Antalya'da Rus(erkek) Sevgili nasıl edinilir

-huzur-
Bende benle evlensinler veya da uzun yillar sevgili olsunlar demiyorum bir kaç gün takiliyim yeter

Direk yatağa atacak (biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) seni belli...
Ee kendine olan saygın ne olacak?
Haa sünnet eder evleniriz,iki çocuk yapar bi de pembe panjurlu evimiz olur dersen
O ayrı
Çocuk duysa evlenelim fln kalp krizi geçirur. bir kaç gunluk tavlamak için taktik verirmisin

Bende istiyorumm ! Bende , bendee !!!!
Kaslı , uzun boylu dalyan gibi ruslarr
Bendeeeeeeee !!!

Bazen düşünüyorum gidipşak diye odaya firlasammi diye ama şöyle bir sorun var insafli davranip bir kişimi olur yoksa beşi bir mi olur birde sürekli iciyorlar kafalari nasil bbirde rus gencler cogunlukla madde alıyorlar diye biliyorum urkuyorum

Ben seni anlıyorum .
Bizim fakülteye gelmişlerdi öğrenci değişimle.
İnsan değil gibiler , heykel gibiler.
Bende hayran hayran bakardım birine .
Bri de bana "Sen çok sevimli bi kızsın" demişti.
Sonra fakültede dişli bi kız kaptı onu :/
Bence kapmışlardır

Sabah sabah kafa buluyorsun ya neyse grup fantazin varsa çocuğum neden burda zaman kaybediyorsun git karşıya

Kız yokk önce bi tanış en azından ..
İngilizcen ne seviyede o önemli bak

Madde aliyorlar diye korkuyormus. Sen bu kafayi yasamak icin ne ictin acaba?? Neyini tavlayacaksin git soyun dokun cik karsilarina. 5i birden cilginlar gibi bir gece yasarsiniz iste ne olacak? Adamlarin bir iki gun cinsel boslugunu doyurursun olur biter. Tovbe yarabbim ya Allah akil fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…