Antalya'da Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

canım bende yenı ogrendım hamıle oldugu mu ben medusu daki seyide soysala gidiyorum şahsen çok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederımm

cnm öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.ne kadar güzel bir duygu olduğunu zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın.Benim doktorum Dr.Cahit Bozyel.Çok memnun kaldım,düzenli gebelik takiplerimi yaptırdım,huzurlu bır sürecten sonra bebegimi kucağıma aldım.Darısı senın başına.epidural anestezıyle dogumumu yaptık ,keyifliydi.gidersen memnun kalırsın.şimdilik hoscakal

yaşam hastanesi al celiker hem senın hem bebegın acısından heryer cok temız ve tum personel cok ılgılı ayrıca yenı dogan yogun bakım unıtesı de var allah korusun bır terslık olursa dıger hastaneler gıbı sevketme durumun olmuyor alp bey de cok ılgılı alakadar bır doktor ben cok memnun kaldım umarım sana da yardımcı olur

Canım benim ne hissettiğini çok iyi biliyorum, o kaygılı günlerimi hiç unutamam,gebeliğimin başında antalya daki tüm kadın doğum uzmanlarını gezmiştim, sonunda en güvenli liman özgür beyi buldum kesinlikle tavsiye ederim op.dr.özgür kavaz bir ara medisu hastanesinde idi en son akdeniz şifa hastanesi nde muayene olmaya gitmiştim, kendisini bulmanı tavsiye ederim sana... eğer muayenehaneye gitmek istersen de op.dr.mehmet tongal yada op.dr.sevindik gizli olabilir.Lara BSK hastanesi nde alp bey op.dr.alp çeliker de iyi diyorlar bilgin olsun.

Hem benim sezeryan ameliyetımı hem de annemin rahim ameliyetını özgür bey yaptı ikimizde son derece hızlı iyileştik, özellikle gebe takibinde antalya da kadın doğum uzmanı olarak bir numaralı isim bence özgür kavaz olmadı orhan hoşgör içinde çok iyi diyorlar bilgin olsun

bende uncalı meydan hastanesinde güray ünlü' ye gidiyorum.Benim hiçbir fikrim yoktu bu doktoru seçtim,şimdiye kadar bi sorun yok ama orhan beyi herkes övüyor çok merak ettim.Bu yıl uncalı meydanda doğum ücretlerini bilen var mı acaba ?

cnm bende uncalı meydan hastanesinde orhan beye gidiyorum çok memnunum.uncalı meydan hastanesinde normal doğum 450 sezeryan 650 yalnız ssk'lılara.ssk yoksa onu bilmiyorum.ablamda orhan beye gidiyordu orda doğum yaptı çok memnunduk biz.tavsiye ederim.bu arada kaç haftalıksın?

kızlar bende yılbaşında hamile olduğumu öğrendim.
3 yıldır vitale ali fuat şengöre gidiyordum yanlız çok yoğun olduğundan
aynı hastanede sema hn. var ona muayene oldum. haftaya 2. randevum var.
şimdilik bi sorun yok. memnunum kendisinden..

slm bayanlar,

HAVVA YILMAZ ı şiddetle tavsiye ediyorum. kullananlar çok memnun.
şu anda sanırım JİNEFEM de.

kolaylıklar diliyorum.

orhan değirmenciden nasıl memnun kaldınız anlamadım gidip göreceğim en son dr olarak kalsın aman amannn
anca laf ebesi baska bişey değil.2li testımı bıloe yapmadı neymiş test çok saçmaymışş 16.haftadakını yaparmı o garantiymiş
hemen baska dra gittim diğer hafta o dr bıle saşırdı 2li test en önemlı testtir dedi onun yüzünden kaçırmış oldum haftamıda
asla tavsıye etmıyorum şahsen...

eğer tedavi amaçlı gidiyorsanız ali fuat beyden şaşmayı bende ona gidiyorum beklemek biraz sıkıcı ama kanatları eksik sadece melek gibi

yazdıklarımı silme şansım olsa silecektim ama silemiyorum artık bende memnun değilim aynen ya sınava sokuyo insanı.bişi soruyosun napcan sen onu düşünme diyo.en iyisi mehmet taner kılıç on numara doktor.

arkadaşlar figen demir
münire erman akar
anAdolu hastanesindeki erhan doktor (soyadını bilmiyorum)
arsında kaldım.sizce hangi doktoru seçeyim. HELLLLLLP ME

Merhaba arkadaşlar,

Bende henüz bebiş yok ama 2-3 ay içinde korunmayı bırakmak istiyoruz bu nedenle ön jinekolojik kontrol ve tahliller için Eğitim araştırma hastanesine gittim (bu arada maddi problemim yok)doktorum Seçim Yıldırım yaşlıca esprili şeker bir doktor güleryüzlü :)

Testler, kontroller,smear testi falan yapıldı ancak allah kısmet ederse hamilelik sürecinde güleryüzlü memnun kalacağım,ultrasonu iyi özel bir Hastanede doktor önerileriniz varmı bundan sonraki süreçte, yoksa Seçim Beyle devammı etmeliyim ??

Merhaba Arkadaşlar , Antalya'ya yeni taşındığım için hiç bir Doktor tanımıyorum.Lara tarafında oturuyorum o yüzden buralarda bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…