- Konu Sahibi snmrh_1303
-
merhaba tatlım hayırlı olsun bebeğın eğer doğumuna kendi doktorunun girmesini istiyorsan bi doktorda ben önereyim sana aslı vural sesver.kendisi gebelik konusunda çok iyi özellikle ultrasonu 4 boyutlu bütün muayeneleri cd kaydediyor evde seyrediyorsun bebeğini .en önemliside sana zaman ayırıyor.muayene tlf3167270
valla benim doğumumuda hicran hanım yaptırdı andeva hastanesi,benim evimede çok yakın..
çokta memnun kaldım hiç bir sorunda yşamadım şimdiye kadar..
ayrıca hastanede çok ilgileniyolar doğumda,ben çok memnun kaldım tavsiye ederim..opuyorumnanaktan
arkadaşlar 20 gün önce dogum yaptım... 9 ay boyunca 5-6 kere dr değiştirdim... sonunda allah yüzüme güldüde 7 ayda Dr umu bulabildim.
DR ORHAN DEĞİRMENCİ gerçekten süpper bi Dr hep çekinirdim erkek dr dan ama beni okadar rahatlattı ki ...ilgisi alakası sezeryandaki başarısı gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün canım. dr hangi hastanede görev yapıyor ve ücretler nedir yazarsan sevinirim.
arkadaşlar 20 gün önce dogum yaptım... 9 ay boyunca 5-6 kere dr değiştirdim... sonunda allah yüzüme güldüde 7 ayda Dr umu bulabildim.
DR ORHAN DEĞİRMENCİ gerçekten süpper bi Dr hep çekinirdim erkek dr dan ama beni okadar rahatlattı ki ...ilgisi alakası sezeryandaki başarısı gözü kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün canım. dr hangi hastanede görev yapıyor ve ücretler nedir yazarsan sevinirim.
sağol canım...
Uncalı meydan Hastanesinde görev yapıyor.Muayene ücreti 21tl
sezeryan dogum(epudurelli) 450tl
Normal dogum(epudurelli)250 tl
antalyada bu fiayata bu kalite özel hastane yok Dr 1 numara uzun yıllar Almanyada görev yapmış işinin ehli biri.
eğer daha fazla bilgi ve telefon numarasını istersen özelime yazman yeterli olur hemen cevaplarım
sevgiyle
sağol canım...
Uncalı meydan Hastanesinde görev yapıyor.Muayene ücreti 21tl
sezeryan dogum(epudurelli) 450tl
Normal dogum(epudurelli)250 tl
antalyada bu fiayata bu kalite özel hastane yok Dr 1 numara uzun yıllar Almanyada görev yapmış işinin ehli biri.
eğer daha fazla bilgi ve telefon numarasını istersen özelime yazman yeterli olur hemen cevaplarım
sevgiyle
canım çok iyiymiş bende dr arıyorum 5 aylık hamileyim,kemerdeyim,doğum için ne zaman gitmeliyim gözükmeliyim o doktora ,bana telini verebilir misin?
kızlar andeva yıldız hastanesinde muayene ücreti 25 tl olmuş,12+13 lira istiyorlarmış doğru mu?sizce fatma seda soylu mu ,aslı sesver mi doğum yaptırmalıyım?
Fatma Seda SOYLU cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?