antalyada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar

olsun canım ne fark eder ha senin derdin ha benim derdim. o zaman dedikleri gibi sen tüp bebekten önce laparoskopiyi dene. Evet belkide gerek kalmaz tüp bebek tedavisine,normal yolla oluverir inşallah :)
benim hamilelik iyi gidiyoo, rahat geçiyo benim hamilelik. 12.haftadayıız. Dün doktordaydık.Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin. çok öpüyorum sevgiler..

gelecek tüp bebekte histereskopi yaptırdım tedaviye başadım bu 3.deneme.histereskopide bişey çıkmadı.histereskopi sonrası şansın arttığını duydunuz mu.doktor rahme bir çizik attı.tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş.biraz şans artabilirmiş.hiç duyan var mı bunu.

gelecek tüp bebekte histereskopi yaptırdım tedaviye başadım bu 3.deneme.histereskopide bişey çıkmadı.histereskopi sonrası şansın arttığını duydunuz mu.doktor rahme bir çizik attı.tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş.biraz şans artabilirmiş.hiç duyan var mı bunu.

canım inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın.banada lapaoroskopi ve histeroskopi yapılacak.ama histeroskopi sadece tanı amaçlı yani rahimde sorun varmı yokmu ona bakılacak.eğer tüp bebek yaptıracak olursak önlem amaçlı rahmede bakalım dedi doktorum.rahme çizik atılmasını bu sitede daha önce okumuştum.yani gerçekten şansı artırdığını söylüyorlar.birçok doktor bunu söylediğine ve yaptığına göre demekki gerçketn faydası var.inşallah sende bu sefer pozitif sonucu görürüsün hayılısıyla.daha önceki denemeleri nerde yaptırmıştın neden tutmadı.düşükmü oldu yoksa hiçmi tutmadı.bende antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağım laparoskopiyi.hepimiz için hayırlısı.

canım inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın.banada lapaoroskopi ve histeroskopi yapılacak.ama histeroskopi sadece tanı amaçlı yani rahimde sorun varmı yokmu ona bakılacak.eğer tüp bebek yaptıracak olursak önlem amaçlı rahmede bakalım dedi doktorum.rahme çizik atılmasını bu sitede daha önce okumuştum.yani gerçekten şansı artırdığını söylüyorlar.birçok doktor bunu söylediğine ve yaptığına göre demekki gerçketn faydası var.inşallah sende bu sefer pozitif sonucu görürüsün hayılısıyla.daha önceki denemeleri nerde yaptırmıştın neden tutmadı.düşükmü oldu yoksa hiçmi tutmadı.bende antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağım laparoskopiyi.hepimiz için hayırlısı.

gelecek tüp bebekte yaptırdım ilkinde tuttu fakat değer düşüktü yükselmeyince düşük oldu.ikincisi tutmadı .tüp bebekten önce de doğal yolla bir gebelik oldu.geliim bozukluğu vardı aldırdık.tutunmama sebebi yok.bütün tahliller yapıldı.rahimde de sorun yok.ama olmadı.ilk tüp bebekte çok rahatsızlandım .ben de pko var çok yumurta oluştu bu da bana çok rahatsızlık verdi ayrıca stresten ishal olmuştum çok su kaybettim transfer günü serum verilmek zorunda kalındı.ikinci denemede hiç tutmadı.o sırada da stres çok etkiliydi ve ben 1 gün ilacı içmeyi unuttum ama doktor çok etkili olmamıştır dedi.şimdi üçüncü.artık deneyimliyim.tedbirimi alıp bol su içeceğim.karnımın şişkinliği ancak öyle geçermiş.yumurta toplandıktan sonra protein almak gerek.ben hiç bişey yememiştim.ilk tedavide.bulantı yapmıştı tedavi.bu sefer umutluyum.

esracığım buralardayım.kimse bişey yazmayınca bende bakıp çıkıyordum yazdığını görünce sevindim.nasıl gidiyor hamilelik.inşallah herşey yolundadır.bende adet olmayı bekliyorum.bugün yarın olurum heralde sonrada laparoskopi için gün alacağım.sonrasındada bakalım neler bekliyor bizi.

Yasmincim hadi bakalım hayırlısı, Umarım Tedavin bi an önce mutlu sonla sona erer. hamilelik iyi gibi pek şikayetim olmadı benim 14.haftadayız, Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin, bana önce böyle dedikleri zaman çok uzak bir kavram gibi gelirdi ama oluyo işte bi şekilde,Yüreğini ferah tut, Öpüyorum..

inşallah esracığım ya o günleri görebilecekmiyim acaba.bugün bi yakınımın daha hamile olduğunu öğrendim insan böyle şeyler duyunca daha da üzülüyor.dün adet oldum bugün doktoru arayıp laparoskopi ve histeroskopi için gün alıcam.büyük bi ihtimalle aksilik çıkmazsa haftaya c.tesi günü yapılsın istiyorum ki ne yapacağımıza karar verelim.doktor kesin tüp bebek diyemem bi yapalım şu ameliyatı sonra karar veririz dedi ama ben tüp bebeğe kendimi hazırladım çok umudum yok yani normal yolla olabileceğine.hayırlısı olsun.
herşeyin yolunda olmasına sevindim senin adına.çalışıyorsun değilmi.ikiz olması engelleiyormu günlük hayatını.sanki daha zor gibi geliyor o halde çalışmak.birde transferden sonra falan çalıştınmı.bende herşey olup bitene kadar uyusam uyandığımda hamile olsam ne güzel olur diye düşünüyorum :))))))

Kızlar selam,
bende bu ay ilk kez aşılama yaptırdım Ali Fuat beye.Bucak yollarını aşındırdım.bakalım bugün test yaptırmam lazım henüz gitmedim öğleden sonra bir ara kan verip gelirim.hayırlısı olur inşallah.heyecanlıyım bir yandanda çok korkuyorum...dün akşam karnım ağrıdı adetim gelecek sandım ama gelmedi kullandığım jel pıhtı pıhtı çok açık kahve geldi.bugün henüz hiç bişey yok kan sonucunu almadan adetim gelmez inşallah...

Kızlar selam,
bende bu ay ilk kez aşılama yaptırdım Ali Fuat beye.Bucak yollarını aşındırdım.bakalım bugün test yaptırmam lazım henüz gitmedim öğleden sonra bir ara kan verip gelirim.hayırlısı olur inşallah.heyecanlıyım bir yandanda çok korkuyorum...dün akşam karnım ağrıdı adetim gelecek sandım ama gelmedi kullandığım jel pıhtı pıhtı çok açık kahve geldi.bugün henüz hiç bişey yok kan sonucunu almadan adetim gelmez inşallah...

canım inşallah sonucun pozitiftir.ali fuat bey çok meşhur.inşallah sanada uğur getirmiştir.

inşallah canım yaaa.testi henüz yaptıramadım.akşam çıkışta yaşam hastanesne gidip orda yaptırcam.hayırlısı bakalım.heyecandan iş yapamıyorum aklım bir karış havada...laelaelaelaelae

hadi hayırlısı canım .sonucunu bende çok merak ettim .inşallah pozitiftir tüm kalbimle istiyorum bunu.beklemek herşeyden zor.hayırlı hberlerini verirsin inşallah.

maalesef iyi haber veremiyorum.değerim 0,1 çıktı negatif....bende bugün iptal tabi.napalım kısmet değilmiş desemde hıçkıra hıçkıra ağlayıp isyan etmek istiyorum içim kaynıyor ama hiç birşeye mecalim yok :(((((

merhaba canım sözün bittiği yer bende çok iyi biliyorum bu duyguyu ama elden bişi gelmez olumlu düşüncez napalım belki olupta hayırsız olacaktı iyi düşünelimm ok moral bozmak yok inş. en kısa zamanda atlatırsın buraada yani antalyada şans milyonda bir ama nakara ve istanbulda yüksek orada da maliyet aynı tutuyor allah kısmet ederse yazın ist american hospital bi araştırın isterseniz en iyi ilk 3 hastaneden biri zaten

maalesef iyi haber veremiyorum.değerim 0,1 çıktı negatif....bende bugün iptal tabi.napalım kısmet değilmiş desemde hıçkıra hıçkıra ağlayıp isyan etmek istiyorum içim kaynıyor ama hiç birşeye mecalim yok :(((((

canım çok üzüldüm.ne söylesek boş.inşallah bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın elbette ama bu aşamalardan geçmek bugünü yaşamak insana zor geliyor.inşallah en kısa zamanda gönlünü teselli edecek bi bebek verir allah sana.ama bu yola devam etmek için kendini toparlaman ve geleceğe bakman lazım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba canım sözün bittiği yer bende çok iyi biliyorum bu duyguyu ama elden bişi gelmez olumlu düşüncez napalım belki olupta hayırsız olacaktı iyi düşünelimm ok moral bozmak yok inş. en kısa zamanda atlatırsın buraada yani antalyada şans milyonda bir ama nakara ve istanbulda yüksek orada da maliyet aynı tutuyor allah kısmet ederse yazın ist american hospital bi araştırın isterseniz en iyi ilk 3 hastaneden biri zaten

canım kusura bakmada antalyada tedavi görüpde hamile kalan biri olarak sölüyorum bunu nereye gidersen git aynı işlem uygulanacak transfer günü kemal beyin bana sölediği sözü size aynen sölüyorum "değerlerin istediğimizin en üzerinde sonuçların süper ama bu demek değildir %100 gebe kalacaksın bundan sonrası ne senin ne benim yapacağımız hiç bir şey yok gerisi şansa birazda allaha kalmış" dedi.hiç bir kısıtlama getirmedi.ben kendi arabamla transferime gittim transferden sonra yine kendim sürerek 35 dakikalık bi yere gittim transferin ertesi günü 300 kmlik yola gittim yine ben sürdüm arabayı yani okuyorum burdan 12 gün boyunca yerinden kalkmayanlar var.nasip oldukdan sonra o bebek sana nerde kim yapıyo olursa olsun olur.hiç merkez ii değil diyerek moralinizi düşürmeyin unutmayın ki bu iş birazda moralle olan bişey.

canım kusura bakmada antalyada tedavi görüpde hamile kalan biri olarak sölüyorum bunu nereye gidersen git aynı işlem uygulanacak transfer günü kemal beyin bana sölediği sözü size aynen sölüyorum "değerlerin istediğimizin en üzerinde sonuçların süper ama bu demek değildir %100 gebe kalacaksın bundan sonrası ne senin ne benim yapacağımız hiç bir şey yok gerisi şansa birazda allaha kalmış" dedi.hiç bir kısıtlama getirmedi.ben kendi arabamla transferime gittim transferden sonra yine kendim sürerek 35 dakikalık bi yere gittim transferin ertesi günü 300 kmlik yola gittim yine ben sürdüm arabayı yani okuyorum burdan 12 gün boyunca yerinden kalkmayanlar var.nasip oldukdan sonra o bebek sana nerde kim yapıyo olursa olsun olur.hiç merkez ii değil diyerek moralinizi düşürmeyin unutmayın ki bu iş birazda moralle olan bişey.

evet canım haklısın bende sana katılıyorum.kader kısmet işi bunlar.eğer kısmette yoksa olmuyor.tabiki doktorun,merkezin iyi ve güvenilir olması çok önemli.kendini teslim ederken gönlünün rahat olması gerekiyorki stres yapmayasın.ama eğer kısmetimizdede yoksa neresi olursa olsun negatif sonuç gerçeği maalesfeki var.
ayşenurcum senin güvenin çok sarsılmış gerçekten.ben yolun çok başındayım ama biliyorumki herşeyden önemlisi moral.senin moralin nerede daha iyi olacaksa nerede kendini rahat hissedeceksen oraya git tabiki.inşallah burdan mutluluk haberlerinide okuruz.çok yıpratıcı ve zor bir süreç.allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Back
X