Antalya’da önerebileceginiz tüp bebek merkezi var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bus129
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bus129

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
23
5
1
24
Antalya’da veya Mersin’de önerebileceginiz bir tüp bebek merkezi/doktoru var mı? İlgili ve gerçekten sonuç aldırabilecek doktor önerisi

Memorial Şafak Olgan, kendi doktorum harika bir hekimdir. Merkez de güzel.

Hımm bende de amh düşüklüğü var bence antalya bu konu da yetersız geldi şuan 3. Denemeyi düşünüyoruz araştırma yapıyorum acıkcası antalya da önermiyorum
Memorial Şafak olgan önerilmiş muayene oldunuz mu hiç bu doktora

Bence amh düşüklüğü yoktu ama ben Antalya IVF de tedavi gördüm, Murat Berkkanoğlu çok memnun kaldım

Memorial Şafak olgan önerilmiş muayene oldunuz mu hiç bu doktora
Bende onun hastasıydım daha 2 hafta önce transfer oldum ama olumsuz sonuclandı. Şafak hocamı ve ekibi gerçekten cok iyi sevdim ama bende 2 deneme de başarısız sonuclandı. Bilmiyorum lab mı artık yoksa tedavi mi yanlıştı şuan yeni arayışlar içerisindeyim diğer yerlerle görüşüp ona göre karar vereceğim. Ama dediğim gibi bende olumsuz sonuçlandı

Maalesef amh düşüklüğümüz olduğu için işimiz daha zor cok fazla tüp bebek denyenler hep amh yüzünden aksi halde diğer başka sıkıntıları olanlar genel de ilkte oluyor

O zaman prof Dr Aygül Demirol - Ankara memorial

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…