Ama apartlainda kac gündür kiz yokBen seni anlıyorum .
Bizim fakülteye gelmişlerdi öğrenci değişimle.
İnsan değil gibiler , heykel gibiler.
Bende hayran hayran bakardım birine .
Bri de bana "Sen çok sevimli bi kızsın" demişti.
Sonra fakültede dişli bi kız kaptı onu :/
Bence kapmışlardır
E rusça dan hiç ümidim olmadığından ingilizce dedimOnlarda iyi bilmiyolar ki
Kahvaltıya kafeye ne biliym hi ç değilse plaja gitmiyolar mı bunlar ?Ama apartlainda kac gündür kiz yok
İngilizcem iyi yani konuşup iletişim kuracak kadar varSubayagost: 42296794 .!.:E rusça dan hiç ümidim olmadığından ingilizce dedim
Hem bakmayın siz çoğu yabancı ingilizceyi iyi bilir.
Eğitim sistemleri bizimki gibi değil.
Bence gidip oturdukları bir yerde filan yakala o hoşlandığınla tanışİngilizcem iyi yani konuşup iletişim kuracak kadar var
Evet eğitim sistemleri bizden iyi ama dil yönünden nedense böylelerE rusça dan hiç ümidim olmadığından ingilizce dedim
Hem bakmayın siz çoğu yabancı ingilizceyi iyi bilir.
Eğitim sistemleri bizimki gibi değil.
gece iki uç gibi cikiyorlar o nlari takip etcem derken uykudanda olcam :)[/QUOTE]"Summe, post: 42296795, member: 615950"]Kahvaltıya kafeye ne biliym hi ç değilse plaja gitmiyolar mı bunlar ?
24 saat apartta mı oturuyolar 5 erkek
Seni çok merak ettim ne şanslı bir genEvet eğitim sistemleri bizden iyi ama dil yönünden nedense böyleler
Annem rus oradan biliyorum
Hem ben hem kardeşim tamamen anne tarafına benzemişiz, babamın hiç katkısı yok gibiSeni çok merak ettim ne şanslı bir gen
Kız sorma gece gece bana ne oluyosa ben heyecanlandım burdaPardon da iki üç gün takılıp napcan. Adamı yatağa atcan herhalde libidon baya yüksek gördüm seni ( kaba oldu ama cuk oturdu ))
Kız sorma gece gece bana ne oluyosa ben heyecanlandım burda
Birde gerçeklerini görsen :)Kız sorma gece gece bana ne oluyosa ben heyecanlandım burda
Kız bir kere görmüştüm. Gözümün önüne geliyor yani.Birde gerçeklerini görsen :)
Kadinlarda insan bizdede duygu var[/QUOTE][QUOTE="daisyy35, post: 42296839, memberluyorsa]Valla ben saskinim. Bir kadının bu kadar abazaeni ilk kez gördüm, uc bes gunlugune rus erkek tavlicam ne yapayım diyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?