hayırlısı olsun şimdiden sizin ne ameliyatı olacak?
meme büyütme :) çok heyecanlıyım burun ameliyatında böyle olmamıştım ama günleri sayıyorum
Ameliyat oldun mu merak ettim??
aynı heyecanı yaşıyoruz :) hemde daha önümüzde 1 ay bir zaman var neredeyse bu hafta salı veya perşemde bende sonuçları alıp anestezi ile görüşmeyi düşünüyorum :) farklı bir durum olursa benide haberdar et olurmu
tamam canım yarın akşam yazarım yarın görüşcem bakalım
aynı heyecanı yaşıyoruz :) hemde daha önümüzde 1 ay bir zaman var neredeyse bu hafta salı veya perşemde bende sonuçları alıp anestezi ile görüşmeyi düşünüyorum :) farklı bir durum olursa benide haberdar et olurmu
canım sana arkadaşlık gönderdim ekle olurmu birde beğeni yapmayınca bildiri gelmiyor mesajını yeni gördüm :) ben telefonla görüştüm ofislerine gittim fakat kendisini bulamadım pazartesi veya salı silikon işini halledicem sen ne yaptın nasıl olacakmış ve fiyat ne dediler :)canım sen ne yaptın ben yarın protez siparişi vermeye gidecem sen gittin mi
canım sana arkadaşlık gönderdim ekle olurmu birde beğeni yapmayınca bildiri gelmiyor mesajını yeni gördüm :) ben telefonla görüştüm ofislerine gittim fakat kendisini bulamadım pazartesi veya salı silikon işini halledicem sen ne yaptın nasıl olacakmış ve fiyat ne dediler :)
canım ben medikale gittim kendisi yoktu ordayken bende tlfla konuştum asım bey 250 350 cc arası yazdı kağıda ölcüyü 10 ocakta alcak 1450 ama sutyende fiyata dahil bende pzrt gitcem almaya sen fiyat aldın mı
Ben sana mesaj gonderdim gormedin sanirim arkadasligida kabul etmemissin.. asim bey benim olcumu aldi 325 ccde karar kildik ama son olcumu 10 ocakta yapicaz canim :) banada ayni fiyat verdiler fakat sutyen hakkinda bisey konusmadik daha dogrusu ben unuttum gecen gun gidincede kendisi hastanede yoktu. Pzrtsi sali almis olurum bende ay sonu zam gelebilirmis :))
evet canım kabul etmişsin bi problem yok yani :) bundan sonra sohbete istersen buradan http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/637726-antalya-gogus-buyutme-ameliyati-5.html devam edelim atomixin konusunu işgal etmeyelim meme estetiği bölümünde en azından daha sonra ameliyat olacaklara fikir olsun :)kabul ettim arkadaşlık isteğini bi kez daha kontrol edeyim tekrar yeni üye olduğum için sayfaya yanlış bir şeyler yapmış olabilirim
12 aralıkta oldum canım.çok şükür herşey yolunda.şişliklerimden şikayetçiyim sadece biraz toparlanayım yazıcam .
canım sana arkadaşlık gönderdim ekle olurmu birde beğeni yapmayınca bildiri gelmiyor mesajını yeni gördüm :) ben telefonla görüştüm ofislerine gittim fakat kendisini bulamadım pazartesi veya salı silikon işini halledicem sen ne yaptın nasıl olacakmış ve fiyat ne dediler :)
2.olarak Antalya eğitim araştırma hastanesine Asım USLU beye gittim.doktor akdeniz üniversitesi mezunu..isteklerimi söyledim .dünkü doktorun aksine karın germe ve göğüs büyütme ameliyatını birlikte yapabileceğini sorun olmayacağını söyledi...göğsüm için kaç cc takacağının ameliyat sırasında belli olacağını ve kas altı mentor marka protez tercih ettiğini söyledi. karın germe esnasında liposuction da yaptıklarını söyledi.ben de popoda yok deyince lipo ile alınan yağları popoya koyabileceğini bunun için ücrete gerek olmadığını söyledi.toplamda hastaneye 5000 tl +protez parası ödeyecekmişim.
(3000 tl karın germe,1600 tl göğüs büyütme,damla protez 1750tl,yuvarlak protez 1200tl göğüs küçültme ücretsizmiş buarada bilginize....)
bu arada aplast Gökhan Özerdem in sekreteriyle konuştum .sırf ücretten dolayı onu eledim.6000 tl karın germe ,6000 tl göğüs büyütme toplam 12000tl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?