Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

ücret hakknda bilgi verebilirmisiniz ?

Speedy aradan baya süre gecti,yanlış hatırlamıyorsam 3000 civarıydı.tüm hastane masrafları vs dahildi bu paraya.ancak yapacagı işleme gore parasını soyledigi belliydi,çünkü eşim de kapalı ve estetiksiz bir ameliyat olacaktı o sıralar.ona 750 lira demişti misal.

merhaba hayalperisi07 ,ocak ayının 23ünde burun ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 yıldır aklımdaydı ancak bir türlü cesaret edemiyordum.Ben Dr Hadi NURAL beye yaptırdım.Şu anda bandajsız halini de görünce en doğru kararı verdiğime inanıyorum.Ellerine,emeğine,yeteneğine sağlık doktorumun.Ben çok araştırdım bu konuda,bu forumu cok okudum.etrafımdaki insanlardan en eli hafif ve yetenekli doktorun Hadi bey olduğunu duydum,kendisiyle de görüşünce o güveni aldım.İyiki de en doğru şeyi yapmışım.Acıyı,ağrıyı hiç yaşamadım.morluk ve şişliklerim ameliyattan 2 gün sonra buz,krem vs sayesinde hemen geçmeye başladı.Tampon alınırken de 1 saniye sürüyor resmen.30 küsur yıldır birlikte yaşadığım eğri, kemerli ve ucu düşük burnumdan kurtuldum..bu ameliyatta bence eli hafiflik olarak nitelendirebileceğim az morartma olayı Hadi beyde mevcut.1 haftada morluklarım tamamen bitti.şimdi damla ve deniz suyu tedavime devam ediyorum(burnumun içi iyileşsin diye),hala hassas oldugunu hissediyorum ucunun.onun dışında hiç bir sorunum yok.dun 10.gün kontrolüm vardı (alçısı alındıktan sonraki),gayet iyi oldugunu daha şişliklerimin inecegini söyledi.yanlarında şişlik var,ama bunu birtek bilenler görebiliyor:)..dediğin gibi 6 ayda oturacakmış.bence senin vaktin yeter,şimdiden yaptır kurtul.antalyanın sıcagı başlamadan yaptırmak gerekli,çünkü sıcak havada şişlikler daha geç iyileşir.ben 3.500e yaptırdım.ama işlemine göre bu artar veya azalır bence.çunku değişik kişilerden değişik fiyatlar duydum.

Merhaba son resimlerinizi gorebilirmiyim acaba

Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................

bende Gökhan bey için gün aldım bi mahsuru yoksa resimlerini görebilir miyim mailde atabilirsin istersen nehir_66-@hotmail.com

Uzun aylar suren arastirmalarim sonucu cumartesi gunu Hadi Nural beye ameliyat olucam arkadaslar.insallah hersey yolunda gider.

Bende Aylar süren arastırmalarım sonucu cumartesi günü Hadi Nural beyin ellerinde ameliyat olucam arkadaslar.

Son düzenleme:
güzel olmuş gerçekten ben bi kaç dr düşünüyodum ama bide hadi beyle görüşym

Bizim yerimiz belli ben hariç 3 kişi arkadaşım hatta bir tanıdığım biri daha hadi beye burun ameliyatı oldu hiç pişman olmayacaksın :9:
ayrıca gelip burda dr.Hadi beyin hastalarıyla tek tek görüşebilirsin Antalya da yaşıyorsan..
hepsinin burnu çok doğal...

Tabi ki Antalya da alanında uzman pek çok estetik cerrah var ve aslında konu o güzel bu kötü o ameliyat iyi diğeri pahalı değil sizin doktorunuza olan güveniniz ben pek çok doktorla görüştüm burun ameliyatı için en son Gökhan Özerdem den o güveni ve enerjiyi aldım burun ameliyatım gerçekten çok iyi geçtiği gibi kontrollerimde bile aynı güleryüz ve ilginin olması da inanılmaz hoşuma gitti ki biliyorum en ufak bir sıkıntıda kapılarını çalacağım bir elip var A plast olarak çalışan herkese sevgi ve şükranlarımı sunuyorum ve Başarılarının devamını dilerimm Gerçekten ameliyat ve estetik çok özel konulardır ama ben ben gözüm kapalı tavsiye edebileceğim iki kişi var onlar da Özerdem Kardeşler :)

Canım bende 2 gün önce Alanya' da kbb.doktoru Ali Dulum beye özel hastanede ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrasıda çok fazla ilgili.Profilimde resimler var yorum yapmam için çok erken ama şimdilik memnunum doktorumdan.3500 dedi ama pazarlık ettim 3000 liraya anlaştık.Bu fiyata narkoz için tahliller,gece hastanede kalış ücreti ve herşey dahil.Umarımyardımcı olmuşumdur.

şu an bu mesajı okuyunca cok sevindim zira bende Ali Dulum bey hakkında araştırma aşamasındayım:) aslında istda yaşıyorum ama ailem alanya da olduğundan orda yaptırmak istiyorum istda cok zor olcak bnm için. Şuan için 4000-4500 arasında değiştiğini öğrendim fiyatların. Açıkçası fazla geldi bütçem en fazla 3500e müsait:) acaba pazarlıkla bana da uygun bişeyler söylermi. Hala memnunmusun canım burnundan biryılı geçmiş heralde şuanki durumu nasıl ? Bana tavsiye edermisin yaa o kadar kararsızım ve korkuyorum ki tabi bi de aileyi ikna etmem lazım :) Bi de olduktan ne kadar sonra bandajlar cıkıyor ve ne kadar da bi kontrole gitmen gerekiyor? istanbula dönmem gerektiği için bu süreleri de ayarlamam gerek. çok soru sordum ama lütfen cevap verirmisin:) desteğe ve tavsiyelere ihtiyacım var :)

Ben de Hadi Nural'a oldum ameliyatımı, forumdaki, bütün yorumlarda paylaştıgım gibi burada da yazacağım. Hiç ama hiç memnun değilim. Çok ilgili bir doktor da değil malesef. Burnumun üzerinde ise hala bir çıkıntı var ve ödem değil, dokununca kemik. Umarım sizin burnunuz istediğiniz gibi olur çünkü ben şanssızmışım.

Merhaba Arkadaşlar :) Ben siteye yeni katıldım Antalya'da yaşıyorum ve estetik operasyon ile burnumu yaptırmak istiyorum ama bu o kadar zor bir karar ki inanın kurdeşen döktüm lütfen bana yardım edin... Aslında Hadi Nural ile Akın Demiralay arasında kaldım ???

Hadi Nural doğallık takıntılı. Yani burnunuz yapıldıgında insanlar yapıldıgını asla anlamayacaklar. Siz kaldırın deseniz o kaldırmıyor burnunuzu. Ben altıncı ayımdayım su anda.

Bende yaKlaşık 6aydır araştırıyorum ve keskinlikle engın Erkal. Nadı bey HUC güven verıcı degıl. Sadece korkuyorum ondan ameliyat olamadım hAla. Ama Olacağım kişi keskinlikle engın ErkalErkal

Arkadaşlar merhaba antalyada burun estetik ameliyatı olucam o kadar kararsızım ki doktor konusunda bu yazılanlar çok eski ztn 6 ay 1 yıl geçen insanlara sorun diyorlar. Antalya merkezde oturuyorum önerebilceğiniz doktor hangisidir lütfen cevap yazın siz kurtuldunz bende kurtuluyum bu dertten:/

Ben size Hakan Demiri Öneririm. Bir sene önce burun ameliyatı oldum sonuçtan gayet memnum kaldım burnumu herkes beğeniyor fakat estetik olduğunu anlamıyorlar aralık ayında da dr.Hakan demir beye karın germe ve göğüs küçülyme ameliyatı oldum Adeta hayatım değişti.Ümlüleri ameliyat etmiş bir doktor olarak gayet alçak gönüllü ve mütevazi biri.

Arkadaşlar ameliyat oldum bugun 24 gün oldu çook ama çok memnunum . Antalyada Mustafa Deniz Yılmaz 'a ameliyat oldum .Kesinlikle tavsiye ediyorum . Mükemmel bir burnum oldu . Çok ilgili çok titiz mükemmelliyetçi . ameliyattan sonrada hep güleryüzlülüğünü sürdürdü. Aklında soru olanlar içinden resimlerimi atabilirim kesinlikle tavsiye ediyorum

Back
X