Antalya'da Rus(erkek) Sevgili nasıl edinilir

-huzur-
Bende benle evlensinler veya da uzun yillar sevgili olsunlar demiyorum bir kaç gün takiliyim yeter
Van nayt sitent diyorsun yani Ulen ne atraksiyonlu hayatlar var bee. Millet elin ruslarina goz diksin bende anca oturuyum bildiğimiz Türk (çok siradan) sevgilimle niye mesajıma 3 saniye geç cevap verdin kavgası yapiyim. Bak yine sinirlendim.En iyisi bi daha cemkiriyim şu adama dur

Balkonlar birbirine yakınsa sabahları günaydın falan diyebilirsin dinledigin muzik tarzın guzelmiş falan filan öyle öyle yol yaparsın..balkonda tek gördügün anda birşeyler içmek istermisin falan diye sorabilirsin ordanda muhabbet yürütürsün işte uykulu uykuku halimle benden bu kadar...

Konu devamı
-sevgilim Rus ülkesine dönecek uzak ilişki olur mu
-yabancı sevgilim artık daha az Arıyor aldatılıyor olabilir miyim
-sevgilim evlilik istemiyor(kendisi yabancı)

tavla kız hep rus kızları türk erkeklerini tavlıcak değil ya, bizimkilerde tavlasın :)))) bu arada işin şakası tabi 5 adamın olduğu odaya girme sakın :))

Ruslar aşırı rahat olur, görünce el salla gülümse. Bişi derse cevap verirsin ordan yürür gider

senı onlar havada yerler ama yenmek ıstıyormussun gıbı bır hıs var ıcımde 19 yasındaykende

Sen ne kullanıyon?

iyimisin gir içei içen rusların apartınada olacağı gör

hımm. geç dalganı.. geçte
burası yeri değil 19 luk

Allah ım millet nelerle uğraşıyor ya bnce sen gt .... Nyse engel yemeye değmezsin

Arkadaşlar konuyu cinsellik bölümüne açamadım sorum yukarıdaki gibi haftada kaç kez eşinizle birlikte oluyorsunuz eğer çocuk varsa çocuktan sonra birliktelik sıklığınız azaldımı?

bir diğer konun bu.. bizle bulduğun kafan güle güle kullan

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim beni çok seven bir sevgilim vardı yani ben öyle sanıyordum. Neyse üç ay birlikte olduk sonra bir cinsellik yaşamaya karar verdik ben bakire değildim on beş yaşında bakireliğimi bozmuştum sevgilim bakire olmadigimi gordu beni omzumdan tutup sarstı bende dedimki sen hangi akla hizmet boyle bir sey yapiyorsun madem bakire istiyorsun o zaman gider evlenirsin dedim güvenligi çağırdım evden attırdım güvenlik bunu bayağı bir pataklamış ona cezasını verdirdim fakat bana bunun yapilmasini hazmedemedim sizce ne yapabilirim kendimi motive edebilmek moralimi düzeltebilmek için

bir diğer konun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…