antalyada vitale kadın doğum hastaesine hastanesine giden var mı?

Fiyatlandırma sezeryan 750,normal doğum 550 ....eğer epidural istenirse +200 anestezi ücreti.Bunlar hastanenin kendi dr. fiyatları.Normal doğum yapılmıyor mu demişsiniz,geçen kontrole gittiğimgün hemşire söyledi bugün çok yoğunduk,6 normal doğum vardı,bir de ameliyatlar falan dedi.

Geçen hafta vitalede sezeryen doğumla kızımıza kavuştuk.Ben her yönüyle çok memnun kaldım,doktor ebe hemşire herkes çok yardımcı oldu.

merhabalar...
öncelikle bebeğinize kavuştuğunuz haberiyle başlayalım... :) rabbim güzel yazılar yazar inşalaah....birbirinizden ayırmasın rabbim sizi...
bende doğumumu vitale de yapmak istiyorum...ve sezeryan istiyorum...ben sibel sürmen usta isimli doğum uzmanınına muaynen oluyorum kendi muayaenesinde..
bize vitali tavsiye etti..
kendi ücreti içinde 1000-1100 tl arasında bi ödeme olur dedi...

size birkaç sorum olacak..
siz epidural mı yok tamamen narkozlu mu oldunuz...
doktorunuz vitalede çalışan doktorlardan mı?
çıkışta ne kadara maal oldu hastane masrafları...

lütfen bilgilendirriseniz sevinirm...
çok teşekkür ederim şimdiden...

Bende merak edıyorum sema hanıma gıden varmı ? Cok tahlılcı sırf hastane dönsun dıye tahlıl ısteyen dr ıstemıyorum . Sema hanımla ılgılı goruslerınızı yazarsanız sevınırım.

Bende merak edıyorum sema hanıma gıden varmı ? Cok tahlılcı sırf hastane dönsun dıye tahlıl ısteyen dr ıstemıyorum . Sema hanımla ılgılı goruslerınızı yazarsanız sevınırım.

slm canm. ben hamileliğimi ögrendiğimden beri o hastaneye gidiyorum ve ilk basta sema hanım denk gelmişti öylede gitti. şimdi 22 haftalık hamileyim gecen gun kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunda.. sordugum sorulara fazlasıyla cevap veren sakin sakin konusan insanı rahatlatan bi bayan. hatta cevreden duydugum seylerden bahsedıyorum bazen sakın takılma oyle seylere deyıp hemen konuyu kapatıyo. yanı anlatmak ıstedıgım olumlu yaklasıyo ınsana pozitiflik veriyo onun odasından cıktıgımda kuş gibi oluyorum:)) Ben tavsiye ederim. ha bide sıra fln beklemiosun öle ne zaman gitsek en fazla 10 dk beklemişizdir.. şimdilik gözlemlerim bunlar. doğum ücretlerinide sorduk normal doğum 550, sezeryan 750, epiduralli normal doğuma da 750 dediler..

SSKLILAR ÖZEL HASTANE KAZIĞI
SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU MUAYENE LİSTE FİYATLARI
NORMAL DOĞUM İÇİN BELİRLEMİŞ OLDUĞU ÜCRET :674.54
SEZERYAN DOĞ. İÇİN BELİRLEMİŞ OLDUĞU ÜCRET :758,55
MUAYENE ÜCRETİ : 31 TL
ODA(TEK YATAKLI,BANYOLU,TV,TELEFON): 25 TL (FATURAYA OTELCİLİK HİZMETİ OLARAK YANSITIP FAZLA ÜCRET TALEP EDEBİLERLER DİKKAT!)
SONUÇ OLARAK;
PUANLARI 401- 600 OLAN BİR HASTENE EN FAZLA BU ÜCRETLERİN %50 SİNİ TALEP EDEBİLİR.
SEZERYAN DOĞUM İÇİN 758,55 x 0,50 : 379,425 tl
NORMAL DOĞUM İÇİN 674,54 x 0,50 : 337,27 tl
MUAYENE ÜCRETİ 31 x 0,50 : 15,50 tl
ODA ÜCRETİ 25 x 0,50 : 12,5 tl
AŞAĞIDAKİ YAZI SOSYA GÜVENLİK KURUMUNUN SİTESİNDEN ALINAN BİR YÖNERGE YAZISIDIR.
GENEL SAĞLIK SİGORTASI \ Sağlık Hizmetleri \ İlave Ücret
İlave Ücret
a) İlave Ücret Alınması
İlave ücret 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nun 73. Maddesinin ikinci fıkrasında düzenlenmiştir. İlave ücretin alınmasına ilişkin hususlar ise Sağlık Uygulama Tebliği’nin 3.3. numaralı maddesinde açıklanmıştır. Buna göre;
Kurumla sözleşmeli; vakıf üniversiteleri ile özel sağlık kurum ve kuruluşları, SUT ve ekinde yer alan sağlık hizmetleri işlem bedellerinin, SUT eki Ek-8 Listesi üzerinden fatura edilen malzeme ve ilaçlar ile SUT eki Ek-9 Listesi dışında fatura edilebilecek malzeme ve ilaçlar hariç olmak üzere tamamı üzerinden, Kurumca belirlenen oranı geçmemek üzere kişilerden ilave ücret alabilir.
Kurumla sözleşmeli özel sağlık hizmeti sunucuları Kurumca belirlenen ilave ücret oranlarını gösteren tabelayı vatandaşların görebileceği bir yere asmak ve kişileri ilave ücret konusunda bilgilendirmek zorundadır.
Sağlık hizmeti sunucularınca, Kurumca finansmanı sağlanmayan sağlık hizmetleri için talep edilen ücretler, ilave ücret olarak değerlendirilmez.
b) İlave Ücret Alınmayacak Kişiler
Resmi sağlık kurum ve kuruluşları tarafından sevk edilmeleri koşuluyla,
24/2/1968 tarihli ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref Aylığı Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine göre şeref aylığı alan kişilerden,
3/11/1980 tarihli ve 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine göre aylık alan kişilerden,
Harp malûllüğü aylığı alanlar ile Terörle Mücadele Kanunu kapsamında aylık alanlardan ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerden otelcilik hizmetleri hariç olmak üzere ilave ücret alınamaz.
c) Özel Hastaneler İle Vakıf Üniversite Hastanelerinin Alabilecekleri İlave Ücret Tavan Oranları
(1) 29/1/2010 tarihinde yayımlanan “Özel Hastaneler ile Vakıf Üniversite Hastanelerinin Puanlandırılması ve İlave Ücret Alınması Hakkında Yönerge” gereği oluşturulan Komisyon tarafından Kurumumuz ile sözleşmesi bulunan özel hastanelerin, genel sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerden 01/1/2011 tarihinden itibaren alabilecekleri ilave ücret oranları, alfabetik sıralı olarak ekli dosyada yer almaktadır. (Ek:1)
(2) Kısmi branş sözleşmesi bulunan hastaneler için 2011 yılı ilave ücret tavan oranı %30 olarak uygulanacaktır.
(3) 07/01/2011tarihinden sonra açılan özel hastanelerin ilave ücret tavan oranı Kurumumuza başvuruda bulunmaları halinde Komisyon tarafından Yönerge doğrultusunda belirlenerek ilgili hastaneye bildirilecektir.
(4) Vakıf üniversite hastaneleri için 2011 yılı ilave ücret tavan oranı %70 olarak uygulanacaktır.
(5) Aşağıda belirtilen sağlık hizmetlerinden hiçbir şekilde ilave ücret alınmayacaktır.
• Acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri ile acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri,
• Yoğun bakım hizmetleri,
• Yanık tedavisi hizmetleri,
• Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri),
• Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri,
• Organ, doku ve hücre nakilleri,
• Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri,
• Diyaliz tedavileri,
• Kardiyovasküler cerrahi işlemleri.
(6) Kurumla sözleşmeli resmi sağlık kurum ve kuruluşları tarafından sevk edilmeleri koşuluyla;
a) 24/2/1968 tarihli ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref Aylığı Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine göre şeref aylığı alan kişilerden,
b) 3/11/1980 tarihli ve 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine göre aylık alan kişilerden,
c) Harp malûllüğü aylığı alanlar ile Terörle Mücadele Kanunu kapsamında aylık alanlardan ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerden,
ilave ücret alınmayacaktır.

merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim fakat doktorumdan memnun değilim. vitalede muayen ücretleri ne kadar bir bilginiz varmı?

bende salı günü ilk defa gideceğim.ali fuat beyden randevu aldım.inşallah memnun kalırım çünkü şimdiki doktorumdan memnun değilim.

mrb kızlar. doktorlarınız kim?bende andeva sanem hanıma gidiyorum.yorum yok şimdilik onunla ilgili???

merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim fakat doktorumdan memnun değilim. vitalede muayen ücretleri ne kadar bir bilginiz varmı?

canım çok sevindim bende şimdi 11 haftadayım. ben vitale den ali fuat beye gidiyorum öneririm. memnunum. sömestr tatilinde tüp bebek yaptırdım yumurta takibimi Ali Fuat Bey yaptı diğer işllemler antalya tüp bebek merkezinde gerçekleşti. okuduğuma göre bebeğin tedavisiz olmuş çok sevindim inşallah kucağımıza sağlıkla alırız

kızlar merhaba bende vitaleden ali fuat beyden randevu aldım ona gidicem 14 mayısta. bu topikten bilgilendirelim birbirimizi :)

Merhabalar ;
Bende 32+5 günlük hamileyim, Ali Beyden çok memnunum Muayne kısa sürsede gerekli herşeyi anlatıyor Ben kendisine histeroskopide oldum Allah şükür herşey yolunda
Hastanede normal doğumada önem veriyorlar , Benim 2 düşüğüm olduğu için sezeryanı tavsiye etti fakat normalde yaparım diyorsan yapmak istiyorsan yaparsın problem olmaz dedi Ben bebeğimi riske attamk istemediğim için sezeryanı tercih edeceğim.
Benim tek korkum allahım uzak götürsün ters giden bir sorun da bebeğe gerekli müdahale yapacak bir ekip varmı yani yeni doğan ünitesi nasıl bununla ilgili pek birşey sormadık 14 mayısta gittiğimde bunlarıda öğrenicem.bilgisi olanda varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.
Özel hastane olduğu için tabikide ilgi devlet hastanelerine göre çok iyi Allahım herkesin yardımcısı olsun İsteyen herkesin de yardımcısı olsun..

Bende merak ediyorum sezeryan sonrasi personelin yaklasimini. Ve dogumda anastezi seklinin nasil secildigini arkadaslar bilgi verirmisiniz

vitale'ye gidenler var mı? Yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen..

evet vitale hastanesine gittim hsg testi yapıldı eşimede sperm testi yapıldı ancak eşim test için odaya gideceğini sanırken tuvaleti göstermişler zaten ınsan streslı gıdıyor bırde o tuvaletde sperm verilmesi nekadar dogru bılmıyorum.

kızlar şu an vitale hastanesi nasıl? ilgi, fiyat?
muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa yazar mısınız lütfen?

kızlar şu an vitale hastanesi nasıl? ilgi, fiyat?
muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa yazar mısınız lütfen?
bende doktor arayışındayım bir kaç arkadaşım vitale hastanesini ve ali fuat beyi tavsiye etti muayene ücreti 40 tl falanmış sezeryan doğum herşey içinde 850 tl bende randevu alacağım normal doğumda daha uygundur herhalde

Ali fuat bey iyi bir doktor ama hastane çok yetersiz.hamile kaldıktan sonra kesinlikle bu hastanede doğum yapmayın .beni ve Bebeğimi oradaki Ebeler mahfetti. Çocuğun hala yoğun bakımda. Kesinlikle hastane personeli özel hastane personeli gibi değil.üstüne üstlük birde azar yiyorsunuz. Devlet Hastanesinde doğum yapsanız bundan daha güzel muamele görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…