Gelinbaşı ve Gelin Tacı Antalya'da kuaför önerisi

sado_aydo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
5
0
36
Antalya
Arkadaşlar temmuzda düğünüm var ve henüz kuaföre karar veremedim. Saç ve makyaj benim için çok önemli, makyajdan anladığım için yapılan her makyajı da beğenmiyorum. M&a kuaför hakkında bilgisi olan var mı, ya da önerebileceğiniz başka kuaförler...

Aynı dertten bende muzdaribim..

Benimde iyi bir kuaföre ihtiyacım var.Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Ben geçtiğimiz Cuma günü gelin saçımı ve makyajımı Antalya Lara'da MD kuaföre yaptırdım, tek kelimeyle muhteşem oldu. Kesinlikle tavsiye ederim...

manikür, pedikür, saç, makyaj hepsi 500 tl , verdiğim parayı sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum. Okadar beğendim yani

brienzcim çok sevindim senin adına. İçine sinmesi çok önemli. Md kuaförle de bi görüşeyim. fotoğraf ekleme şansın var mı canım:80:

kuaföre ayırdığın bütçe fazlaysa "MEY" kuaför derim, ben gitmedim ama giden herkes çok memnun, gördüm zaten gayet kaliteli modeller.. 750tlye yapıyor malesef bilgin olsun...

ama okadar para bayılmaya gerek yok diyorsan (benim gibi) regaip kuaför var narenciye caddesi tarafında laraya giderken, orasıda gayet güzel. makjay kesinlikle harika zaten porselen makyaj ürünleri kullanıyorlar, ayrıca Gül adında bi bayan yapıyor makyajı ve gayet profesyonel. ben daha önce özel günler için gittim bikaç defa hem saç hem makyaj tam istediğim gibi oldu. düğün öncesi prova yapıyor hem saç hem makyaj ve hepsi fiyata dahil 300lira.

Kızlar Makyaj Yaptıracaksanız Make Up Studio Yu Tercih Ederim Çok Güzel Makyaj Yapıyorlar. Zaten Sadce Makyaj Ve Kaş Bıyık Vs Şeyler Yapıyorlar Kuaförü Yok Yani Kuafördede M.D Olabilir Ben Gitmedim Ama Gidenler Çok Memnun

Bence çok pahalılar arkadaşlar, nedense bu saydığınız 2- 3 kuaförün dışında hiç isim geçniyor. Hiç mi uygun fiyata güzel saç kesen, yapan yerler yok. Para kolay kazanılmıyor ki bu kadar kolay harcansın.. Daha uygun fiyatlarla yapan yerleri bulmak lazım diye düşünüyorum...

arkadaşlar bence boşuna kuaför aramayın Antalya lisesinin arka tarafında kuaför Selahattin orada Levent Bey özellikle saç kesimi konusunda klişeleşen kuaför imajını yıkıyor ve hayal ettiğiniz de iyisini size sunuyor :) şiddetle tavsiye ederim !

M&A kuaföre nikahta saç makyaj için gittim. Fiyatta anlaştık, işlemler bitti kasaya gittiğimizde bambaşka fiyat söylendi. Yapılanların bazıları ekstra işlemmişmiş, bunu bize söylememişler. Neyse dedik artık yapcak bişe yok öderiz, ama yanımızda kredi kartı da yoktu, p.tesi avans çekip verelim dedik. Onu da kabul etmeyecek kadar insafsızlaştılar. Çiçekçi parasını da oraya vermek durumda kaldık. Elime 2-3 yapay yapay çiçek alıp nikaha gitmek durumunda kaldım. Keslinlikle esnaflıkla uzaktan yakından ilişkileri yok, gözlerini para hırsı bürümüş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…