antalyada vitale kadın doğum hastaesine hastanesine giden var mı?

Ben de 30 haftalık gebeyim,vitale hastanesine geçiş yapmayı düşünüyorum.
Giden arkadaşlardan cvp rica ediyorum

merhaba bende vitale gitmek istiyorum ama ücretler konusunda gidenler bilgilendirebilirmi ??

ben dün gittim sordum, 650 sezeryan, 450 normal. bana çok ucuz geldi. Anadoluda 3 yıl önce 2.000 tl ye yaptırmıştım. Benim drum Sinan bey oraya geçtiği için gidiyorum ama hastane konusunda tereddütlerim var. Orada doğum yapan varsa lütfen görüşlerini paylaşsın. Nasıldı, personel, bakım, çocuk doktoru?

bugün gittim görüştüm muayene 50 tl normal doğum 450 sezaryan 650 tl.bsk lara alp beye gidiyordum ama uzak olduğu için vitale geçiyorum ali bey yoğun olduğu için sema hanıma yönlendirdiler tanıştım ve ilk izlenim memnun bıraktı.bayanlar aranızda sema hanıma giden varmı sizec semamı sinanmı yorum yaparmısınız teşekkürler :))

benim ilk hamileliğim ve sinan bey doktorum.ben memnunum suan 14 haftanın içindeyiz.doktorumuzda ilgili her konuda yardımcı oluyo.eğer hamile kalma ile ilgili ciddi bi sorununuz veya farklı bişeyler yoksa ali fuat bey çok yogun oluyo hastanedeki diğer doktorları tercih edebilirsiniz.ben her gittiğimde ali fuat beyin odasının önü, koridoru full dolu çok yogun, insanlar akşam dokuza kadar falan sıra gelmesini bekliyolar.hastanede dogum yapan arkadasımda var herhangi bir sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.

arkadaşlar vitaleye devam den,orda doğum yapan ya da vazgeçip hastane değiştiren varsa aranızda bizimle paylaşabilirler mi?

arkadaşlar vitaleye devam den,orda doğum yapan ya da vazgeçip hastane değiştiren varsa aranızda bizimle paylaşabilirler mi?

slm ben devam ediyorum hamileliğimin başından beri herhangi bir sorunda yaşamadım memnunum doktorumdan.sen vitaleye gitmeyi mi düşünüyorsun yoksa bırakmayı mı ?

slm ben devam ediyorum hamileliğimin başından beri herhangi bir sorunda yaşamadım memnunum doktorumdan.sen vitaleye gitmeyi mi düşünüyorsun yoksa bırakmayı mı ?
ben de ilk kontrolden beri gidiyorum,memnunum.Arada labaratuvara kızdığım oldu ama dr.la sorun yaşmadım.Burda gidip de sonra dr.değiştirenler olmuş sanırım onların değişiklilk sebeplerini merak ettim.

mehaba arkadaşlar konuyu açtığımdan beri epey zaman geçmiş.hamileliğim boyunca onca tereddütlerime rağen vitale de doğum yaptım.ben de çok tereddüt yaşadım.aklınıza gelebilecek herşeyi problem yaptım.çok pimpirikliyimdir.herşeyin güzel olmasını isterim.hamileliğim süresinca arada başka doktorlara da gittim.diğer hastaneleri bilmiyorum kıyaslayamam ama .hastene temiz,hemşirelerde gayet ilgiliydi ben hasteneden memnun ayrıldım.tek içimde kalan şey ben lokal anestesiziyle doğum ypmayı çok istememe rağmen genel anestezi oldum...doktorum sinan beydi bu arada

hayırlı olsun...hastane güzel,doktordan da memnunum ama son gidişimde hemşire beni nstye bağyacaktı.Elimle tutmamı söyledi gitti.Sonra ara ki bulasın.Kafama takıldı gerçi dr.um beni öyle görünce şaşırdı ve sanırım o da kızdı hemşirenin tavrına.Haftaya gidince soracaktım ama siz cevaplarsanız sevinirim.Gördüğüm odaların bir kısmı büyük bir kısmı daha küçük.Oda tercihini size mi bırakıyorlar yoksa ne çıkarsa bahtıma durumu mu?Bir de ücretlendirme konusunda bilginiz var mı?

konuyu merakla takip ediyorum. yazdıklarınız benim için de çok önemli olucak. daha yeni hamileyim. hamileliğim boyunca devam edebileceğim, güvenilir, deneyimli, her soruya bıkıp usanmadan ilgiyle cevap verebilecek bi doktor, tıbbi donanımı iyi bi hastene arayışındayım. vitale yi daha bugün tamamen tesadüf eseri duydum, burda da görünce sizden fikir almak istedim. ücret konusunu ben de merak ediyorum. takipteyim.
Allah hepimize sağlıklı bebişler versin

az önce telefonda fiyatlarını öğrendim.
muayene ücreti:50tl
normal doğum:550 tl
sezaryen: 750 tl imiş.

haftaya gidince bende odaları soracağım,gördüğüm iki oda vardı biri küçük diğeri büyük.bunu neye göre belirliyorlar fiyat farkı vs var mı onu soracağım.
hastanede tahliller yapılıyor,idrar ve kan için 35 civarı vermiştim.2 li ve 3lüyü hatırlamıyorum ama diğer özellerden uygundu.sağlık ocağında yapılan testleri de kabul ediyorlar.illa biz diye tutturmadılar.ayrıntılı usg için de uzman radyologa yönlendiriyorlar,o dr.dan memnundum .ama ben işin doğumhanede yaşananlar kısmını merak ediyorum

vitale de doğum yapan arkadaşlar nerdesiniz ? ben bsk lara da alp bey e gidiyorum ama vitale geçmeyi düşünüyorum alp bey hakkında bi kaç bişey duydum. forumdan. huylandım açıkçası. vitale gidenler hep sezeryan olmuş sanırım normal doğum yapan yok mu hep sezeryanlamı alıyorlar ?

ben 4 ay önce vitale de doğum yaptım.doktorumla ilgili çok endişelerim oldu.değiştirmek istedim falan.hata bir iki doktora da gittim b süre içinde şu an ageriye bakıp düşündüğümde sadece epidural anestezi olmakisteyip genel anestezi olmamdı.sadece doktorumla ilgili daha fazla ilgi idi.hastane persobeli ile ilgili izlenimim gayet güzel.doğum gününde hheğsi gayet ilgiliydiler.hatta aillemde çok beğendi.tavsiyem eğer şüphe düştüyse bi başka doktora daha gidin ama istikrarlı olmakta fayda var

beni hiç nstye bağlamadılar canım.sebebi hakkında hi bir fikrim yok.(doğum zamanı giriş yaptnığınızda boş olan odalar arasondan terciği size bırakıyorlar .benim öyle oldu en azından

arkadaşlar merhabalr;
ben de dr.sibel sürmen ustanın hastasıyım..şuan 6 aylık hamileyim..
doğumumuzu vitale hastanesinde yapmayı düşünüyoruz..ben hastaneden bir fiyat almadım ama doktorumun bana söylediği kadarıyla 1.000-1.100 TL arasında değişir (ve buna kendi ücreti de dahil)

daha geniş bir araştırma yapıp, bilgi edindiğimde yazarım sizlere..
benimde merak ettiğim şeyler var, eğer doktor hastanenin doktoru ise, sadece 650 sezeryan parasını mı ödüyoruz, doktora ayrı bir ücret ödememsi olmuyor mu? benm doktorum vitalenin doktoru değil, dışardan gelicek..

yardımcı olun lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…