antalyada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar

merhaba esracıım bana hangi hastanede ve hangi doktorda tedavi gördüğünü yazarmısın ben antalya tüp bebek merkezinde hasan beye tedavi olmuştum ve hiç üşenmeden herşey bitene kadar sadece hasan beye manavgattan gidip geliyordum sonuçta negatif olunca yıkıldım çünkü bana herşey çok gzl çok olumlu hiç bi hastamdan bukadar kısa sürede olumlu cvp alamıyordum diyorlardı sonuç yine negatif çıkarsa bidaha bu yola çıkamam şimdi bile tereddütteyim ya olumsuz olursa diye yardımcı olursan sevinirim herşey gönlünce olsun buarada bizde sorun eşimde sperm düşüklüğü 20000000 olması gerekirken 18 000000

bende dün tarnsferden sonraki 9. günümde kan testii yaptırdım 54.1 çıktı yarın bir daha test tekrarlanacak allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin

merhaba esracıım bana hangi hastanede ve hangi doktorda tedavi gördüğünü yazarmısın ben antalya tüp bebek merkezinde hasan beye tedavi olmuştum ve hiç üşenmeden herşey bitene kadar sadece hasan beye manavgattan gidip geliyordum sonuçta negatif olunca yıkıldım çünkü bana herşey çok gzl çok olumlu hiç bi hastamdan bukadar kısa sürede olumlu cvp alamıyordum diyorlardı sonuç yine negatif çıkarsa bidaha bu yola çıkamam şimdi bile tereddütteyim ya olumsuz olursa diye yardımcı olursan sevinirim herşey gönlünce olsun buarada bizde sorun eşimde sperm düşüklüğü 20000000 olması gerekirken 18 000000

Canım mrb.Bende ilk denememi geçen yıl şubat ayında yapmıştım, her şeyim gayet düzenli gidiyordu, stresim hiç yoktu en azından,10 tane yumurtam toplandı, 4 ü lik deneme transfer edildİ tedavi sürecim çok ii geçmişti, Transferimi Kemal bey yapmıştı.başarı oranım iyiydi,ama bende ilk denemede negatif sonuç aldım. En az 7-8 ay ikinci deneme yapmaya cesaret edemedim.Yine olumsuz bi sonuç almaktan korktum.geriye kalan 5 tane dondurulmuşum vardı ama ben yinede umutsuzdum.Daha sonra dondurulmuşlarla deneme yaptık. BU sefer her şeyimle Murat bey ilgilenmişti.Yine umutsuzdum test günü yaklaştıkça içim daralıyodu , yine umutsuz biliyorum diyodum. Test günü geldiğinde ise Murat bey aradı ve değerimizin çok ii olduğunu Hamile olduğumu söledi. Tabi ben inanamadım.20 gün sonra ultrason muayenesine gtitik ve ikiz bebeklerimizle karşılaştık. Şuan hamileliğim iyi bi şekilde devam ediyo Allaha şükür. Sende sorunda yok. Ben 6 cm. kistle hamile kaldım. İkinci denemeyi yapmaya lütfen korkma, Ben hep umutsuzdum ama asla stres yapmadım. Kaderimde varsa yaşarım dedim. Antalya tüp bebek merkezi bence iyi bi merkez, En azından beklentilerimize cevap verebilecek bi hastane, Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama kalma sorunu vs. gözümde çok büyüdü. ve bu merkezi tercih ettim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin. Bi kere olumsuz oldu diye lütfen kendini üzme..ilk denemede çoğu insanınki tutmuyo zaten.Bi an önce ikinci denemeyi yap tamammı, Sevgiler..öpüyorum..

esracığım ne güzel hamileliğini iyi gitmesine çok sevindim.darısı bizlere inşallah.birazda kısmet işi gerçekten.benim antalya tüp bebekte kafama takılan tek şey 3 farklı doktorun olması ve 1 kişinin sürecini farklı doktorların takip ediyor olması.açıkçası sadece bu konu biraz korkutuyo ve hangisi daha iyi bilemiyorum belki tecrübe olarak hepsi aynıdır ama güven vermesi ve ilgisi alakasıda önemli.esra senle hem murat bey hemde kemal bey ilgilenmiş sen hangisini daha çok tavsiye edersin.birde ilk başta seçimi senmi yaptın dokorlar arasında.yoksa hangisi denk gelirse onamı veriyorlar.
kızlar birde antalya tüp bebeğin yanına vitale açılıyorya orda alifuat bey ve sinan bey olacak.sinan beyle görüştüm ben geçengün eşimin arkadaşı tavsiye etmişti.çok içime sindi çok ilgili ve detaycı.önce bana laparoskopi ve hiteroskopi yapacak. bir çok doktor önce laparoskopi yapıyor hiteroskopiden hiç bahsetmiyor.eğer bebk tutmazasa hiteroskopi yapalım diyolar ama sinan bey nasılsa anestezi alacaksın ikisinide aradan çıkaralım ve sorun varsa başta giderelim dedi.üstelik ikisi içinde ayrı ayrı para ödememe gerek kalmıcak.sinan beyde anadolu hastanesinde tüp bebek bölümündeymiş burda kendiside tüp bebek yapacakmı bilmem.
ayşenur sende olumsuz düşünme bence çünkü hiçbir yerde %100 şans vermiyorlar.nereye gidersen git.tabiki sırf para için insanların umuduyla oynayan yerlerde çok ama maalesefki olumsuzluğada hazır olmamız lazım.şuan bende ve eşimdede bilinen bir problem yok tek sorun benim tüplerim ama yinede bir garantisi yok olmayadabilir.allahım çok bekletmesin isteyen herkese tatırsın bu duyguyu.

Canım mrb.Bende ilk denememi geçen yıl şubat ayında yapmıştım, her şeyim gayet düzenli gidiyordu, stresim hiç yoktu en azından,10 tane yumurtam toplandı, 4 ü lik deneme transfer edildİ tedavi sürecim çok ii geçmişti, Transferimi Kemal bey yapmıştı.başarı oranım iyiydi,ama bende ilk denemede negatif sonuç aldım. En az 7-8 ay ikinci deneme yapmaya cesaret edemedim.Yine olumsuz bi sonuç almaktan korktum.geriye kalan 5 tane dondurulmuşum vardı ama ben yinede umutsuzdum.Daha sonra dondurulmuşlarla deneme yaptık. BU sefer her şeyimle Murat bey ilgilenmişti.Yine umutsuzdum test günü yaklaştıkça içim daralıyodu , yine umutsuz biliyorum diyodum. Test günü geldiğinde ise Murat bey aradı ve değerimizin çok ii olduğunu Hamile olduğumu söledi. Tabi ben inanamadım.20 gün sonra ultrason muayenesine gtitik ve ikiz bebeklerimizle karşılaştık. Şuan hamileliğim iyi bi şekilde devam ediyo Allaha şükür. Sende sorunda yok. Ben 6 cm. kistle hamile kaldım. İkinci denemeyi yapmaya lütfen korkma, Ben hep umutsuzdum ama asla stres yapmadım. Kaderimde varsa yaşarım dedim. Antalya tüp bebek merkezi bence iyi bi merkez, En azından beklentilerimize cevap verebilecek bi hastane, Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama kalma sorunu vs. gözümde çok büyüdü. ve bu merkezi tercih ettim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin. Bi kere olumsuz oldu diye lütfen kendini üzme..ilk denemede çoğu insanınki tutmuyo zaten.Bi an önce ikinci denemeyi yap tamammı, Sevgiler..öpüyorum..

ıyı bı hamılelık gecırmenı dılerım bende gecen sene antalya tup bebek merkezınde ılk denememı yaptım ve basarısız negatıf sonuc aldık sızde sperm sayınız nasıldı ve morfolojısı nasıldı bızde morfolojıye bakılmadı yazıyo sperm sayısı 2 mılyon 3 mılyon gıbı

kızlar bıde rahım fılmı hıc ıstemedı kemal bey ıkıncıyı brukselde dusunuyoruz rahım fılmı cekmek ıstıyorum nerde ve ne kadara cekdırdınız adetın kacıncı gunu cekılıyo gıtmeden cektıreyım dıyoru m

merhaba yareni senden rahim filmi istememeleri çok ilginç çünkü tüp bebek tedavisinde yapılması zorunlu tahliller,testler var ve rahim filmide zorunlu bence.çünkü tüplerde hidrosalpenks olabilir yada rahminde miyom,polip olabilir böyle durumlarda zaten tüp bebek tutmuyor.hatta rahim filminde sonra gerek görülürse laparoskopi hatta histeroskopi de yapılıyor.ben rahim filmi çektirdim doktorum istemişti ama ben dış gebelik geçirdim o yüzden hemen istenmişti.ben akar radyoloji var 100.yılda orda 170 tlye anestezisiz çektirdim.tavsiye edebilirim sana doktrumun tavsiyesiyle orada çektirdim.benim tüpümün biri kapalı diğerindede hidrosalpenks şüphesi var o yüzden laparoskopi ve histeroskopi yapılacak.eğer bunları yaptırmadan tüp bebeğe geçseydik şansımız çok azalacaktı.açıkçası ne yalan söylim ben sinan beyden önce kemal beylede görüştüm ve biraz ilgisiz gibi geldi.rahim filmini pek önemsemedi gösterdiğimde.ama sinan bey çok ilgilendi ve yönlendirdi o yüzden aklımda soru işareti kaldı tüp bebek yaptıracak olursak kemal bey konusunda biraz tereddütlüyüm.tecrübesi konusunda şüphem yok ama cevapları beni çok tatmin etmedi.ya lütfen arkadaşlar herkes tecübesini ve uyarılarını paylaşsınki benim gibi yeni başlayacak olanlarda aynı hatalara düşmesin.antalya tüp bebek merkezinde karar kıldım ama doktorlarından hangisini tavsiye edersiniz ve kemal beyden memnunmuydunuz.ve tabiki diğer doktorlarındanda

merhaba ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım malesef sonuç olumsuz oldu yalnız daha önce amerikan hastahanesinde yaptırmıştım oda olmamıştıki ben antalyadan özellikle kemal bey de daha çok memnun kaldım. kemal özgür iyi bir doktor insana güven veriyor. umarım sonuç istediğin gibi olur.

hatice,kemal beyle ilgili söylediğin şeyler içimi rahatlattı.tabiki her doktordan yada her merkezden memnun olanda çıkacak memnun olmayanda.nede olsa büyük umutla başlıyoruz bu işe ve sonuç negatif oluncada ondanmı bundanmı diye bir sürü bahane buluyoruz.kemal beyle ilgili genelde güzel şeyler duydum ama sadece görüştüğümüzde çok yüzeysel konuştu ve pek tatmin olmammıştım.birazda rahat olmak lazım sanırım.kısmette varsa olacak elbette.bu sitede okuduğum kadarıyla transferden sonra 12 gün yatanda var hiç yatmadan gezende.allah nasip ettikten sonra herşey bahane.zamanı gelince inşallah allah bizede nasip edecek bu mutluluğu.

merhaba yareni senden rahim filmi istememeleri çok ilginç çünkü tüp bebek tedavisinde yapılması zorunlu tahliller,testler var ve rahim filmide zorunlu bence.çünkü tüplerde hidrosalpenks olabilir yada rahminde miyom,polip olabilir böyle durumlarda zaten tüp bebek tutmuyor.hatta rahim filminde sonra gerek görülürse laparoskopi hatta histeroskopi de yapılıyor.ben rahim filmi çektirdim doktorum istemişti ama ben dış gebelik geçirdim o yüzden hemen istenmişti.ben akar radyoloji var 100.yılda orda 170 tlye anestezisiz çektirdim.tavsiye edebilirim sana doktrumun tavsiyesiyle orada çektirdim.benim tüpümün biri kapalı diğerindede hidrosalpenks şüphesi var o yüzden laparoskopi ve histeroskopi yapılacak.eğer bunları yaptırmadan tüp bebeğe geçseydik şansımız çok azalacaktı.açıkçası ne yalan söylim ben sinan beyden önce kemal beylede görüştüm ve biraz ilgisiz gibi geldi.rahim filmini pek önemsemedi gösterdiğimde.ama sinan bey çok ilgilendi ve yönlendirdi o yüzden aklımda soru işareti kaldı tüp bebek yaptıracak olursak kemal bey konusunda biraz tereddütlüyüm.tecrübesi konusunda şüphem yok ama cevapları beni çok tatmin etmedi.ya lütfen arkadaşlar herkes tecübesini ve uyarılarını paylaşsınki benim gibi yeni başlayacak olanlarda aynı hatalara düşmesin.antalya tüp bebek merkezinde karar kıldım ama doktorlarından hangisini tavsiye edersiniz ve kemal beyden memnunmuydunuz.ve tabiki diğer doktorlarındanda
cok tesekkur ederım yasmın kemal bey kısılıgıyle guven verıyor ınsana bu yuzden tereddutun olmasın ama bu yeterlı deıl bız memnun kalmadı k ıkıncıyı baska merkezde dusunuyorum ozel mesaj yazdım sana ama gıtmedı mesaj sayım az oldugu ıcın

esracıım tekrar merhaba yazdıkların içimi çok rahatlattı inankii ikinci denemeyi allah kısmet ederse temmuzda yaptırcam inş. benimkide senin gibi ikincisinde pozitif çıkar hamileliğin ii gitmesine çok sevindim yasmiciim inş. seninde haticeciim seninde pozitif olurda buradan mutlu haberi veririz esraccımda bize nasıl bi yol kattedeceğimizi anlatır artık kaydirigubbakcemile5

cok tesekkur ederım yasmın kemal bey kısılıgıyle guven verıyor ınsana bu yuzden tereddutun olmasın ama bu yeterlı deıl bız memnun kalmadı k ıkıncıyı baska merkezde dusunuyorum ozel mesaj yazdım sana ama gıtmedı mesaj sayım az oldugu ıcın

canım eğer içine sinmiyorsa antalya tüp bebek merkezi birde gelecek tüp bebekle görüş.orda mete bey var.ben onunlada görüşmüştüm.oda çok iyi bir doktor ve detaycı.benim içime sinmişti.ama doktorum sinan bey antalya tüp bebek merkezi nin yanındaki hastanede o yüzden orayı düşünüyorum.orayı tavsiye edende çok.sen nelerinden memnun kalmadın.sen geleceklede kesin görüş bence.zaten muayene olmazsan ilk görüşme ücretsiz.rahim filminide bi doktorla görüştükten sonra ihmal etme.tmm sizde sorun eşindeymiş ama sonuçta o bebeği taşıyacak olan senin rahmin senin üreme organlarının durmuda çok önemli.zaten özellikle birincisi tutmadığı zaman histeroskopi falan yapıyorlar diye biliyorum.ama bunları çok güvendiğin bir doktorla görüş.içine sinene kadarda acele etme.benim ilk denemem olacak tecrübeli değilim ama güvenmen ve içine sinmesi çok önemli.bu arada özelden yazacağın şeyleri msj sayın tamamlanınca ne zaman istersen yazabilirsin.

esracıım tekrar merhaba yazdıkların içimi çok rahatlattı inankii ikinci denemeyi allah kısmet ederse temmuzda yaptırcam inş. benimkide senin gibi ikincisinde pozitif çıkar hamileliğin ii gitmesine çok sevindim yasmiciim inş. seninde haticeciim seninde pozitif olurda buradan mutlu haberi veririz esraccımda bize nasıl bi yol kattedeceğimizi anlatır artık kaydirigubbakcemile5

ayşenurcum esranında dediği gibi hiç moralini bozma.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.hayal kırıklığı yaşamak kolay değildir eminim tahmin edebiliyorum.ama çok büyük bir sorun yoksa ikincisinde büyük ihtimalle tutuyor.kızlar bırakmayalım bu topiği birbirimizi aydınlatalım tavsiyelerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.ben bildiğim her konuda seve seve yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere hoşçakalın

kızlar bıde rahım fılmı hıc ıstemedı kemal bey ıkıncıyı brukselde dusunuyoruz rahım fılmı cekmek ıstıyorum nerde ve ne kadara cekdırdınız adetın kacıncı gunu cekılıyo gıtmeden cektıreyım dıyoru m

Yareni mrb. ben rahim filmi anestezili konyaaltı tıp merkezinde çektirmiştim fiyatı 200.00-TL 'ydi. Anestesiz canımın çok yanacağını düşündüğüm için anestezili yaptırmak istedim. Sevgiler..Adetin 3.günü olması lazım ama yinede unutmuş olabilirim :) sevgileer..

Yasmincin sanada cevap yazamadım ya,dün iş yerinde değildimde.Antalya Tüp bebekle ilgili sormuşsun ama kimi istersen o doktordan randevu alabiliyosun ama kemal bey bazen olmayabiliyo, yani ona randevi pek vermiyolar. Ben murat beyden çok memnun kaldım. Ddeğin gibi sinan beylede görüşmüştüm ben daha doğrusu Figen demir'e kist tedavisi için gittiğimde o yönlendirmişti beni sinan beye, sinan bey önce kist ameliyatını figen hanım yapsın sonra tüp bebek yapalım dedi.Açıkcası ameliyat olmakta işime gelmedi, ki zaten tüp bebek öncesi kist ameliyatını hiç bi merkez önermiyo, Kısacası sadece tüp bebekle ilgilinen bi merkez bana daha mantıklı geldi. Ama gördüğüm kadarıyla sinan bey de sıcakkanlı bi doktordu, ama nedense mesleki bilgi olarak bana yeterli gelmemişti.Ama hayırlısı senin içine kim siniyosa o, Amaaan ne zor ya karar vermek demi? insanın kafası çorba gibi oluyo karar verene kadar. Canım Allah hayırlısını versin.. Öpüyorum..

ayşenurcum esranında dediği gibi hiç moralini bozma.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.hayal kırıklığı yaşamak kolay değildir eminim tahmin edebiliyorum.ama çok büyük bir sorun yoksa ikincisinde büyük ihtimalle tutuyor.kızlar bırakmayalım bu topiği birbirimizi aydınlatalım tavsiyelerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.ben bildiğim her konuda seve seve yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere hoşçakalın

canım ne demek kendi çapımda yardımcı olmaya çalışırım. Elimden ne geliyosa yapmaya çalışırım.allah isteyen herkeslere bu duyguyu tattırsın, hepinizi öpyorum sevgiler..

Yasmincin sanada cevap yazamadım ya,dün iş yerinde değildimde.Antalya Tüp bebekle ilgili sormuşsun ama kimi istersen o doktordan randevu alabiliyosun ama kemal bey bazen olmayabiliyo, yani ona randevi pek vermiyolar. Ben murat beyden çok memnun kaldım. Ddeğin gibi sinan beylede görüşmüştüm ben daha doğrusu Figen demir'e kist tedavisi için gittiğimde o yönlendirmişti beni sinan beye, sinan bey önce kist ameliyatını figen hanım yapsın sonra tüp bebek yapalım dedi.Açıkcası ameliyat olmakta işime gelmedi, ki zaten tüp bebek öncesi kist ameliyatını hiç bi merkez önermiyo, Kısacası sadece tüp bebekle ilgilinen bi merkez bana daha mantıklı geldi. Ama gördüğüm kadarıyla sinan bey de sıcakkanlı bi doktordu, ama nedense mesleki bilgi olarak bana yeterli gelmemişti.Ama hayırlısı senin içine kim siniyosa o, Amaaan ne zor ya karar vermek demi? insanın kafası çorba gibi oluyo karar verene kadar. Canım Allah hayırlısını versin.. Öpüyorum..

esracığım seninle hep aynı doktorlara gitmişiz.bende figen demire gidiyordum beni gelecek tüp bebek merkezine o yönlendirmişti.ama ben başka merkezerle ve başka doktorlarlada görüşmek istedim.eşimin bi arkadaşıda sinan beyi tavsiye etti.aslına bakarsan sinan beye gitmemin en büyük nedeni antalya tüp bebek merkezinin yanına açılan vitale hastanesinde göreve başlamış.anadolu hastanesinde ayrılmış yani.o yüzden tyedavi sırasındada hep orda olur diye düşündüm.ama tüp bebek tedavisine başladığımızda sinan beyi yapacağını sanmıyorum çünkü sadece kadın doğum doktoru olarak orada diye biliyorum.ocak ayında laparoskopi ve hısteroskopi yapacak sinan bey.bana güven verdi ama bilemiyorum doktor konusuna karar vermek gerçekten çok zor.sen neden figen hanıma gitmekten vazgeçtin.birde sinan beyde eksik gördüğün şeyler nelerdi canım.çünkü yanlış bir karar vermekte istemiyorum.

Yasmincim ben ilk bucağa gittim Ali fuat beye, o tüpe yönlendirdi kist ameliyatı olma yumurta rezervin düşer dedi, sonra figene gittim figende ameliyat yapalım dedi,bana biraz para açısından ameliyat dedi gibi geldi istersen sinan beyede sor dedi ameliyat olmadan tüp bebekte sorunlu olur dedi o yüzden sinan beye gittim, ona danıştım oda yola temiz çıkalım dedi fiden hanım ameliyat yapsın sonra bana gelin dedi.(yani bana danışıklı bişeyler var gibi geldi daha doğrusu eşimin içine sinmedi ) Figen bana paracı gibi geldi samimiyeti bile beni rahatsız etti, ne bilim yapmacıktı :) tabi bu benim şahsi fikrim.Daha sonra Gürkan beyle tanıştım. ve işte benim doktorum bu dedim :)Hem bilgili, hem güleryüzlü, hemde fazla ilgiliydi. bana müşterisi gibi bakmadı ve ameliyat sakın olma dedi,ben seni ameliyat edersem para için yapmış olurum dedi oda bana yakışmaz dedi. iki merkezlede git görüş hangisi içine sinerse direk tüp bebek dedi.işte şimdide ona takibe gidiyorum..hikayee böle şekerimm.. Sağ salim sanada bi doktor seçebilsek demi :) seni çok ii anlıyorum. o aralar bende öyle oldum ne söyleseler onu yapmaya çalışıyodum ama doğruda yanıla yanıla sora sora bulunuyo. Umarım sende kafanda bazı şeyleri netleştirirsin.. Öpüyorum sevgiler...

cvp için tşk ederim esracığım.gerçekten çok zor doktor konusunda karar vermek.ali fuat beyde vitale hastanesine gelecekmiş.onunlada görüşmek istiyordum ama kısmet olmadı.sinan bey i tavsiye eden arkadaşta özellikle paraya önem vermediğini insan sağlığına değer verdiğini söyledi çok övdüler ve bende ona güvenerek gittim.aslında güven verdi hatta tüp bebek konusunu şimdi hiç düşünme laparoskopiden sonra karar verelim dedi.belkide normal yollada devam et diyebiliriz dedi,tüplerin durumuna göre.ya inan bi dotorla görüşüyorum tmm bu iyi diyorum sonra kafama takılan şeyler oluyo ve vazgeçiyorum.ben bi dış gebelik geçirdim ve ondan sonra bu gittiğim 6.doktor neye inanıp neye güveneceğimi şaşırdım.şu süre bi bitseydi bizde bebeğimizi kucağımıza alacağımız günleri saysaydık.çok zor herkes birşey söylüyor kafam iyice karşıyor.
bu arada ben hep kendi dertlerimden bahsdiyorum.senin hamileliğin nasıl gidiyor.inşallah herşey yolundadır canım.sağlıkla bebkelrini kucağına alırısın.görüşmek üzere

Back
X