Antalya'da Rus(erkek) Sevgili nasıl edinilir

Ama apartlainda kac gündür kiz yok

Onlarda iyi bilmiyolar ki
E rusça dan hiç ümidim olmadığından ingilizce dedim
Hem bakmayın siz çoğu yabancı ingilizceyi iyi bilir.
Eğitim sistemleri bizimki gibi değil.

Subayagost: 42296794 .!.:
E rusça dan hiç ümidim olmadığından ingilizce dedim
Hem bakmayın siz çoğu yabancı ingilizceyi iyi bilir.
Eğitim sistemleri bizimki gibi değil.
İngilizcem iyi yani konuşup iletişim kuracak kadar var

"Summe, post: 42296795, member: 615950"]Kahvaltıya kafeye ne biliym hi ç değilse plaja gitmiyolar mı bunlar ?
24 saat apartta mı oturuyolar 5 erkek[/QUOTE]gece iki uç gibi cikiyorlar o nlari takip etcem derken uykudanda olcam :)

"Summe, post: 42296795, member: 615950"]Kahvaltıya kafeye ne biliym hi ç değilse plaja gitmiyolar mı bunlar ?
24 saat apartta mı oturuyolar 5 erkek
gece iki uç gibi cikiyorlar o nlari takip etcem derken uykudanda olcam :)[/QUOTE]
Kıızııııııııım kızıımm saçmalamaaa
Are you serious yani
Gece 3te çıkma bi yeree Türkiye'deyiz.
Bide sürü halindeler diyosun yalnız yakalasan neyse ..

[QUOTE="daisyy35, post: 42296839, memberluyorsa]Valla ben saskinim. Bir kadının bu kadar abazaeni ilk kez gördüm, uc bes gunlugune rus erkek tavlicam ne yapayım diyor resmen [/QUOTE]
Kadinlarda insan bizdede duygu var

Summe, post: 42296843, member: 615950"]Kız bir kere görmüştüm. Gözümün önüne geliyor yani.
O çocuğu o kıza kaptırmayacaktım işte .. Aaah ah ..[/QUOTE]
Antalyaya gel:)

[QUOTE="daisyy35, post: 42296839, memberluyorsa]Valla ben saskinim. Bir kadının bu kadar abazaeni ilk kez gördüm, uc bes gunlugune rus erkek tavlicam ne yapayım diyor resmen
Kadinlarda insan bizdede duygu var[/QUOTE]

Antalyada rus kadın nasıl tavlanır diye aynı konuyu bir erkek acsaydi yine abaza derdim. Sorun kadın erkek değil. Sadece erkeklerin abaza tavirlarina aliskiniz kadını da ilk sende gördüm o yüzden. Ha bir de duygu hayvanda da var biz sahip cikabildigimiz için insaniz zaten

Yalniz fazla dalgaya almissiniz,kiz yardim istemis resmen geyik muhabbetine dönmüş.İstiyor sen ne desende isticek Allah Allah yardim ediyorsan et etmiyorsan da bos konusmayin lutfen ya.Bircogumuz turistlersen hoslanmisizdir ve ilerisi olacagini dusunmedigimiz icin bir kac gun olsa bile kafi diye dusunup kendimizi avutmuslugumuz olmustur.Sonucta boylu poslu sarisin erkek Türkiye'de zor bulanan bir sey.Bir heves iste hepimizin ki iste.Gelelim konuya eger tanismak istiyorsan,sende bir kac kiz arkadasinla olmalisin.Disari ciktiklarinda tesaduf karsilasmia gibi direk merhaba nerelisiniz nedsen geliyorsunuz falan diye oyle ayak ustu konuya girin,sonra iste rus kizlarindan bahsedin Turk erkekleri cok begeniyor falan filan diye konu zaten uzar gider.Bizde hemen surda oturuyoruz belki gorusuruz falan diye devamini getirin gerisini de halledersin bir sekilde.Tabi burda guzelligine degil,ingilizcene guven derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…