Evet zaten 35 ten sonra daha da zor oluyor diye bir an önce tüp bebeğe başlayın diyorlar. Aynen stresten uzak durmak pek mümkün değil. Herşeyi herkesi bi kenara bırakıp iş güç düşünmeden yaşamak lazım ama o da pek mümkün olmuyo malesefBizde net bi sorun yok fazla zaman kaybetmek istemedik.yaş 34 ondan tüm dileğim bir an önce bebeğime kavuşmak.Stresten uzak kalmaya çalışıyorum ama bu süreçte zor oluyor hep bir endişe
Bizimde sebepsiz.Bizde net bi sorun yok fazla zaman kaybetmek istemedik.yaş 34 ondan tüm dileğim bir an önce bebeğime kavuşmak.Stresten uzak kalmaya çalışıyorum ama bu süreçte zor oluyor hep bir endişe
Neden ovitrelle verdi peki. Bu arada tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır bebeğiniz sımsıkı tutunur sizeBenimde transferim gerçekleşti pazartesi test günüm.KEmal hoca transfer sonrasi 3. Gün yarım doz ovitrelle verdi.Yarim doz yaptırdım. Transferin 7. Günü beta 41 geldi ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum
Bende şaşırdım ama araştırınca uygulanan bir şey olduğunu anladım.icindeki beta ve e2 hormonu tutunmayı destekliyormuş. Sizce yarım doz beta ile 41 çıkartabilir mı.igneden 5 gün sonra kan verdim.Neden ovitrelle verdi peki. Bu arada tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır bebeğiniz sımsıkı tutunur size
Kendinizi hiç strese sokmayın boşu boşuna 12.günü bekleyin iğnenin etkisi geçmemiş de olabilir geçmiş de olabilir. İnşallah tutmuştur. Benim doktorum da Hasan bulut.Bende şaşırdım ama araştırınca uygulanan bir şey olduğunu anladım.icindeki beta ve e2 hormonu tutunmayı destekliyormuş. Sizce yarım doz beta ile 41 çıkartabilir mı.igneden 5 gün sonra kan verdim.
Siz ilaçsız mı tedavi oldunuz?Dogal siklus transferlerde genelde veriliyor sanırm. Transferin 7.günü 41 cıktı bklm.
EvetSiz ilaçsız mı tedavi oldunuz?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahForumda arastirdim ovitrelle 20 veya 30 birim etki yapabiliyormuş.yarim doz da yarıya mı iner her vücutta etkisi farklı imiş aslında fazla bir belirtilde yok ama zaman sanki geçmiyor.
Tsh sorunum var.tedaviye basladigim an tsh fırlıyor 7 veya 8 oluyor. Onu 2 güne kan vererek takip etmem gerekiyor.7 gün kan verirken tsh ve beta ikiside hormon testi olduğu için merakta istedimHayırlı olsun inşallah transferinizinşallah pozitiftir. Ben hiç doğal siklus denemediğim için ovitrelle de kullanmadım. O yüzden etkisini pek bilmiyorum. Siz neden 7. Günü test yaptınız ki? Merak mı yoksa başka birşey mi vardı? Ben de bu arada transferden sonra test yapmayı düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?