merhaba hayalperisi07 ,ocak ayının 23ünde burun ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 yıldır aklımdaydı ancak bir türlü cesaret edemiyordum.Ben Dr Hadi NURAL beye yaptırdım.Şu anda bandajsız halini de görünce en doğru kararı verdiğime inanıyorum.Ellerine,emeğine,yeteneğine sağlık doktorumun.Ben çok araştırdım bu konuda,bu forumu cok okudum.etrafımdaki insanlardan en eli hafif ve yetenekli doktorun Hadi bey olduğunu duydum,kendisiyle de görüşünce o güveni aldım.İyiki de en doğru şeyi yapmışım.Acıyı,ağrıyı hiç yaşamadım.morluk ve şişliklerim ameliyattan 2 gün sonra buz,krem vs sayesinde hemen geçmeye başladı.Tampon alınırken de 1 saniye sürüyor resmen.30 küsur yıldır birlikte yaşadığım eğri, kemerli ve ucu düşük burnumdan kurtuldum..bu ameliyatta bence eli hafiflik olarak nitelendirebileceğim az morartma olayı Hadi beyde mevcut.1 haftada morluklarım tamamen bitti.şimdi damla ve deniz suyu tedavime devam ediyorum(burnumun içi iyileşsin diye),hala hassas oldugunu hissediyorum ucunun.onun dışında hiç bir sorunum yok.dun 10.gün kontrolüm vardı (alçısı alındıktan sonraki),gayet iyi oldugunu daha şişliklerimin inecegini söyledi.yanlarında şişlik var,ama bunu birtek bilenler görebiliyor:)..dediğin gibi 6 ayda oturacakmış.bence senin vaktin yeter,şimdiden yaptır kurtul.antalyanın sıcagı başlamadan yaptırmak gerekli,çünkü sıcak havada şişlikler daha geç iyileşir.ben 3.500e yaptırdım.ama işlemine göre bu artar veya azalır bence.çunku değişik kişilerden değişik fiyatlar duydum.