Doğuma Hazırlık Antalya'da kadın doğum önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minnakkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
79
33
3
35
Merhabalar,

18 haftalık hamileyim. Kontrole gittiğim doktorumdan son zamanlarda memnun olmamaya başladım. En son kontrole gittiğimde 2. tarama testinde kan değerlerine bakmış mıydım dedi. Bende hayır bakmadınız dedim. O zaman kan ver de bakiyim dedi. Şeker değerim 107 çıktı ve şekerin sınırda dikkat et dedi. Ama kan ver dediğinde aç mısın tok musun diye sormadı. Ben kahvaltı yapıp gitmiştim kan vereceğimi bilmediğim için sonra sağlık ocağına başka bir şey için gittiğimde tekrar kan vermek istedim ebe beni uyardı bir şey yemeden aç gel diye ve şeker değeri 78 çıktı. Öyle olunca doktor beni uyarmadığı için ister istemez güvenim sarsıldı.
Bu sebeple Daha fazla ilerlemeden doktor değiştirmeyi düşünmeye başladım. Önerebileceğiniz Antalya Merkez'de doktor var mıdır?

Memorial hastanesi Prof. Murat İnal çok iyi bir doktor bende ona gidiyorum

Merhabalar, 11.haftamdan beri medstar topçular Mustafa Sağlam'a gidiyorum. Çok iyi, güler yüzlü ve güvenilir bir doktor. Tavsiye ederim.

Memorial hastanesi Prof. Murat İnal çok iyi bir doktor bende ona gidiyorum
Bende prof. Dr Murat İnal'a gidiyorum. Biraz değişik bir doktor. Kasıntı değil, espriler filan yapıyor. Bir aksilik çıkmazsa doğumu da ona yaptırırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…