antalyada kadin dogum doktoru

meleek9090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
663
355
33
36
Merhaba arkadaslar bu ay mutlu haberi alacagiz gibi hissediyorum ve tam tesekkullu bir hastanede kadin dogum doktoru ariyorum mumkunse bayan olmasini istiyorum ve simdiden normal dogum korkum var sezeryen istiyorum beni anlayabilecek anlayisli bir doktora ihtiyacim var tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkuler

Hayırlısı cnm. Mersin'de yaşıyrm ama funda yazıcı Erol ününü duydum turunc Plaza'nın orda özel kliniği var sanırm bnim gibi B'nde Sezaryen oldum memnunum en iyisi

Ben topçular medstarda göknur öztürk gaziyiz i tavsiye ederim.ben çok sevdim kendisi anlayışlı ve ilgili.

alanyada cavit tuver arastrin kendisi harika bir doktor.. turkiyedeyken tek gittimgim doktor

Medical park da Burcu aykan var. Gebelik değildi benimki. Ben cok memnun kaldım. Ilgili bir doktor. Hamile olsam ona giderdim.

Canım ben bir çok doktor araştırdım kesinlikle olimpos hastanesinde Mustafa derda kaya ile tanışmanı isterim kendisi kibar hastasının fikirlerini dinleyen ve tedavi odaklı çok beyefendi bir insan ben kendimi çok şanslı hissediyorum onunla tanıştığım için ayrıca hastanede ebelerden hemşirelere tut temizlik görevlileri bile selam vermeden geçmiş olsun demeden odadan çıkmıyor

• Beğen
Reactions: toc
Canım ben bir çok doktor araştırdım kesinlikle olimpos hastanesinde Mustafa derda kaya ile tanışmanı isterim kendisi kibar hastasının fikirlerini dinleyen ve tedavi odaklı çok beyefendi bir insan ben kendimi çok şanslı hissediyorum onunla tanıştığım için ayrıca hastanede ebelerden hemşirelere tut temizlik görevlileri bile selam vermeden geçmiş olsun demeden odadan çıkmıyor

Merhaba ☺hala Derda Bey e devam ediyor musunuz ve memnun musunuz? Paylasirsaniz cok sevinirim..

Back
X