antalyada araştırmalara başladım

meme büyütme :) çok heyecanlıyım burun ameliyatında böyle olmamıştım ama günleri sayıyorum

aynı heyecanı yaşıyoruz :) hemde daha önümüzde 1 ay bir zaman var neredeyse bu hafta salı veya perşemde bende sonuçları alıp anestezi ile görüşmeyi düşünüyorum :) farklı bir durum olursa benide haberdar et olurmu

nete girme fırsatı bulamadım ilginiz için teşekkür ederim..gerçekten burun ameliyatı çok zor bi karar birsürü yorum alıyorum pişman olursun yaptırma diyen bile var..çünkü ameliyat sonrası memnuniyetsizlik çok yaşanıyormuş..burnumda nefes probleminin çozülmesi gerekiyor onun dışında yıllardır yaptırmak istediğim kemerdeki eğriliği düzelttirmem gerek..ama biliyorsunuz ki bu önemli bi kadar çok araştırmak da karar vermeyi zorlaştırıyor..gönül rahatlığıyla asım beye ameliyat olmalı mıyım..birde ücret konusunda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

tamam canım yarın akşam yazarım yarın görüşcem bakalım

tamam canım yarın akşam yazarım yarın görüşcem bakalım

tamam canım hadi bakalım haber bekliyorum senden :) ben salı günü sabah gittim anestezi ile görüştüm fakat asım bey rahatsızmış polikliniğini iptal etmiş onunla görüşmedim o zaten beni 10 ocakda bekliyordu:) benim ölçüm alında 350 ccdee karar kıldık bakalım pazartesi salı gibide silikon işini halletmeyi düşünüyorum kısmet olursa :)

canım sen ne yaptın ben yarın protez siparişi vermeye gidecem sen gittin mi

canım sen ne yaptın ben yarın protez siparişi vermeye gidecem sen gittin mi
canım sana arkadaşlık gönderdim ekle olurmu birde beğeni yapmayınca bildiri gelmiyor mesajını yeni gördüm :) ben telefonla görüştüm ofislerine gittim fakat kendisini bulamadım pazartesi veya salı silikon işini halledicem sen ne yaptın nasıl olacakmış ve fiyat ne dediler :)

canım ben medikale gittim kendisi yoktu ordayken bende tlfla konuştum asım bey 250 350 cc arası yazdı kağıda ölcüyü 10 ocakta alcak 1450 ama sutyende fiyata dahil bende pzrt gitcem almaya sen fiyat aldın mı

canım ben medikale gittim kendisi yoktu ordayken bende tlfla konuştum asım bey 250 350 cc arası yazdı kağıda ölcüyü 10 ocakta alcak 1450 ama sutyende fiyata dahil bende pzrt gitcem almaya sen fiyat aldın mı

Ben sana mesaj gonderdim gormedin sanirim arkadasligida kabul etmemissin.. asim bey benim olcumu aldi 325 ccde karar kildik ama son olcumu 10 ocakta yapicaz canim :) banada ayni fiyat verdiler fakat sutyen hakkinda bisey konusmadik daha dogrusu ben unuttum gecen gun gidincede kendisi hastanede yoktu. Pzrtsi sali almis olurum bende ay sonu zam gelebilirmis :))

kabul ettim arkadaşlık isteğini bi kez daha kontrol edeyim tekrar yeni üye olduğum için sayfaya yanlış bir şeyler yapmış olabilirim

Silikon işini ben ameliyata gireceğim gün doktor protezi getirtti eşimde parasını ödedi önceden yapmadık.protez 1200 dü zam mı gelmiş?

Bende yaptım fakat memnun değilim içinde ki selikon biraz sıkışmış gibi yandan çıkıntıları belli oluyor

2 kes olmaktan korktum ... keşke yapsaydım dr sucu ve ücretsiz düzeltirdi o zamn şimdi yine korkıyorum ancak bni bu durum yıllardır rahatsız diyor

Acaba Antalyada kim en iyi ... oylama mı yapsak. Valla kimi bulsam araştırmaya başlıyorum hm kotu yorumu var hemde iyi... demek ki kotu yorumu olmayanı bulsam bile .. kesin onun için de kötü düşünen biride vardırda belki bana rast gelmemişş

peki meme büyütme için verdiği cevaplar seni tatmin etti mi canım

bu arada aplast Gökhan Özerdem in sekreteriyle konuştum .sırf ücretten dolayı onu eledim.6000 tl karın germe ,6000 tl göğüs büyütme toplam 12000tl...

ben şahsen konustum... yaptıklarını anlattı... övdü kendini... ve ilk defa bir dr muayyene etmeden sekreterimle para konusunu konusun dedi.dedim muayyene etmeyecek misiniz... lütfen kalktı ve etti... bu ne yaaa ... kasaba mı geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…