ya arkadaşlar etmeyin kız kadın-doğumcu arıyor üstelik antalyada siz bucaktaki doktoru ali fuatı tavsiye etmişsiniz allahaşkına bucak antalyaya bağlı bile değil kız hamile 2 haftada bir nasıl gitsin gelsin onca yolu ayrıca ali fuat infertelitede ün yapmış bi doktor hoş benim etrafımda şu ana kadar 4 arkadaşım hiç bir yol alamadı kendisiyle ben asla tavsiye etmem doğumu bırak hiçbişeye tavsiye etmem o doktoru
canım soruna gelince mustafa torgaçı tavsiye ederim atatürk devlet hastanesi doktoru ayrıca muayenehaneside var çok iyi bir doktordur onun dışında diğer arkadaşların tavsiye ettikleri doktorlarıda duydum çoğu dedikleri gibi iyi
çok fazla düşünme çabuk karar ver derim zira yolu yarılamışsın sevgiler
BUCAKTA DEĞİL CANIM ANTALYADA VİTALLE HASTANESİNİ AÇTI ŞU AN ANTALYANIN EN İYİ DONANIMLI HASTANESİNDE HEMDEE..YOĞUN İSTEK ÜZERİNE GELDİ.biliyosun namını söylemeye gerek yok ozaman ta buralardan akın akın gidiliyodu ki gene öyle ..
valla onu bana kimse kötüleyemez 100 kişiden 5 kişi sonuç alamadıysa oda allahtan..
benim doğumumuda o yapıcak. başka doktorlara gidin de 150 tl bayılın ozaman ne diyim .teklif var ısrar yok.benim doktorum 1 saat sürekli bebeklerime bakıyo doğumu orda yapıcam fiyattan hiç bahsetmiyiim komik bir rakkam çünki..haa İBRAHİM BEYİ BANA HİÇ ANLATMA PİSKOLOJİMİ BOZAN BENİ YANLIŞ YÖNLENDİREN PARACI BİRİ ONUDA KİMSE BANA TAVSİYE ETMZSİN.GERÇEKLERİ KONUŞALIM İYİ DOKTOR NİYE ÇEKİLMİYO HALA ANLAMIYORUM..
kesinlikle evet.ArkadaŞlar sİze ÖnereceĞİm tek doktor alİ fuat ŞengÖrdÜr. Kendİsİ yenİ kurulan vİtale hastanesİnde ÇalıŞıyor.. Önce bucak devlet hastanesİ doktoruydu...pİŞman olmazsınız...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
henüz hamile değilim ancak düşünüorum doktor seçimini şimdiden yapmak istiyorum.
bayan kadın doğumcu önerilerinizi bekliyorum.
kesinlikle evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?