antalyada araştırmalara başladım

Canım kararın öncelikle hayırlı olsun.Benimde yakında 2 ay olucak olalı.Şimdilik çok memnunum.Bende öncesinde çok araştırdım çok okudum forumdaki yorumları.Öncelikle şunu söyliyim göğüs büyüklüğü cup ile ölçülür.Ama haklısın bende daha 3-5 ay öncesine kadar senin gibi sanıyordum.85 yada 90 dedikleri göğüs altı ölçüsü.Yani sırt kısmının geniş olması gerekli.Sende şu an eğer 75 kullanıyorsan ince yapılı olmalısın.Bana 400 cc high profile takıldı.Ve doktorum 2 cup büyüyecek dedi.Dediği gibide oldu.Lütfen istediğin büyüklüğü iyi ifade et ki sonradan üzüleceğin bir sonuç olmasın.Bu arada vücut yapının da max.alabileceği büyüklük önemli tabii.

şükürler olsun Allahıma...kendimi çok iyi hissediyorum. iyi ki bu ameliyatları olmuşum...Doktoruma hep dua ediyorum...izlerim için bitkisel yağlar kullanıyorum .şimdilik herşey yolunda...darısı isteyenlere...

3 gün önce oldum ameliyatımı moderate plus 275 cc yapmış doktorum göğüs ölçüm üstten 82 alttan 75 civarıydı şu anda üsttü 85 yani kısacası bir beden bile belki büyümedi sadece silikonlu olmanın verdiği çevresel bir dolgunluk var büyüklük yok gibi ödemlerin ineceğini düşünürsek ve bu kadar şey çektim çok mutsuzum oysaki olabilecek en büyük ideal ölçüyü istemiştim doktorum 300 cc nin fazla abartılı olacağını söyledi ama en azından 275 cc high profil yapsaydık belki değecekti şu anda çok karışığım...neyse herşeyde vardır bir hayır şu ağrılarımdan bir kurtulayım ama sanırım pişman oldummmm

Önce ve sonrası resimlerini görmeden yorum yapmak istemem ama doktorun demekki bu büyüklüğü uygun görmüş

Önce ve sonrası resimlerini görmeden yorum yapmak istemem ama doktorun demekki bu büyüklüğü uygun görmüş

fotoğraf koyamıyorum henüz , yinede eskisine göre güzeller elbet ama hani kaç yıl çekmişliğin karşılığında belkide biraz hayal kırıklığı yarattı.Bir iki beden daha büyük olsa kaldırırdı gibi çünkü göğüs dokumda vardı öncesinde doktor da öyle söylemişti ve eskisinde 75a iken şimdi 75b olucak galiba ki ben dolgulu sutyen olarak 85b takıyordum ona yakın bişi olsun istemiştim artık dolgululardan kurtulmak için..Senin söylediğin cup ölçüsü olayınıda tam bilmiyorum şimdiden kimseyi yanıltmakda istemem şu saatten sonra tek korkum ödemler gidince ne kadar küçülür beni birazda mezura ölçümü üzüyor söylediğim gibi 4 cm bir fark olmuş eskisine göre ve bu gün yani 6. günümde 1 cm küçülmüş bu hızla gitmezz umarımmm..Yinede sana tekrar teşekkür ederim gerçekten doktor bey çok ilgili ve iyi bir doktor demekki bir iletişim kopukluğu çektik yada ideal olanın böyle olmasına karar verdi artık mutlu olmaya çalışcaaammm çnkü düşündükçe insan kuruyor kafasındaa

bu gün 19. günüm ve yazma gereği duydum ilk günlerki bir yorumumda pişmanlıktan söz etmiştim düzeltmek istiyorum kesinlikle pişman değilim...Sanırım ilk haftalar biraz psikoloji değişiyor ilk günler o kadar duygusallaştım ki acaba biraz daha mı araştırsaydım vs. diye ama şuanda iyiki yaptırmışım diyorum.Hala daha bir beden büyük olsun isterdim ama doktorum bana çok güven verdi ideali bu diyorsa öyledir diye düşünüyorum artık birde bu sitedeki konuyla ilgili her sayfayı ameliyattan sonra tekrar tekrar okudum bazılarında iyileşmeden sonra bariz küçülme olurken bazılarında sadece doğal şekle oturup beden olarak küçülme olmamış umarım ben ikinci kategoriye girerim

netice itibariyle artık vucudumla barışabilmiş olmanın verdiği mutluluklaa herkese tavsiye ediyorum.
atomix sanada bir kez daha teşekkür ederim

birde meraktan soruyorum , yazdıysanda kaçırmış olabilirim sana profil olarak hangisi kullanıldı high, moderate plus ?

Biraz geç oldu ama bende öğrenmiş oldum bu olayı sonunda çünkü türkiyede hep b cup sutyen gördüğüm için ben rakamlarla o fark sağlanıyor sanıyordum ama haklısın bilgi için teşekkür ederim.Ama anladığım kadarıyla yinede bunu rakam farklı sutyenlerle sağlıyoruz çünkü ben ameliyattan önce a cup iken şu an 80 b cup takıcam gibi duruyor bir deneme yaptım ancak o oldu ama daha da iner mi bilmem çünkü bu gün daha 19.günüm. ama 75 c olsa demekki 80 b nin sağladığını yapmış olacaktı. birkaç siteden baktım aradaki farkların hangisi hangi cup a denk geliyordu diye baktığım birinde hala A birinde B birinde ise C olmuşum doğru hesaplama nedir biliyorsan onuda paylaşır mısın:44::44:

Merak eden ve takip edenler için yazayım...izlerim için bitkisel yağlar kullanıyorum..2,5ay oldu ameliyat olalı...izlerim solmaya başladı.kullandığım yağlar: shea yağı, baobap yağı, tatlı badem yağı, macademia yağı....faydalarını internetten bakabilirsiniz...

Ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı bir süreliğine herkese açtım... Fikir edinmek isteyenler baksınlar ..

atomix öncelikle hayırlısı olsun..inceciksin zaten fıstık gibi olmuşsun arkadaşım,maşallah..inşallah bende aynı mutluluğu yaşarım,iyiki olmuşum derim

atomix öncelikle hayırlısı olsun..inceciksin zaten fıstık gibi olmuşsun arkadaşım,maşallah..inşallah bende aynı mutluluğu yaşarım,iyiki olmuşum derim

İnşaallah canım Allah gönlüne göre versin,iyi bir doktor bul ameliyat süreci zor değil İnan...

bitkisel yağlar için teşekkürler atomix.Ameliyattan ne kadar sonra kullanmaya başladın bunları, doktora sorucaktım krem vericekmisiniz diye unuttum şimdide antalya dışında olduğum için bu forumda izler için önerilen kremleri kullansam mı diye düşünüyorum ama doktorda birşey söylemediği için kararsız kaldım, doktor ile ameliyat sonrası irtibat kuramamak çok kötü Birde ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi göğüs ölçünüz(mezura ile) ve sonrası arasında kaç cm fark oldu.Benim protezimin üzerinde sadece bir tanesi için 3.7 cm diyor ama toplamda nerede 7.4 cm lik bir fark görüntü güzel ama anlamadım yani nasıl oluyorda 3-4 cm lik bir fark oldu öncesine göre kiyanlış da ölçmediğime eminim sizlerde nasıl oldu değişiklikler yazarsanız çok sevinirim

Ameliyat olan ve olacak arkadaşların hepsine şimdiden geçmiş olsun inşallah herkes istediği sonuçları alırr

Ameliyattan sonra contractubex kullandım 1ay . Yaklaşık 2 aydır da bahsettiğim yağları sürüyorum.göğüs ölçüsü konusunda söylediklerine gelince ölçmedim öyle,yalnız şunu söyleyebilirim.ameliyat sonrası takılan 85b sporcu sütyenini fazlasıyla dolduruyordu göğsüm.şimdi daha normal taşmıyor ama yine 85 b kullanıyorum.yani 75 beden çamaşırı doldurmayan göğsüm şimdi 85 b oldu.

anladım bu boyut konusundaki kafamdaki soru işaretleri bir türlü bitmeyecek sanırım o yüzden artık susuyorum peki contractubex i sana asım uslu mu önerdi sitedeki bilgilerden dolayı mı kullandın doktoru son gördüğümde konuşmada hiç krem bahsi geçmedi ama tabi antalyadan gitmeden ben bir kere daha kontrole gidecektim gidemedim belki o zaman söyleyecekti bilmiyorum kafam karıştı şimdi kullansam birde yan etki olur mu veya internette baktım doktorun önerdi dozda kullanın demiş nasıl bilicem ki ben o dozu şimdi dimi offff ne zor işmiş yaaa seninde çok başını ağrıttım canım ama işte napiyim baştan beri seni referans aldım ben

Asım bey Silikon bant önerdi ama ben evde önceki ameliyatından kalan bu kremi sürüp bitirdim.şimdide yağlara devam ediyorum. Bazı doktorlar bantı bazıları bu kremi öneriyor.ameliyat olalı ne kadar omuştu senin?bulunduğun yerde plastik cerrahiye gidip tavsiye alabilirsin.boyuta santime çok takılma derim ben, güzel görünüyor mu kıyafetler yakışıyor mu ona bak...

1 ayı geçti evet en iyisi bir doktora gitmek teşekkür ederim ilgin için artık dediğin gibi takmıycam bende boyutuna ve tadını çıkarmaya çalışıcam sonuçta önceki halinden iyi darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…