Antalyada Grup indirimi Alalım Lazerde

sahraaaaaaa

Ohh miss gibi huzur
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
327
186
Merhaba arkadaşlar
Her kadinin en büyük dertlerinden biri tüyleridir ki biz antalya da yaşayanlar için cok daha büyük skntı yaz donemı boyunca pantolon giyemedigimiz ićin azicik bir kıl çıkişı olsa rahatsizlik hissederiz...
Özetle şunu diyorum eger benim gibi lazer olmak isteyen bikaç arkadaş varsa birlikte araştırıp en iyisini bulup grup indiriminden yararlanarak lazere gidebiliriZ.
Duyduğma göre ciddi anlamda indirim oluyormuş...
Bir konuşalim bu konuyu derim

Kimsenin olmayışı hiiiiç mi hiiiiç şaşırtmadı beniii...
İstanbuldan geldigimden beri bu soğuklugunu gissediyorum yanan havasınaa rağmen

Merhaba arkadaşlar
Her kadinin en büyük dertlerinden biri tüyleridir ki biz antalya da yaşayanlar için cok daha büyük skntı yaz donemı boyunca pantolon giyemedigimiz ićin azicik bir kıl çıkişı olsa rahatsizlik hissederiz...
Özetle şunu diyorum eger benim gibi lazer olmak isteyen bikaç arkadaş varsa birlikte araştırıp en iyisini bulup grup indiriminden yararlanarak lazere gidebiliriZ.
Duyduğma göre ciddi anlamda indirim oluyormuş...
Bir konuşalim bu konuyu derim

cnm bende düşünüyorum ama ekim gibi

zaten koltuk altı ve çene bölgesini yaptırmıştım gittiğim yeden ilk önce memnundum sonra personel değişti vs oldu pek

memnun kalmadım tüyler bittimi dersen 3-5 tane anca oda normel yılda bir atış yaptırsam yeter daha paketim bitmedi zaten

sıra bacaklara geldi araştırmaya başladım

cnm bende düşünüyorum ama ekim gibi

zaten koltuk altı ve çene bölgesini yaptırmıştım gittiğim yeden ilk önce memnundum sonra personel değişti vs oldu pek

memnun kalmadım tüyler bittimi dersen 3-5 tane anca oda normel yılda bir atış yaptırsam yeter daha paketim bitmedi zaten

sıra bacaklara geldi araştırmaya başladım

Ben daha önce hiç yaptırmadım biraz araştirdim ama bire bir görüşmedim hicbir yerle...
Bulgularini burada da paylasirsan cok sevinirim canım

X