antalyada araştırmalara başladım

Merhabalar,durumunuzun iyi olduğuna çok sevindim, ilk günlerinizde sürekli bakıyordum foruma sizden haber alabilmek için.Tekrar geçmiş olsun.Ben hala beklemedeyim , protezlerin gelmesi 2 haftayı geçebiliyormuş böyle giderse bayram sonuna kalacak gibi görünüyor.Dilek hahım da izine ayrılacağı için operasyonumu ya Eylüle erteleyeceğim ya da Asım bey gerçekleştirecek.Hala kararsızım.Hayırlısı olur inşallah..
Bir de kortizon kullandığım için, direk narkoz almam da tehlike arz ediyor.Her ne kadar anestezi uzmanının kontrolünde olacak olsam da endişemi bir türlü yenemiyorum

5 ağustos pazartesi günü ameliyatım gerçekleşti.Bugün sabah taburcu oldum.Kas altı 275 cc yuvarlak ptrotez takıldı.Çok büyük olmadı memnunum çok şükür.Ağrılarım dayanılmaz şiddette devam ediyor.Ne zaman geçer bilen var mı?

çok geçmiş olsun.ağrı kesicilerin etkili olmuyor mu?ameliyatı kim yaptı?

bugün 20.günüm eğer tatil olmasaydı işe dönebilrdim yani okadar iyiyim ....demek ki 15 gün çalışanlar için yeterli..izlerimde gayet iyi durumda...yarın doktor kontrolüm var.silikon bant yazıcaktı...şişler her gün biraz daha iniyor.yan da yatabiliyorum.şükürler olsun Allahıma...darısı düşünenlere ...korkmayın yaptırın zor değil...

Doktorum Dilek Şenendi..Kontrollere Asım Usluyla devam edeceğim dilek hanım izinde olduğu için.Atomix şuanki tek şikayetim göğüslerimin üst tarafının aşırı şiş olması yandan bakınca bombeli kocaman görünüyorlar..Acaba zamanla düzelicek mi?Sizde de aynı durum oldu mu acaba?
Ağrılarm hafifledi ağrı kesici almıyorum 2 gündür.Sabahları kalkarken sızlıyorlar biraz sadece..
Umarım herkez istediği sonucu alır.

benim 21.gün hala tarif ettiğin gibiler ..ama gün gün yumuşuyorlar...sabah sızlamalarını bende yaşıyorum...ama azalıyor önceki günlerr gibi değil...merak etme herşey normal gidiyor...

buradaki güzel yorumlarınızı okudum ve salı günü için asım beyden randevu aldım.ben ameliyatı ocak ayı içerisinde düşünüyorum çalışıyorum ve yardımcı olabilmesi için kardeşimin yarı yılı tatilini beklemek zorundayım...araştırma dönemi sonunda kararım belli olucak inşallah fakat anladığım kadarıyla araştırmada sizlere ameliyat tarihini ileri tarihe vermişler ancak ayarlarım diye düşündüm

merhabalar atomix çok güzel çok açıklayıcı yazmışsın bende antalyadayım ve estetik istiyorum ama hala cesaretimi toplayabilmiş değilim göğüs toparlama istiyorum benim memelerin biri şama öteki bağdata bakar durumda ama daha vahimi popom göğüsü sütyenle fln idare edebiliyorum birazda popo büyütme ameliyatından bahseder misin ondan memnun kaldın mı çok ağrısı fln oluyo mu fiyatı ne kadar

mesajını görünce ameliyatımdan eksik bahsettiğimi farkettim.popo için karın bölgesinden çıkan yağ kullanılacaktı.malesef olmadı çünki göbeğimde hiç yağ yokmuş.doktorum kaslarımı dikmiş ve karnımı germiş..popo için protez düşünebileceğimi söyledi ama şimdilik düşünmüyorum ..popo genelde kaslardan oluşuyor ve ben hiç spor yapmadım aslında artık spora başlıyım diyorum .kalça için belli hareketler var.biraz daha düzeleyim yapmaya başlıycam...

ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum hiç pişman değilim...gözü kapalı ol derim hiç korkma...

anladım cnm tşk ederim cvbın için peki fiyata dair birşey konuştunuz mu hiç popo için ben yıllardır spor yapıyorum ama hiç faydasını görmedim büyütme acısından

anladım cnm tşk ederim cvbın için peki fiyata dair birşey konuştunuz mu hiç popo için ben yıllardır spor yapıyorum ama hiç faydasını görmedim büyütme acısından

eğer biraz olsun yağ çıksaydı doktorum popoya ücretsiz koyacaktı.ama sadece liposuctıonla popo büyütme istersen ne kadar sormadım.benim göğüs ve karın birlikte olunca o da arada kaynayacaktı ama olmadı.yinede çok ücreti olduğunu sanmam .devlette estetik cidden çok uygun fiyatlara yapılıyor.

tmm cnm tşk ederim eğer hala popo büyütme düşünüyorsan ve yaptırırsan yine bizimle paylaş olur mu

merhaba atomix, siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye olabildim sana mesaj atabilmek için dolayısıyla çok iyi kullanabildiğim söylenemezz(= ben sana doktor asım usluyu soracaktım eylül ayının 13 ü için göğüs büyütme ameliyatı randevusu aldım senin yazdıklarından sonra cesaretlenerek çünkü hem antalyada yaşıyorum hemde fiyat olarak makul olması açısından devlet hastanesi düşünüyordum.Pek fazla doktor araştırdığım söylenemez daha çok buradaki fikirlerden yararlandım ve birde bir başka özel doktorla görüştüm o kadar...

Sen nasılsın memnun musun üzerinden 1 ayı aşkın geçmiş senin bir problem yaşadın mı merak ediyorum iyileşme sürecininin önemli detaylarını benimle paylaşırsan çok mutlu olurum çünkü benim için biraz sıkıştırma olucak bu ameliyat 30unda okula dönicem(üniversite) ve çevremdekilerin anlayacağı bariz bir sorunum olsun hiç istemiyorum takdir edersin ki (= cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim...)

birde bana 2000 ameliyat 1200 protez dedi fiyatlar 1 ayda artmış olabilir mi yada sen birkaç işlem yaptırcağın için mi ucuz oldu birde sonrasında verilen ilaçlar için ssk işe yarıyor mu ? çok soru sordum ama kafam çok karıştı cevabın için tekrar teşkkür :)

Fiyat değişti mi bilemiyorum ama hastanenin muhasebe kısmına sorabilirsin.değiştiğini zannetmiyorum... Ameliyat 1600 tl..ücret listesini incemiştimde oradan biliyorum kendim bizzat gördüm.bana 300cc yuvarlak protez takıldı.önceden destekli 80 kullanıyordum,hatta75desteksiz bileboş kalıyordu.simdi desteksiz 85 kullanıyorum.hatta bugünlerde takmıyorum zaten dik ve büyüklüğü de çok iyi duruyor.süreç nasıl dersen ilk günler şişti ama ağrım hiç olmadı dual plan konmuş.3.gün sporcu sütyeni taktım.karın germede olduğu için yan yatamıyordum.10gün sonra yanda yatmaya başladım.hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun.doktorumda hep ilgili davrandı. O yüzden çok duamı aldı.ağrı konusunda ben ilaç bile kullanmadım ama herkesin bünyesi farklı olabilir.sadece cesur ol düşünme çok detaylı kendin için yaptığın en güzel şeymiş diyeceksin.buarada boy ve kilon nedir doktor kaç cc dedi?

İlaçta bir antibiyotik , basit bir ağrı kesici bir de terramicin verdi.onu da gidip sağlık ocağından yazdırıp aldım

Son düzenleme:
İlaçta bir antibiyotik , basit bir ağrı kesici bir de terramicin verdi.onu da gidip sağlık ocağından yazdırıp aldım

sana çok teşekkür ederim yaaa senin yorumların sayesinde karar verdim zaten yoksa ben bir ömür daha düşünürdüm :) kaç cc kullanıcağımızı konuşmadık ameliyattan önce karar verelim dedi başı kalabalıktı baya bende 20 yaşındayım boyum 1.68 kilomda 55 sanırım 300 olsa iyi olur benimkide şu anda 75 anca dolduruyor benimkilerde sonrasında 85 b yada 90 b olsun istiyorum..bakalım konuşacaz daha birde ben devlet hastanesinde olunca ameliyat ücretini sigorta karşılıyor sanıyordum birçok yorumda öyle okuduğumu hatırlıyorum ama 3200 nakit cepten çıkacak bakalım olsun sonuçlar güzel olsun da şu anda en büyük kaygım orada , tekrar çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…