Antalyada rahim filmi cekilenler

eftalya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
2.087
5
156
37
mrb arkadaslar antalyada rahim filmi cektirenler nerde cektirdiniz deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim....

bence arkadaşım hiç önemli degil antalya falan önemli olan doğru doktoru bulmak inanki bende yazılanlardan okadar korktumki nasıl çektiricem diye çok kafa yordum hatta randevu aldım ve tekrar vazgeçtim ama doktorum o kadar düşünme 5 dk bir olay dedi inanmaya inanmaya gittim ama gerçekten herşey 5 dk bitti yani en önemlisi doktorun canım onu araştır bence çok kolay bişey...

işte bende onun için actımkonuyu rahim filminden korkumuyorum sadece fikir almakistedim dolu hastane var ama en azından gidip cekilen birinden duymak daha iiolur diye düşündüm....

hiçmiyok antalyada rahim filmi cekilen arkadaslar:44:

canım ben çektirdim konyaltı tıpmerkezinde çok rahat ve çok kolaydı hiç ağrı hiisetmedim ve dr çok iyiydii aneztesi diye yırtındım ama adamcağız bu kısa işlem için gerek yok aneztesiye dedi güle oynaya çekmişti canım 1,5 yıl önce

benim de çektirmem gerekiyor ama öyle şeyler duydum ki iki aydır erteliyorum korkumdan...

benim acı eşiğim düşüktür dayanamam. sanırım....ve ayılıp bayılanlar olduğunu duydum...biraz cesarete ihtiyacım var...

benimde ağrı eşiğim çok düşük kiii iğnede bile feryat figan olurum ama inan çok rahat çektirdim korkmana gerek yok canım birde şöyle düşün haytta ne acılar yaşıyoruz uuzn vadeli bu nekii :)))))

tavsiye ederim. Zeki bey vardı orada şimdi istanbula gitti. Levent Şahin denen bi doktor var. Levent beyi kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. yorumları ve yaklaşımı kötü. dinlemiyor bile insani. yorumları çok keskin moral bozuyor. ama anadolu hastanesinde rahim filmini kalp anjuyosu yöntemi ile çekiyorlar. ufak bir iğne önce, sadece sersemletiyor insanı. anestezi gibi değil yani. sonra 10 dk da bitiyor. benim kanallarımda hiç problem yok çıktı. çok hafif bir ağrı oluyor sadece. zaten sen ağrıyı hissettiğinde de işlem bitmiş oluyor. küçük tuvaletin geldiğinde bi baskı hissedersin ya ufacık, işte o kadar. sakın korkma yani

anadoluyu bir sor bence beğenmezsen,konyaaltında çektirebilirsin orasıda güzel.
dr olarak da Kemal Özgür diyorum. tüp bebek merkezinde ama normal hasta alır mı bilmem

konuya cvp veren arkadaslar coktesekkürler peki fiyat olarak kaca cektirmiştiniz meydan tıpa gidiorum orda sordum 164lira amadoktor anestezi al uyu bişey olmazbişey hissetmişceksin dio onun fiyatıda 230 ne yapacagımı sasırdım
para içinmi yapıyor ne için bilmiyorumartık fazla süren bi işlem degilmiş kiminin cok agrısı olmus kimin olmamıss ölerahimfilminden korkmuyorumda zaten bu ay ertelendi artık cekilmekiçin gec kalmısım sizlerkacınıc gün cektirmiştiniz

bide kızlar vvitale hastanesini bilen varmı bilmiyorumali fuat varmıs cok methediyorlarr ona gideniniz varmıı su rahimfilmimi cekileyimona gitmeyi düşünüyorum

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,

bende rahim filmini çok araştırdım Antalyada Akdeniz tıp fakültesinde polikinlik dr ağrı eşiğin düşükse ağrı kesici iç gel dedi Çok kişiden de sordum dayanamıyacağını söyleyenler için özel hastanelerde genel anestezi yapılıyormuş ben Vitalede çektireceğim regli olmayı bekliyorum Ama ne kadar düşünürsen o kadar strese giriyor eğer imkanın varsa özelde 10 dk lık anestesi ile çektir ben ölyle yapacağım. allah şifa versin.

bende iki aydır ona gidiyorum banda hamilelik olmazsa gel film çekelim dedi ama korktum

bu forumları okuyan yuzlerce rajim filmi çektirecek arkadaslar var bılıyorum cunku onlardan bırı de bendım.maksat kımsenın gözünü korkutmak degıl gerceklerı söylemek dun rahım fılmı cekıldım.burda okuduguma göre kımısı acılı kımısı acısız deyınce dayanırım ne olacak herkes nasıl dayanmıs adet sancısı gıbı bırsey canım cok yanmaz dedım ve anestesisiz cektırdım. 30 yasındayım ben boyle bırsey sey yasamadım dırayetlı kızımdır canım hıc tatlı degıldır ama bu nasıl bır seyse benı mahfettı doktorda ben de cok zorlandık en son yeter bırak artık dıye bagırıyordum doktora.biraz daha devam etseydı zaten acıdan bayılacaktım zor tuttum. kendımı kaybedıyor gıbı oldum sonra topladım cunku aptal gıbı soylenenlere ınanıp tek basıma gıtmıstım hastaneye bayılır kalırım bır basıma deyıp derın derın nefes aldım topladım kendımı.bir taraftan aglıyor bır taraftan masadan kalkmaya calısıyordum sagolsun hemşire cok ılgılendı.neyse cektıreceklere tavsıyem genel anestezılı olun belkı agrı esıgınız yuksektır ama boyle bırseyi asla rıske almayın .abartılı yazıyorlar dıyenlere kulak asmayın benım gıbı...psıkolojım alt üst oldu hala kendımı o masada rahimim içimde patlayacakmıs gıbı hıssedıyorum dun aksam eşimin sarılmasını bıle ıstemedım baska yerde yattım.cok zordu asla tek basınıza gıtmeyın agrı kesıcı alın cok zor gececegını bılerek gıdın benım gıbı kendınızı kandırarak gıtmeyın...

ah ah aynı benim gibi olmuşsun canım geçmiş olsun bende senin gibi okadar agrıyacagını tahmin etmeden tek başıma gitmiştim 4 yıl önceydi akdeniz Tıpda yaptırmıştım mafoldum oneydi sanki içimden damar söktüler öyle bir agrıyı ilkdefa tatmıştım gene millet agrı kesici içiyormuş bana öyle bişey diyen olmamıştı hiç canım tatlı degildir canım yansa kolay kolay ses etmen ama bu agrı çıglık attırmıştı işlem bittiginde ayaga zor kalkıp giyinmiştim elim ayagım boşalmıştı resmen ikigünde sancım olmuştu arkasından çektirecekler dikkat etsin belki yapılan yerdende fark ediyordur bilemem ..

aynen canım resmen yazdıkların beni anlattı.çok ama çok kötü oldum ağrı kesici almama rağmenn bittim yani keşke anestezili yapsaydım dedim yanii.ama bende sol tüp görünmedi belki ondan ağrı oldu andeva yıldızda çektridim.bence o hastanedeki cihaz eski idi yeni cihazı olan yerleri tercih edinn.ama ne olursa olsun 5 dakikalık bir ağrı çok kötü oluyorsun gerçekten ama bence çektirinn.HATTA BURDAN CİHAZI YENİ OLAN VE DAHA AZ AĞRI YAPAN YERLER VARSA ONLARIDA YAZALIMKİ BİLGİ OLSUN.

KKızlar lütfen korkmanıza gerek yok ayrıca herkezi metabolizması farklıdır.bazıları hiç hissetmezken bazılarıda tam tersi oluyo..size tavsiye bende çektirdim VİTALE HASTANESİNDE DR.ALİ FUAT ŞENGÖR..VE GENEL ANESTEZİ HİSSEDİN.SAKIN KORKMAYIN 10 DK İÇİN DEĞMEZ İNANIN UYANDIĞINIZDA HERŞEY BİTMİŞ OLUCAK.VE EN ÖNEMLİSİ KENDİNİZİ KASMADAN TÜPLERİNİZE VERİLEN BOYA ULAŞMIŞ OLUCAK AKSİ TAKDİRDE KASILMAKTAN BAZEN TÜPLER TIKALI ÇIKABİLİYO İKİNCİ KES RAHİM FİLMİ ÖNERİYOLAR...hakınızda hayırlısı olsun geç kalmadan gidin çektirin inanın çocuk doğurmak için yürüdüğümüz her yol çok basit.güçlü olun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…