benim doktorda lipo yapacak ama ne çeşit daha konuşmadık 19 temmuzda çağırdı konuşmak için...ben kilolu değilim aslında boyum174cm,kilom 58..popom çok düz demiştim doktorumda karın germede lipoda yapıyormuş,çıkan yağları popona koyalım dedi.nasıl sevindim anlatamam...
ameliyat gününü beklemek ne gıcık bişi....hiçbişey düşünemiyorum,uykum kaçıyor,zaman geçmiyor...:18:
zaman daralıyor 10 gün kaldı...biraz daha cesaretimi topladım.forumlarda okuduklarım ve you tube videoları oldukça işe yarıyor.ama artık ameliyat videosu izlemiyorum,insan ister istemez etkileniyor.ameliyat olmuş kişilerin videolarına bakıyorum.yaşadıkları değişimi görünce kendim için sabırsızlanıyorum..herşey güzel olacak..
Önümüzdeki hafta ben de göğüs büyütme operasyonu geçicereğim.Doktor konusunda hala karar veremedim.Dilek Şenel mi yoksa Asım Uslu mu olmalı arasında gidip geliyorum.Dilek hanım izne ayrılacakmış.O süreye kadar spariş edilen meme protezleri gelirse Dilek hanım ,yetişmezse de Asım bey gerçekleştirecekmiş operasyonumu.beni üşenmeyip mesajlarıyla bilgilendiren herkese çok teşekkürler....büyük gün yarın...saat 09.00 da hastanede olucam.3-4 saat sürermiş...artık gelişmeleri eve dönünce yazıcam.benden dualarınızı esirgemeyin...darısı tüm isteyenlere...
Önümüzdeki hafta ben de göğüs büyütme operasyonu geçicereğim.Doktor konusunda hala karar veremedim.Dilek Şenel mi yoksa Asım Uslu mu olmalı arasında gidip geliyorum.Dilek hanım izne ayrılacakmış.O süreye kadar spariş edilen meme protezleri gelirse Dilek hanım ,yetişmezse de Asım bey gerçekleştirecekmiş operasyonumu.
Umarım başarılı bir operasyon geçirirsin ve istediğin sonuca ulaşırsın.Durumunu takip edeceğim ve bende kendimle ilgili bilgi paylaşımında bulunurum..[/QUOT
benim asım beyi seçmemdeki en büyük etken erkek olması ve mütevazi güven veren tavrı,doktorluktaki maharetini yarın görücem.bende bayan olmama rağmen kadınların çok kaprisli olduğunu düşünüyorum.erkekler işini daha iyi yapıyor gibi geliyor..birde asım beyin bir kaç hastasını gördüm,tavsiye üzerine gelmişlerdi.ve memnunlardı..umarım herşey güzel olur,sana da şimdiden geçmiş olsun.
merhaba acaba nasıl geçti ameliyatıbeni üşenmeyip mesajlarıyla bilgilendiren herkese çok teşekkürler....büyük gün yarın...saat 09.00 da hastanede olucam.3-4 saat sürermiş...artık gelişmeleri eve dönünce yazıcam.benden dualarınızı esirgemeyin...darısı tüm isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?