• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada oturanlar bir bakabilir mi

Nehir-derin2

Bal oğlum 🥰Lokum kızım😘🤲
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
4.989
5.513
158
34
kızlar yarın için otelden rezervasyon yaptırdım ama hava yağışlı gözüküyor, oğlum biraz eğlensin hemde tatili değerlendirelim dedik, çok kalmayacağız 3 4 gün ama hava durumu nasıl, bilgi istiyorum sizlerden benim içimi rahatlatın çok mu kötü geçer hata mı ettim

Canım şu an konyaalti mevkii dem yazıyorum :)hava güneşli ama biraz esintili tam bahar havası gezme lik bu esinti olmasa güneş Bayar belki havuza denize sokmazsin ama gezme tozma yürüyüş havası bu arada denize gören insan çocuk çok bi denersin su isinmis diyolar

orda esinti olur su an yagıs gözüküyorsa üzülerek söylüyorum çokkk acayip yagmur yagar orda kovayı basına bosaltacak kadar .daha önce orda yasamıs biri olarak söylüyorm ama hava tam gezmeliktir harikadır üşümezsin rahat gezersin

teşekkür ederim arkadaşlar, aslında teyzem ve kızı orda kızı küçük oğlumu oynatır diye istiyorum en kötü kapalı havuzunda oynar diye inş güzel geçer en kötü şemsiye altında kum oynasın ;)

Antalyam geldi benimde :KK53:

deniz havuzu girermi bilmem ama şuan tam gezmelik bir hava mevcut burda
sıcak oldu mu helde nem oldu insan dışarı çıkmak istemezzzzz antalya da

kumda oynar demi o kadar sıcaktır yani öyle denizi seven bi çocuk değil havuza da mikrop kapar diye sokmam heralde öyle uzun durduramam yani

Back
X