of ya çok zor bir dönem yaşıyosun eminim.insanı kararsızlık öldürüyoo..canım benim fikrim şudur,bu ara gidip görüştüğün için sevindim hayırlısı olsun..ben sana bir konuda yardımcı olayım,istersen bucaktaki Dr.Ali FUAT ŞENGÖREDE bir danış derim onunda bütün tehşisleri doğrudur.benim rahmimde aşağa doğru bir eğiklik vardı.eğer dedi tüp bebek düşünüyosan bence orahı histeroskopi yapalım düzeltelim ilerde düşük gibi bir tehlike yaşama sonuçta 3-4 miliyar harcanıyo hüsrana uğramamak için hem maddi hemde manevi.bende onu dinledim ve iyiki oldum Tüp bebek merkezindeki Dr.murat beyde onayladı ortadan problemi kaldırmışsınııız dedi..
GÖRÜMCEMDE AYNI SENİN GİBİ TÜPLERİNDE SUCUK GİBİ ŞİŞMELER VARDI BİZDE HEMEN dr.ali fuat bye GÖTÜRDÜK.ONUNDA YAŞI 29 FSH HORMONU YÜKSEK DİYE HEMEN TÜP BEBEK TAVSİYE ETTİ AMMAAAA TÜPLERİ ŞİŞ DİYE LAPAORSKOPİ OLMASINI DA İSTEDİİ..NEDENİ İSE HAMİLEYKEN TÜPLERDEN BİR SIVI İNERMİŞ RAHİME TAM OLARAK İSMİNİ BİLMİYORUM AMA İLTHAB GİBİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜREBİLME OLANAĞI OLURMUŞ..HERKEZİN VARDA ONUNKİ ŞİŞ VE KALIN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇOK SIVI GELİCEKTİ.neyse bizde tüp bebek te senin gibi kemal beye danıştık oda gerek olmadığını söyledi ama malesef tüp bebek sonucunda 5 tane embriyo yerleştirildi ve bir tane kaldı oda BOŞ KESEYDİ..:gitme::gitme:
UNUTMA SENİ KORKUTMAK İÇİN DEĞİL AMA İKİ ÖRENK VERDİM HEM BENİM YAPTIĞIM HEMDE GÖRÜMCEMİN YAPTIĞI YANİ BEN DOKTORUMU DİNLEDİM İYİKİDE YAPMIŞIM.VEE SAKIN UNUTMA TÜP BEBEK OLUCAĞINDADA KİMYASAL GEBELİK YADA DIŞ GEBELİK TEKRAR YAŞAYABİLİYOSUN TÜPLERDE SORUN VARSA.yanii bana sorarsan laparoskopi ol hemen iyleş ve tüp bebek yaptır..antalyda çok ucuz biliyosun sakın özele gitme bu konuda sana yardımcı olurum yterki sen doğru karar ver canım..sıkmak isteme seni çok uzattım biliyorum ama bu sayede herkezde bilgileniyo vedee sana bu zor kararında yanında olmak istedim..herşeyin hayırlısı olsuuuuun mutlaka gelişmeleri ya..GEÇMİŞ OLSUN SAĞLICAKLA KAL:1hug:
canım cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim.evet benimde sol tüpte dediğin gibi sosis gibi bir görüntü vardı ama kemal bey pek olumsuz bakmadı bu duruma.iyiki uyardın.kemal bey biraz geçiştirdi gibi geldi banada.dediğin gibi tüp bebek bile yapacak olsak eğer bu sorun varsa tüpümde her türlü gebelik için tehlike.birde canım antalyada(antalya tüp bebeği kasdettin sanırım)çok ucuz dediğin ne yani tüp bebek yaptırmakmı laparoskopi amaleiyatımı.birde kızlar ben kemal beye gittimya siz sanırım murat beyden daha çok memnunsunuz.