antalyada araştırmalara başladım

ameliyat gününü beklemek ne gıcık bişi....hiçbişey düşünemiyorum,uykum kaçıyor,zaman geçmiyor...:18:

Hadi hayırlısı çok güzel olur inşallah.
Moralini bozmak istemem ama iyi araştır yağ işini.Eridiğini,şekil bozukluğu olduğunu(girintili çıkıntılı) okumuştum.Bir şeyle karıştırıp yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Bulursam yazıyı sayfasını kopyalarım okursun.

ameliyat gününü beklemek ne gıcık bişi....hiçbişey düşünemiyorum,uykum kaçıyor,zaman geçmiyor...:18:

Eveet bencede Allahtan benim bekleme durumum olmadı.Kısmetliydim çok şükür.İlk ameliyatımda konuştuktan 3 gün sonrası, ikinci ameliyatımı bir gün sonrası oldum.3. ameliyatımda 20 gün sonraya gün verdi.Çoook üzülmüştüm.Tel geldi bir ameliyatı iptal oldu konuşurken Ercan beyle.O günü bana yazdı hemen 2 gün sonrası.
Çok stres yapardım eminim.

15 gün kaldı...ameliyat olacaksanız ya hemen olun yada hiç olmayın beklemek çok kötü...:18::18::18:

Son düzenleme:
iki ameliyat birlikte dayanabilir miyim acaba?you tubeda ne kadar karın germe ameliyatı olanlar varsa nerdeyse hepsini izledim.kafam karışıyor.izlemesemiydim...bazılarında müthiş bir acıdan bahsedilmiş..

aslında dayanıklı biriyimdir..burun ameliyatımda hiç ağrı kesici kullanmadım.belki onun cesaretiyle gidip gün aldım..ama şimdi...

zaman daralıyor 10 gün kaldı...biraz daha cesaretimi topladım.forumlarda okuduklarım ve you tube videoları oldukça işe yarıyor.ama artık ameliyat videosu izlemiyorum,insan ister istemez etkileniyor.ameliyat olmuş kişilerin videolarına bakıyorum.yaşadıkları değişimi görünce kendim için sabırsızlanıyorum..herşey güzel olacak..

oyy ameliyat videosu izlemek mi yakınından bile geçmedim:120:

8 gün kaldı...bir kaç gündür forumdan abdominoplastı baslığında yazılanları okuyorum,350. sayfaya geldim..içimden doktor arasa yarın bir ameliyat ertelendı,sen gel dese diyorum...kendimi hazır hissediyorum. beklemektense olsam bitse...19 temmuzda doktorla ameliyat öncesi görüşmem var.onun için hazırlık yaptım.ameliyatla ilgili beklentilerime dair fotolar indirdim telefonuma...bir süredir alışverişte yapmıyorum.ameliyattan sonra ölçülerim ne olacak acaba??offf....

4gün kaldı....yagmurum 81 bugün ameliyat oldu...inşaallah çabuk toparlanır...sıra bende ...

pazartesi ameliyatım varrrryarın sabah doktorumla görüşmeye gidicem.kafamdakileri unutmadan sorayım diye liste yaptım.çantamı da hazırladım.herşey tamam...bende hazırım..yani şimdilik öyle hissediyorum ,pazartesi sabah dizlerimin bağı çözülür mü bilemem....:18:forumda okumadığım pek bişey kalmadı,o yüzden karar verdim göğüs için 350 yada 375 cc istiycem.boyum 1.73 kilom 58.meme dokum az da olsa var.telefonuma indirdiğim resimleri göstereceğim.karın için iz yeri benim için çok önemli,çünki ayaktayken çok az göbeğim var.esas sıkıntı oturunca ya da yan dönünce sarkma var.iz büyük ve bikini dışında kalmamalı,yoksa ne anlamı var ki...sevindiğim bir nokta:çatlaklarım göbek deliğimin altında,üstte yok...hepsinden kurtulucam..yarınki görüşmenin detaylarını yazarım sonra,sağlıkla kalın...

bugün ameliyat öncesi doktor görüşmem vardı.şimdi geldim..bir sürü soru sordum,doktorumda sabırla cevapladı.göğüs protezini büyük istediğimi vurguladım öncelikle..aksilik ya telefonumu evde unutmuşum.hazırladığım resimleri gösterecektim.neyse pazartesi gösteririm artık...300 cc iyi olur sana dedi.ben ısrarla 350 ,375 falan istediğimi söyledim.o da çok büyük olur güzel durmaz dedi.neyse birkaç muhabbetten sonra 250-350 arası silikonları deneyeceğini ölçünün ameliyatta belli olacağını söyledi.bende denemesini ama eğer vücut yapım alırsa 350 olsun bari dedim..velhasıl deneyecek bakalım...kesi yeri meme ucu mu memealtı mı istersin diye sordu.size bırakıyorum,benim için karın izi önemli dedim.internette gördüğüm simetrik olmayan kesi izlerinden ve dilimlenmiş ekmeğe benzeyen dikişlerden bahsettim.birde belin sağına ve soluna kadar giden dikiş izlerinden,çamaşır dışında kalan izlerden tereddütte olduğumu anlattım.benim karnımın fazla deforme olmadığını dikiş izlerimin çamaşır içinde kalacağını ve izlerin belin sağına soluna dönmeyeceğini söyledi.çıkartılacak kısma ve belin arka yanlarına lipo yapacak.dalgalanma olmaz dedi.çıkan yağ miktarınıda popoya koyacak.miktar şu an söyleyemem dedi.keşke göbeğim biraz daha büyük olsaydı.çıkan yağ fazla olmayacak onun için popo ile ilgili fazla bir beklentim yok.ameliyata gelirken uygun bir çamaşır giy ameliyat izini ona göre çizelim dedi...bu hoşuma gitti doğrusu.neyse ameliyat sonrası sıkıntılardan bahsetti,eğik yürüme,sırtüstü yatma ,göğüste basınç falan...ameliyat 3-4 saat sürecekmiş.1-2 gece kalabilirmişm.gece 12 den sonr a bişey yiyip içme sabah 9 da gel dedi..işte böyle ha bu arada protezim mentor,pütürlü yüzey high profil olacak..yarın görümcem geliyor bana yardımcı olmak için...şimdi son hazırlıkları yapayım ben,,sağlıkla kalın...

beni üşenmeyip mesajlarıyla bilgilendiren herkese çok teşekkürler....büyük gün yarın...saat 09.00 da hastanede olucam.3-4 saat sürermiş...artık gelişmeleri eve dönünce yazıcam.benden dualarınızı esirgemeyin...darısı tüm isteyenlere...

Önümüzdeki hafta ben de göğüs büyütme operasyonu geçicereğim.Doktor konusunda hala karar veremedim.Dilek Şenel mi yoksa Asım Uslu mu olmalı arasında gidip geliyorum.Dilek hanım izne ayrılacakmış.O süreye kadar spariş edilen meme protezleri gelirse Dilek hanım ,yetişmezse de Asım bey gerçekleştirecekmiş operasyonumu.
Umarım başarılı bir operasyon geçirirsin ve istediğin sonuca ulaşırsın.Durumunu takip edeceğim ve bende kendimle ilgili bilgi paylaşımında bulunurum..

merhaba acaba nasıl geçti ameliyatı

döndüm aranıza...aslında perşembe taburcu oldum ama evde bilgisayar başına oturacak fırsatım olmadı bir de bol bol dınleniyorum ondan yanı...yanlış anlaşılmasın.gayet iyiyim .şükürler olsun bitti...şimdi sabırla beklemek var sırada..neyse süreçten bahsedeyim.pazartesi sabah 9 da hastanedeydim ancak bi kaç aksilik oldu,ameliyatım 1 de falan olmuş.

ameliyat öncesi doktorum diazem diye bir hap verdi,gayet rahat gittim ameliyathaneye,çizimleri yaptı,fotoğrafımı çekti.saat 13.00 gibi başladı.3-4 saat sürer demişti ama 6 saat sürmüş ameliyat her neyse saat 19.00 da odaya gelmişim.ilk günle ilgili tek hatırladığım odamda gözümü açtım eşim önceden hazırladığım çoraplarımı ayağima geçirmiş,yan taraftada göğüs küçülten bir hasta var onu gördüm. uyudum o kadar...ikinci gün sabah müthiş bir sırt ağrısıyla uyandım ..hemen göğüslerime baktım çok büyük ve şişlerdi.karnım sargılıydı göremedim.doktorum geldi,herşey yolunda dedi,bir de fıtığım varmış onu temizlemiş kaslarımı da boydan boya dikmiş ...neyse ayağa kalkıp şöyle bi tur at dedi.ilk kalkış çok kötüydü,normalde ağrı yok ama dikişlerin gerginliği ve tutulmuş sırtım baya acı verdi .tuvalete zor gidebildim.yürürken karnım yere düşecek gibi hissettim. tuvalete gidip yatmayla geçti günüm..3.gün biraz daha iyiydim.ağrı kesici hiç kullanmadım desem yalan olmaz.ameliyatla ilgili bir ağrı olmadı bende.ama sırt üstü yatmanın verdiği ağrı gerçekten berbat...hastanede 3 gece kaldım.4.gün sabah taburcu oldum.bu arada merak edenler için söyleyim drenlerim çıkarken biraz acıdı ama katlanılmaz değildi.hastaneden çıkıp eve gelmek müthiş iyi geliyor insana...her gün çok daha iyiyim.hatta dün dışarda açıkhava da yemek yemeğe gittik .tek sıkıntım eğik yürümek...bu da insanın belini ağrıtıyor.oturmak şartıyla iyiyim.ayakta çok gezemiyorum...yarın bir hafta oluyor ve doktor kontrolüm var sabah...soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…