- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
- Konu Sahibi fildisisahili
-
Sen hangi doktora gitmiştin canım Anadolu hastnesi Meydanda ?Aynen ben de OFM yi sevemedim işte. Rapuzelin dediği gibi adı derya imiş. Hatırladım söyleyince. Onu beğenen çokmuş. Ama işte kişiden kişiye değişiyor biraz. Mehmet beye gelene kadar üç tane doktor gezdim. hiçbirinden pozitif bir etki olmamıştı. Anadolu meydanı da hiç sevmiyorum. Kadın doğuma gitmiştim, randevu yazan sekreterler falan doktordan daha havalı, konuşmalar tarzlar tam magazinsel.
Hepimizin hakkında hayırlısı. Allah karşımıza iyi doktorlar çıkarsın.
İsmini hatırlamıyorum canım, bayan kıvırcık saçlı bir doktordu. Doktora lafım yok, hastanin çalışanları çok tuhafSen hangi doktora gitmiştin canım Anadolu hastnesi Meydanda ?
hayırlı uğurlu olsun canım . allahım sağlıkla kucağına almak nasıp etsın . memorıal hastanesını sevende var sevmeyende ama ben sevmeyenlerdenim bende cok gezdım hastane ama medısu benım ıcın vazgecılmez oldu . ama bıde söyle bı durum var ben severım sen sevmezsın önemlı olan doktorun sana uyması yanı sevmedınmı sevemıyosun . ama sımdıye kadarda medısudan pek bı sıkayet duymadım . oranın doktorları aynı zamanda psikolog gıbıler:)meraba kızlar bende doktordan çok hastane konusunda kararsızım şuan Anadolu hastanesi meydan da Dr.Mine Erdoğan a gidiyorum .özel sağlık doğum teminatım var .Gitmişken her yönüyle iyi bir yere gitmek istiyorum . doktorum sıcak kanlı iyi birine benziyor ancak hastane çok yoğun geldi .her gittiğimde bi randevu saatinde giremedim yoğunluktan .bu benim ilk bebişim olucak allah izin verirseçok heyecanlıyım aranızda Memorial Hastanesiyle ilgili duyum alan varmı ben genel olarak hastane iyi diye biliyorum ancak tanıdık birinin bana önerebileceği doktor duymadım . Önerebileceğiniz bir yer var ise paylaşırsanız sevinirim
evet ofmd sadece derya hanıma ıyı dıyolar ama ben ofmnın kapısından değil gırmek onunden bıle geçmek ıstemıyorum artıkarkadaşlar ben 1 buçuk sene önce doğum yaptım OFM'de Derya hanım doktorumdu. kanama ile gitmiştim beni sakinleştirdi, özenle muayene etti.. hamileliğimin son gününe kadar sakin konuştu, her muayenemde mutlulukla çıktım.. sancı çekerken elimden tutup hadi kızım az kaldı diye destekledi ve normal doğum yaptım (hem de sadece 3 saatlik bir sancıyla) OFM de bildiğim kadarıyla diğer doktorlar sıkıntılı ancak Derya hanımı öneririm. Önceki mesajlarda Almanya eğitimli diye bahsedilmişti Derya hanım Almanya eğitimli.. Umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..
Ben medstarda yaptım doğumu doktorumda ünal beydi sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilir hrrkese tavsiye edeceğim mükemmel bi kadın doğum doktoru..Kızlar medstar a giden var mı Ünal yirmibeş e
Sezeryan mi yapmıştın birde doğum ücreti ne kadar odedinizBen medstarda yaptım doğumu doktorumda ünal beydi sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilir hrrkese tavsiye edeceğim mükemmel bi kadın doğum doktoru..
Anladım canım SağolSezeryan yaptım ama son ana kadar bekledik benden sebep bide bazı özel sebeplerden dolayı ben sezeryan yaptım doğum ücreti hakkında bilgi vermem biraz zor çünkü ödemeyi eşim yaptı sormakta hiç aklıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla doğumda aldığın anestezi türüne göre fiyat değişiyo sanırım.. Yani spinal epidural yada genel anestezi gibi
Merhaba benim doktorum da ünal bey 21. Haftadayim simdilik memnunum umarim pisman olmam sizin kacinci hafta?Kızlar medstar a giden var mı Ünal yirmibeş e
Benimde 12. Hafta şimdilik çok iyi gibi ilgili saygılı bi doktor gibi ben düşük yaptığımda 4 doktor gezdim diğerleri çok hoşuma gitmedi birde bunu deneyelim dedik diğerlerine göre daha iyi geldi ama doğumda belli olur asıl senin benden onceymis nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim :)Merhaba benim doktorum da ünal bey 21. Haftadayim simdilik memnunum umarim pisman olmam sizin kacinci hafta?
Tabi ki ilk firsatta yazarım ben normal dogum istiyorum ins bir aksilik cikmazsa unal beyi de o yuzden tercih ettim iyi bir normal dogumcu dedi arkadasim umarim dedigi gibi de cikar merak etme tum detaylari ile anlatirim bu arada bebegini sag salim kucagina alirsin ins.Benimde 12. Hafta şimdilik çok iyi gibi ilgili saygılı bi doktor gibi ben düşük yaptığımda 4 doktor gezdim diğerleri çok hoşuma gitmedi birde bunu deneyelim dedik diğerlerine göre daha iyi geldi ama doğumda belli olur asıl senin benden onceymis nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim :)
Inşallah canım sende sağlıklı bir şekilde alırsın bende duymuştum ünal beyin normal doğum yaptirdigini hatta kadının birisi yok ben normal yapamıcam sezeryana alın demiş yine de normal doğuma almış gerçi doğumda sorun yaşanmış bebeği çok zorlamis kaburgalari kırılmış davalık olmuşlar diye ama işin aslını tam bilmiyorum bu yüzden de doktora guvenmemezlikte yapmıyorum çünkü her doktorun vardır davalık olduğu birileri. Ben sezeryan istiyorum ama doktora daha soylemedm öğün gelince konuşuruz dediTabi ki ilk firsatta yazarım ben normal dogum istiyorum ins bir aksilik cikmazsa unal beyi de o yuzden tercih ettim iyi bir normal dogumcu dedi arkadasim umarim dedigi gibi de cikar merak etme tum detaylari ile anlatirim bu arada bebegini sag salim kucagina alirsin ins.
Oyle canim bunu konusmak simdiden erkenInşallah canım sende sağlıklı bir şekilde alırsın bende duymuştum ünal beyin normal doğum yaptirdigini hatta kadının birisi yok ben normal yapamıcam sezeryana alın demiş yine de normal doğuma almış gerçi doğumda sorun yaşanmış bebeği çok zorlamis kaburgalari kırılmış davalık olmuşlar diye ama işin aslını tam bilmiyorum bu yüzden de doktora guvenmemezlikte yapmıyorum çünkü her doktorun vardır davalık olduğu birileri. Ben sezeryan istiyorum ama doktora daha soylemedm öğün gelince konuşuruz dedi
Tabi bunlari konusmak icin henuz erken ozamanda sartlar neyi gosterir bilemeyiz hayirlisi artik ... Yine paylasmak istedigin seyler olursa cekinme canimInşallah canım sende sağlıklı bir şekilde alırsın bende duymuştum ünal beyin normal doğum yaptirdigini hatta kadının birisi yok ben normal yapamıcam sezeryana alın demiş yine de normal doğuma almış gerçi doğumda sorun yaşanmış bebeği çok zorlamis kaburgalari kırılmış davalık olmuşlar diye ama işin aslını tam bilmiyorum bu yüzden de doktora guvenmemezlikte yapmıyorum çünkü her doktorun vardır davalık olduğu birileri. Ben sezeryan istiyorum ama doktora daha soylemedm öğün gelince konuşuruz dedi
Canım bişey danışmak istiyorum sana... Koray Beye gitmeyi düşünüyorm 6 haftalık hamileyim şuan :) önerdiğini gördüm, sanırım sen gittin kendsine. Tavsiye ediyo musun gerçekten? Benim doğuma kadar birlikte gidebileceğim bi hekime ihtiyacım var ve muayene ücretinin de mümkün olduğunca 50-60 tlyi geçmemesni istiyorum. Medisuya ulaşımım da kolay, o yüzden önceliğim şuan orası .valla bende aynı kişiyi olmazsa koray duman var oda mükemmel dicektim ki siz zaten iyilerden birini bulmuşunuz. bence hiç bırakmayın derim doktorunuzu .ayrıca ne 200 tl burası uygunda demi hem hizmetide süper. allah sağ salim kavuşmak nasip etsin bebikinize:)
Gebeliginiz ve beneginiz hayirli olsun oncelikleCanım bişey danışmak istiyorum sana... Koray Beye gitmeyi düşünüyorm 6 haftalık hamileyim şuan :) önerdiğini gördüm, sanırım sen gittin kendsine. Tavsiye ediyo musun gerçekten? Benim doğuma kadar birlikte gidebileceğim bi hekime ihtiyacım var ve muayene ücretinin de mümkün olduğunca 50-60 tlyi geçmemesni istiyorum. Medisuya ulaşımım da kolay, o yüzden önceliğim şuan orası .
Ben medstarda ünal yirmibeşe gidiyorum onu da tavsiye ederimmehmet emin soysaldan randevu aldım ben de çok merak ediyorum acaba nasıl olacak. çünkü gittiğim doktorlar malesef içime sinmediii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?