ah ah aynı benim gibi olmuşsun canım geçmiş olsun bende senin gibi okadar agrıyacagını tahmin etmeden tek başıma gitmiştim 4 yıl önceydi akdeniz Tıpda yaptırmıştım mafoldum oneydi sanki içimden damar söktüler öyle bir agrıyı ilkdefa tatmıştım gene millet agrı kesici içiyormuş bana öyle bişey diyen olmamıştı hiç canım tatlı degildir canım yansa kolay kolay ses etmen ama bu agrı çıglık attırmıştı işlem bittiginde ayaga zor kalkıp giyinmiştim elim ayagım boşalmıştı resmen ikigünde sancım olmuştu arkasından çektirecekler dikkat etsin belki yapılan yerdende fark ediyordur bilemem ..
bende rahim filmini çok araştırdım Antalyada Akdeniz tıp fakültesinde polikinlik dr ağrı eşiğin düşükse ağrı kesici iç gel dedi Çok kişiden de sordum dayanamıyacağını söyleyenler için özel hastanelerde genel anestezi yapılıyormuş ben Vitalede çektireceğim regli olmayı bekliyorum Ama ne kadar düşünürsen o kadar strese giriyor eğer imkanın varsa özelde 10 dk lık anestesi ile çektir ben ölyle yapacağım. allah şifa versin.
konuya cvp veren arkadaslar coktesekkürler peki fiyat olarak kaca cektirmiştiniz meydan tıpa gidiorum orda sordum 164lira amadoktor anestezi al uyu bişey olmazbişey hissetmişceksin dio onun fiyatıda 230 ne yapacagımı sasırdım
para içinmi yapıyor ne için bilmiyorumartık fazla süren bi işlem degilmiş kiminin cok agrısı olmus kimin olmamıss ölerahimfilminden korkmuyorumda zaten bu ay ertelendi artık cekilmekiçin gec kalmısım sizlerkacınıc gün cektirmiştiniz
mrb arkadaslar antalyada rahim filmi cektirenler nerde cektirdiniz deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim....
Gecen sene 19 mayista cektirmem gerekiyordu calistigim icin hep dr lar izinliymis bizde andeva da dr bulduk o zaman orda hakan bey vardi o cekti uyuttular bisey hissetmedim anesteziden cok korkmustum ilk kez anestezi oluyorum diye ama sevdim anesteziyi kafan guzel oluyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?