herkez istediği sonucu alır.
buradaki güzel yorumlarınızı okudum ve salı günü için asım beyden randevu aldım.ben ameliyatı ocak ayı içerisinde düşünüyorum çalışıyorum ve yardımcı olabilmesi için kardeşimin yarı yılı tatilini beklemek zorundayım...araştırma dönemi sonunda kararım belli olucak inşallahfakat anladığım kadarıyla araştırmada sizlere ameliyat tarihini ileri tarihe vermişler ancak ayarlarım diye düşündüm
ben şahsen konustum... yaptıklarını anlattı... övdü kendini... ve ilk defa bir dr muayyene etmeden sekreterimle para konusunu konusun dedi.dedim muayyene etmeyecek misiniz... lütfen kalktı ve etti... bu ne yaaa ... kasaba mı geldik...
bu gün 19. günüm ve yazma gereği duydum ilk günlerki bir yorumumda pişmanlıktan söz etmiştim düzeltmek istiyorum kesinlikle pişman değilim...Sanırım ilk haftalar biraz psikoloji değişiyorilk günler o kadar duygusallaştım ki acaba biraz daha mı araştırsaydım vs. diye ama şuanda iyiki yaptırmışım diyorum.Hala daha bir beden büyük olsun isterdim ama doktorum bana çok güven verdi ideali bu diyorsa öyledir diye düşünüyorum artık birde bu sitedeki konuyla ilgili her sayfayı ameliyattan sonra tekrar tekrar okudum bazılarında iyileşmeden sonra bariz küçülme olurken bazılarında sadece doğal şekle oturup beden olarak küçülme olmamış umarım ben ikinci kategoriye girerim
netice itibariyle artık vucudumla barışabilmiş olmanın verdiği mutluluklaa herkese tavsiye ediyorum.
atomix sanada bir kez daha teşekkür ederim
Merak eden ve takip edenler için yazayım...izlerim için bitkisel yağlar kullanıyorum..2,5ay oldu ameliyat olalı...izlerim solmaya başladı.kullandığım yağlar: shea yağı, baobap yağı, tatlı badem yağı, macademia yağı....faydalarını internetten bakabilirsiniz...
Sen bakmadın mı arkadaş olarak eklisin bende.Ben eskidim artıkfoto koyalı çoook oldu.Bir ara kaldırdım sonra tekrar yükledim falan.Herkese açık değil malum kim kimdir,bayan mı,erkek mi? İnsan güvenemiyor ki.Hoş ne kadar yüz gözükmese de ben tedirgin oluyorum nedense.
canım niye asım beyi tercih ettin.. neydi seni ok işte bu dr dedirten
ameliyat sonrası süreçten korkuyorum.ama sonucu düşününce çok istiyorum.atomix sen doktorundan memnun musun bir de ameliyat izi tedirgin ediyor beni
Silikon işini ben ameliyata gireceğim gün doktor protezi getirtti eşimde parasını ödedi önceden yapmadık.protez 1200 dü zam mı gelmiş?
canım sen de mi asım beye yaptırdın.. silikonları sizmi aliyorsunuz
geçmiş olsun tatlım... umarım istediğin gibidir şuan
evet canım aynen 1300 tl olmuş sütyende 120 tl :)
tesekkurler tatlım....aradan zaman gectı yaglar ıse yaradı mı
canım naptın ameliyat nasıl geçti memnun musun
Benzine endeksli herhalde,protez neyse de sütyen için değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?