Canım mrb.Bende ilk denememi geçen yıl şubat ayında yapmıştım, her şeyim gayet düzenli gidiyordu, stresim hiç yoktu en azından,10 tane yumurtam toplandı, 4 ü lik deneme transfer edildİ tedavi sürecim çok ii geçmişti, Transferimi Kemal bey yapmıştı.başarı oranım iyiydi,ama bende ilk denemede negatif sonuç aldım. En az 7-8 ay ikinci deneme yapmaya cesaret edemedim.Yine olumsuz bi sonuç almaktan korktum.geriye kalan 5 tane dondurulmuşum vardı ama ben yinede umutsuzdum.Daha sonra dondurulmuşlarla deneme yaptık. BU sefer her şeyimle Murat bey ilgilenmişti.Yine umutsuzdum test günü yaklaştıkça içim daralıyodu , yine umutsuz biliyorum diyodum. Test günü geldiğinde ise Murat bey aradı ve değerimizin çok ii olduğunu Hamile olduğumu söledi. Tabi ben inanamadım.20 gün sonra ultrason muayenesine gtitik ve ikiz bebeklerimizle karşılaştık. Şuan hamileliğim iyi bi şekilde devam ediyo Allaha şükür. Sende sorunda yok. Ben 6 cm. kistle hamile kaldım. İkinci denemeyi yapmaya lütfen korkma, Ben hep umutsuzdum ama asla stres yapmadım. Kaderimde varsa yaşarım dedim. Antalya tüp bebek merkezi bence iyi bi merkez, En azından beklentilerimize cevap verebilecek bi hastane, Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama kalma sorunu vs. gözümde çok büyüdü. ve bu merkezi tercih ettim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin. Bi kere olumsuz oldu diye lütfen kendini üzme..ilk denemede çoğu insanınki tutmuyo zaten.Bi an önce ikinci denemeyi yap tamammı, Sevgiler..öpüyorum..