antalyada araştırmalara başladım

canım dr un kim ....ercan soyadı ne..

geçmiş olsun şuan nasıl durum...memnunmusun tatlım

dr konusunda memnun musun tatlım

canım niye asım beyi tercih ettin.. neydi seni ok işte bu dr dedirten

çok haklısın özel kliniklerde çok sık karşılaşılan bi durum malesefki

canım umarım zaman geçtikçe daha da mutlu olursun

tesekkurler tatlım....aradan zaman gectı yaglar ıse yaradı mı

canım beni de ekler misin .. bende arastırma surecındeyım.hangı dr iyi yardımcı olur musun..

canım niye asım beyi tercih ettin.. neydi seni ok işte bu dr dedirten

aslında ben hep özel hastane bünyesinde istiyordum bilirsinya işte ön yargı fakat atomix in paylaştığı tecrübeler randevu almama ve doktor beyle tanışmama vesile oldu..öncelikle bende bayan olmama rağmen erkek doktorların ameliyat konusunda daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum hem erkek olması hemde hasta yoğunluğu ve samimi konuşması bıkmadan sorulara cevap vermesi beni etkiledi :) ve tabiki birazda maliyeti daha cazip geldi :)

canım sen de mi asım beye yaptırdın.. silikonları sizmi aliyorsunuz

canım atomix asım beyin hastası hem karın germe hem silikon yaptırdı ve o çok memnun hatta sayfasında herkeze açık fotoğraflarıda var bakabilirsin :) silikon olayıda asım bey medikalciye yönlendiriyor sen sadece ödemesini yapıyorsun onlar uygun olanını sende kullanııyorlar :) devlet ve araştırma hastanelerinde bu böyledir ve fiyat bu sebeple biraz daha düşüyor :)

canım naptın ameliyat nasıl geçti memnun musun

çok şükür hiç bir problem yaşamadım.kesi izim çok ince.14. gün bugün ağır kaldırmak dışında her işimi yapıyorum.biraz eğik yürüyorum hala.sanırım bir haftaya dik yürürüm.şişkinlik dışında hiç şikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…