Antalyada tüp bebek

Bizde net bi sorun yok fazla zaman kaybetmek istemedik.yaş 34 ondan tüm dileğim bir an önce bebeğime kavuşmak.Stresten uzak kalmaya çalışıyorum ama bu süreçte zor oluyor hep bir endişe
Evet zaten 35 ten sonra daha da zor oluyor diye bir an önce tüp bebeğe başlayın diyorlar. Aynen stresten uzak durmak pek mümkün değil. Herşeyi herkesi bi kenara bırakıp iş güç düşünmeden yaşamak lazım ama o da pek mümkün olmuyo malesef

Tüp bebek tedavim kısmetse 3-4 güne başlayacak.İğneler felan sıkıntı ama dayanacağız artık,sonu güzel oluşunda gerisi mühim değil.Sizin süreç ne durumda?

Melek büyükkınaci şahane biridir benim tüp degil dogal oldu ama kendisi kontrollerimi yapacak. İyi bir tüp bebek uzmanıdır Larada yeri

Merhaba benim de 5 embriyom donduruldu. Mart başında transfer olacağım İnşallah

Merhaba herkese ben de ameliyatımı oldum (miyom) beklemedeyim. Nisan gibi kontrole gidicem. Sonra inşallah transferi planlarız Tedavisi başlayanlara hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırınız

Benimde transferim gerçekleşti pazartesi test günüm.KEmal hoca transfer sonrasi 3. Gün yarım doz ovitrelle verdi.Yarim doz yaptırdım. Transferin 7. Günü beta 41 geldi ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum

Neden ovitrelle verdi peki. Bu arada tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır bebeğiniz sımsıkı tutunur size

Neden ovitrelle verdi peki. Bu arada tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır bebeğiniz sımsıkı tutunur size
Bende şaşırdım ama araştırınca uygulanan bir şey olduğunu anladım.icindeki beta ve e2 hormonu tutunmayı destekliyormuş. Sizce yarım doz beta ile 41 çıkartabilir mı.igneden 5 gün sonra kan verdim.

Dogal siklus transferlerde genelde veriliyor sanırm. Transferin 7.günü 41 cıktı bklm.

Bende şaşırdım ama araştırınca uygulanan bir şey olduğunu anladım.icindeki beta ve e2 hormonu tutunmayı destekliyormuş. Sizce yarım doz beta ile 41 çıkartabilir mı.igneden 5 gün sonra kan verdim.
Kendinizi hiç strese sokmayın boşu boşuna 12.günü bekleyin iğnenin etkisi geçmemiş de olabilir geçmiş de olabilir. İnşallah tutmuştur. Benim doktorum da Hasan bulut.

Forumda arastirdim ovitrelle 20 veya 30 birim etki yapabiliyormuş.yarim doz da yarıya mı iner her vücutta etkisi farklı imiş aslında fazla bir belirtilde yok ama zaman sanki geçmiyor.

Forumda arastirdim ovitrelle 20 veya 30 birim etki yapabiliyormuş.yarim doz da yarıya mı iner her vücutta etkisi farklı imiş aslında fazla bir belirtilde yok ama zaman sanki geçmiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun inşallah transferinizinşallah pozitiftir. Ben hiç doğal siklus denemediğim için ovitrelle de kullanmadım. O yüzden etkisini pek bilmiyorum. Siz neden 7. Günü test yaptınız ki? Merak mı yoksa başka birşey mi vardı? Ben de bu arada transferden sonra test yapmayı düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın

Tsh sorunum var.tedaviye basladigim an tsh fırlıyor 7 veya 8 oluyor. Onu 2 güne kan vererek takip etmem gerekiyor.7 gün kan verirken tsh ve beta ikiside hormon testi olduğu için merakta istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…