Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlama
senağlamasenağlama
gelecek tüp bebekte histereskopi yaptırdım tedaviye başadım bu 3.deneme.histereskopide bişey çıkmadı.histereskopi sonrası şansın arttığını duydunuz mu.doktor rahme bir çizik attı.tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş.biraz şans artabilirmiş.hiç duyan var mı bunu.
merhabalar kızlar...
bende 2014 ocak ayında antalya tüp bebek merkezi (vitale ) de hasan beye gittim. baya güzel konuştu anlattı herşeyi çok temkinli bir doktor ağzından ne umut verir nede kaygı yaratır birşey çıkıyor aslında oraya giderken bilmiyorum sizde de var mı böyle gaz verecek olacak falan filan diyen birini bekliyorsun. adam ise sakince aşamaları anlatıp şurda şu kadar şansımız var burda bu kadar en sonuna gittik herşey % 100 iyi gitti bundan sonrası için %50 şansımız var diyor en azından gerçekçi biri... ocak ayında hazır olmama rağmen acele etmek istemedi gününü filan ben ayarlayayım dedi tedavimize bir sonraki ay başladı. bu arada problemimiz eşimde morfoloji bozukluğu bende de ara ara yumurtalık tembelliği vardı. ona gittiğimde 2 aydır cyclo proginova kullanıyordum oda 3. ayıda kullan tam gün belirleyelim dedi. en güzel tarafı çizelgeler hazırlamaları çünkü doktora gittiğin an bazen soracağın onca şey aklında kalıyor soramıyorsun yada ne dediyse uçup gidiyor ama kağıtta yazılı olduğu için herşey zorluk çekmedik heyecan kısmını atlattık... ayrıca iğneler için cep tlfnuna msj atıyorlar buda hoşumuza gitti çünkü tedavi süresi çok dikkat gerektiren bir dönem (yada ben çok dikkat ettim diyeyim.) kader kısmet var biliyorum ama ben elimden geleni yapmadığım sürece kendimi suçlarım... doktorunda sana diyor iğneler olduğunda yada transfer olduğunda yatmanın yada ayakta günlük aktivitelere devam etmenin bilimsel bir farkı yok ama için nasıl rahat ederse onu yap dedi... ben transferden sonra 1 hafta rapor istedim. evde otururarak geçirdim. en zoru yumurta toplama işlemiydi narkoz bana ağır geldi sanırım vücudumdan atmamda kolay olmadı zaten işlemden hemen sonra doktor anladı toparlayamayacağımı 1 kg serum yedimneyse tüm işlemleri atlattık. maliyet olarakta hastaneye 3600 ilaçlara 2000 civarı verdik... tüm aşamaları geçtik transferden 9 gün sonra kandaki sonucumu söyledi doktor hala temkinliydi değerim 280 li birşeydi ama sadece pozitif dedi :) yükselip yükselmediğine bakacağım dedi. 2 gün sonra yükseldi 600 küsür çıktı eh bu kezde keseyi görmemiz lazım dedi gün verdi. keseyi de gördük hayırlı olsun dedi hala da temkinli kalp atışları var sırada dedi. keseyi gördükten sonra tüp bebek merkeziyle olan bağımız bitiyor kendimize bir doktor bulmamızı öneriyorlar... kalp atışlarını da bulduğumuz doktorla duyduk... yinede hala tlf açıyorlar bebeğin durumu nasıl diye... şimdi ikizlere hamileyim Allah isteyen herkese yaşatsın... bizde öğrendik hasan beyden temkinli olmayı süreçleri heyecanla takip ediyoruz inşallah kucağımıza alınca derin bir nefes alacağız... ha bu arada ilk denememizdi... aşılama diğer hiç bir yöntemi denemedik. hasan bey duygusal olarak çok yıpranırsınız dedi çünkü eşimdeki morfoloji sorunu tüp bebek tedavisinde daha olumlu sonuçlar veriyormuş. bizde dediğini yaptık...
bebişlerin hayırlı olsun inşallah, bende yarın tedaviye başlıyorum antalya tüp bebek'de umarım bana da uğurlu gelir :)
bebişlerin hayırlı olur inşallah bizde başladık 30 nisanda transfer var inşallah olumlu sonuç alırız doktorum murat berkkan oğlubebişlerin hayırlı olsun inşallah, bende yarın tedaviye başlıyorum antalya tüp bebek'de umarım bana da uğurlu gelir :)