arkadaşlar vitaleye devam den,orda doğum yapan ya da vazgeçip hastane değiştiren varsa aranızda bizimle paylaşabilirler mi?
ben de ilk kontrolden beri gidiyorum,memnunum.Arada labaratuvara kızdığım oldu ama dr.la sorun yaşmadım.Burda gidip de sonra dr.değiştirenler olmuş sanırım onların değişiklilk sebeplerini merak ettim.slm ben devam ediyorum hamileliğimin başından beri herhangi bir sorunda yaşamadım memnunum doktorumdan.sen vitaleye gitmeyi mi düşünüyorsun yoksa bırakmayı mı ?
mehaba arkadaşlar konuyu açtığımdan beri epey zaman geçmiş.hamileliğim boyunca onca tereddütlerime rağen vitale de doğum yaptım.ben de çok tereddüt yaşadım.aklınıza gelebilecek herşeyi problem yaptım.çok pimpirikliyimdir.herşeyin güzel olmasını isterim.hamileliğim süresinca arada başka doktorlara da gittim.diğer hastaneleri bilmiyorum kıyaslayamam ama .hastene temiz,hemşirelerde gayet ilgiliydi ben hasteneden memnun ayrıldım.tek içimde kalan şey ben lokal anestesiziyle doğum ypmayı çok istememe rağmen genel anestezi oldum...doktorum sinan beydi bu arada
hayırlı olsun...hastane güzel,doktordan da memnunum ama son gidişimde hemşire beni nstye bağyacaktı.Elimle tutmamı söyledi gitti.Sonra ara ki bulasın.Kafama takıldı gerçi dr.um beni öyle görünce şaşırdı ve sanırım o da kızdı hemşirenin tavrına.Haftaya gidince soracaktım ama siz cevaplarsanız sevinirim.Gördüğüm odaların bir kısmı büyük bir kısmı daha küçük.Oda tercihini size mi bırakıyorlar yoksa ne çıkarsa bahtıma durumu mu?Bir de ücretlendirme konusunda bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?