sana çok teşekkür ederim yaaa senin yorumların sayesinde karar verdim zaten yoksa ben bir ömür daha düşünürdüm :) kaç cc kullanıcağımızı konuşmadık ameliyattan önce karar verelim dedi başı kalabalıktı baya bende 20 yaşındayım boyum 1.68 kilomda 55 sanırım 300 olsa iyi olur benimkide şu anda 75 anca dolduruyor benimkilerde sonrasında 85 b yada 90 b olsun istiyorum..bakalım konuşacaz daha birde ben devlet hastanesinde olunca ameliyat ücretini sigorta karşılıyor sanıyordum birçok yorumda öyle okuduğumu hatırlıyorum ama 3200 nakit cepten çıkacak bakalım olsun sonuçlar güzel olsun da şu anda en büyük kaygım orada , tekrar çok teşekkürler :)
3 gün önce oldum ameliyatımı moderate plus 275 cc yapmış doktorum göğüs ölçüm üstten 82 alttan 75 civarıydı şu anda üsttü 85yani kısacası bir beden bile belki büyümedi sadece silikonlu olmanın verdiği çevresel bir dolgunluk var büyüklük yok gibi ödemlerin ineceğini düşünürsek ve bu kadar şey çektim çok mutsuzum oysaki olabilecek en büyük ideal ölçüyü istemiştim doktorum 300 cc nin fazla abartılı olacağını söyledi ama en azından 275 cc high profil yapsaydık belki değecekti şu anda çok karışığım...neyse herşeyde vardır bir hayır şu ağrılarımdan bir kurtulayım ama sanırım pişman oldummmm
Önce ve sonrası resimlerini görmeden yorum yapmak istemem ama doktorun demekki bu büyüklüğü uygun görmüş
Fiyat değişti mi bilemiyorum ama hastanenin muhasebe kısmına sorabilirsin.değiştiğini zannetmiyorum... Ameliyat 1600 tl..ücret listesini incemiştimde oradan biliyorum kendim bizzat gördüm.bana 300cc yuvarlak protez takıldı.önceden destekli 80 kullanıyordum,hatta75desteksiz bileboş kalıyordu.simdi desteksiz 85 kullanıyorum.hatta bugünlerde takmıyorum zaten dik ve büyüklüğü de çok iyi duruyor.süreç nasıl dersen ilk günler şişti ama ağrım hiç olmadı dual plan konmuş.3.gün sporcu sütyeni taktım.karın germede olduğu için yan yatamıyordum.10gün sonra yanda yatmaya başladım.hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun.doktorumda hep ilgili davrandı. O yüzden çok duamı aldı.ağrı konusunda ben ilaç bile kullanmadım ama herkesin bünyesi farklı olabilir.sadece cesur ol düşünme çok detaylı kendin için yaptığın en güzel şeymiş diyeceksin.buarada boy ve kilon nedir doktor kaç cc dedi?
Canım kararın öncelikle hayırlı olsun.Benimde yakında 2 ay olucak olalı.Şimdilik çok memnunum.Bende öncesinde çok araştırdım çok okudum forumdaki yorumları.Öncelikle şunu söyliyim göğüs büyüklüğü cup ile ölçülür.Ama haklısın bende daha 3-5 ay öncesine kadar senin gibi sanıyordum.85 yada 90 dedikleri göğüs altı ölçüsü.Yani sırt kısmının geniş olması gerekli.Sende şu an eğer 75 kullanıyorsan ince yapılı olmalısın.Bana 400 cc high profile takıldı.Ve doktorum 2 cup büyüyecek dedi.Dediği gibide oldu.Lütfen istediğin büyüklüğü iyi ifade et ki sonradan üzüleceğin bir sonuç olmasın.Bu arada vücut yapının da max.alabileceği büyüklük önemli tabii.
birde meraktan soruyorum , yazdıysanda kaçırmış olabilirim sana profil olarak hangisi kullanıldı high, moderate plus ?
Ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı bir süreliğine herkese açtım... Fikir edinmek isteyenler baksınlar ..
Resim icin tesekkurler! Keshke amelyat sonrasida otururken yandan cekilmis bir resim olsaydi.😊
atomix öncelikle hayırlısı olsun..inceciksin zaten fıstık gibi olmuşsun arkadaşım,maşallah..inşallah bende aynı mutluluğu yaşarım,iyiki olmuşum derim
bitkisel yağlar için teşekkürler atomix.Ameliyattan ne kadar sonra kullanmaya başladın bunları, doktora sorucaktım krem vericekmisiniz diye unuttum şimdide antalya dışında olduğum için bu forumda izler için önerilen kremleri kullansam mı diye düşünüyorum ama doktorda birşey söylemediği için kararsız kaldım, doktor ile ameliyat sonrası irtibat kuramamak çok kötüBirde ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi göğüs ölçünüz(mezura ile) ve sonrası arasında kaç cm fark oldu.Benim protezimin üzerinde sadece bir tanesi için 3.7 cm diyor ama toplamda nerede 7.4 cm lik bir fark görüntü güzel ama anlamadım yani nasıl oluyorda 3-4 cm lik bir fark oldu öncesine göre kiyanlış da ölçmediğime eminim sizlerde nasıl oldu değişiklikler yazarsanız çok sevinirim
Ameliyat olan ve olacak arkadaşların hepsine şimdiden geçmiş olsun inşallah herkes istediği sonuçları alırr
Ameliyattan sonra contractubex kullandım 1ay . Yaklaşık 2 aydır da bahsettiğim yağları sürüyorum.göğüs ölçüsü konusunda söylediklerine gelince ölçmedim öyle,yalnız şunu söyleyebilirim.ameliyat sonrası takılan 85b sporcu sütyenini fazlasıyla dolduruyordu göğsüm.şimdi daha normal taşmıyor ama yine 85 b kullanıyorum.yani 75 beden çamaşırı doldurmayan göğsüm şimdi 85 b oldu.
anladım bu boyut konusundaki kafamdaki soru işaretleri bir türlü bitmeyecek sanırım o yüzden artık susuyorumpeki contractubex i sana asım uslu mu önerdi sitedeki bilgilerden dolayı mı kullandın doktoru son gördüğümde konuşmada hiç krem bahsi geçmedi ama tabi antalyadan gitmeden ben bir kere daha kontrole gidecektim gidemedim belki o zaman söyleyecekti bilmiyorum kafam karıştı şimdi kullansam birde yan etki olur mu veya internette baktım doktorun önerdi dozda kullanın demiş nasıl bilicem ki ben o dozu şimdi dimi offff ne zor işmiş yaaa seninde çok başını ağrıttım canım ama işte napiyim baştan beri seni referans aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?