Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim! özel hastanede doktor. 5 ay boyunca onun yanına gittim memnundum. Gebe kalmadan önce ufak tefek sıkıntilarım vardı bu doktor dışında kimse umursamadı ve çare aramadılar. Ancak melek hanım sağolsun sıkıntılarımı çözdü. Bu yüzden gebe kalıncada ona gitmeye devam ettim. Ama birkaç kisiden olumsuz yorum aldım malum hassas dönemin içindeyim hemen şüphelenmeye basladım acaba başka doktormu bulsam diye. Muayene ücreti ssk 35tl. Hastane gayet iyi donanımlı temiz. Uncalı meydan hastanesi.Selam güzel anne hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini bu doktor özel muayenesi mi var bende iyi bi dr istiyorum ya devlette ya da uygun olan ama dalında iyi gerçekten dr çok önemli
Tşk ederim ama şimdilik sana çare bulmak gerek güzel anne umarım arkadaşlar yazarlar tecrübeli anneler tavsiye verir sana ordan bizde faydalanırız inşallah bilgim olsa söylerdim sana yaa olan arkadaşlar hadi aydınlatın biziGuzel dileklerin icin tesekkur ederim! özel hastanede doktor. 5 ay boyunca onun yanına gittim memnundum. Gebe kalmadan önce ufak tefek sıkıntilarım vardı bu doktor dışında kimse umursamadı ve çare aramadılar. Ancak melek hanım sağolsun sıkıntılarımı çözdü. Bu yüzden gebe kalıncada ona gitmeye devam ettim. Ama birkaç kisiden olumsuz yorum aldım malum hassas dönemin içindeyim hemen şüphelenmeye basladım acaba başka doktormu bulsam diye. Muayene ücreti ssk 35tl. Hastane gayet iyi donanımlı temiz. Uncalı meydan hastanesi.
İnşallah ikimizde bir sonuç alabileceğiz.Tşk ederim ama şimdilik sana çare bulmak gerek güzel anne umarım arkadaşlar yazarlar tecrübeli anneler tavsiye verir sana ordan bizde faydalanırız inşallah bilgim olsa söylerdim sana yaa olan arkadaşlar hadi aydınlatın bizi
Valla canım anladımki olumsuz yorum en mükkemel doktor iç8n bile duyabilirsin ben kulak asmamaya karar verdim ve melek hanıma gitmeye devam ediyorum yani onu bırakmadım. Hatta onu tekrar gordüğümde sarılıp ağlamıştımMerhaba benimde ikinci hamileligim kendi dr.um isi bıraktı malesef bu hamileligimde dr sıkıntım oldu ve 1 ay sonra dogum var. Bende melek hanima gidicem ve doğum büyük ihtimal orda olacak ve pazartesi ilk defa gidicem ona kontrole.
Kontes duydugun olumsuz yorumlar neydi benimle paylaşırmisin bende hic tanimiyorum melek hanimi
Ay canim cok sagol okuyunca nasil sevindim anlatamam :) evet kizimida medikalparkta dogurdum onceki doktorrum ordaydi gercekten ozeller arasindaki en iyi hastane. Ofmde bir dra gittim en son hastanede doktorda devlet hastanesinden beterdi. Sonra medikalden mesaj geldi yeni dr geldi diye melek hanimi gordum o yuzden aklim gitti oraya pazartesi randevum var ama aklimda bir suru soru vardi sen simdi boyle soyleyince yuregime su serpildi cunku dogumda artik cok yakinda cok cok tesekkur ederim :) bebisinide saglikla al insallah kucaginaValla canım anladımki olumsuz yorum en mükkemel doktor iç8n bile duyabilirsin ben kulak asmamaya karar verdim ve melek hanıma gitmeye devam ediyorum yani onu bırakmadım. Hatta onu tekrar gordüğümde sarılıp ağlamıştımSanada kesinlikle tavsiye ediyorum git pişman olmazsın. Şu anda medikal parkta. Hastanede son derece donanımlı ve herkes çok ilgili. Melek hanım doğal ve samimi,her soruyu rahatlıkla sorabilirsin her zaman arayabilirsin. Hiçbir şüphem kalmadı onunla ilgili.
Ay canim cok sagol okuyunca nasil sevindim anlatamam :) evet kizimida medikalparkta dogurdum onceki doktorrum ordaydi gercekten ozeller arasindaki en iyi hastane. Ofmde bir dra gittim en son hastanede doktorda devlet hastanesinden beterdi. Sonra medikalden mesaj geldi yeni dr geldi diye melek hanimi gordum o yuzden aklim gitti oraya pazartesi randevum var ama aklimda bir suru soru vardi sen simdi boyle soyleyince yuregime su serpildi cunku dogumda artik cok yakinda cok cok tesekkur ederim :) bebisinide
Canım ne yaptın? Gittinmi? Merak ettim. Bekliyorum cevabını. :)Ay canim cok sagol okuyunca nasil sevindim anlatamam :) evet kizimida medikalparkta dogurdum onceki doktorrum ordaydi gercekten ozeller arasindaki en iyi hastane. Ofmde bir dra gittim en son hastanede doktorda devlet hastanesinden beterdi. Sonra medikalden mesaj geldi yeni dr geldi diye melek hanimi gordum o yuzden aklim gitti oraya pazartesi randevum var ama aklimda bir suru soru vardi sen simdi boyle soyleyince yuregime su serpildi cunku dogumda artik cok yakinda cok cok tesekkur ederim :) bebisinide saglikla al insallah kucagina
Dun gittim kontrole cok sukur oldum daha onceki doktorlardan sonra birde doguma bu kadar yakinken icim rahatladi. Acikcasi onceki doktorumun yerini kimse tutamaz ama oyle doktorlarla karşılaştım ki hamileligim cok tatsiz gecti. Bebegimin yuzunu bile yeni gordum Melek hanim bile oyle diyince bi sasirdi normal olarak. Hem bilgili bir doktor hemde icim isindi dogum icin cok stresliydim acikcasi sezeryan olacagi icin digerlerine zerre guvenmiyordum. Artik dogum stresim kalmadi sukur. Onceki doktorumda medikaldeydi melek hanimla mesaj gelince medikalden memnun kaldigim icin son bi doktorla sansimi deniyim demiştim oyle almistim randevuyu son anda senin yazinida gorunce dahada umutlu gittim. Dedigin gibi ilk randevu oldugundan biraz temkinli bir tavri vardi :) ama ona ragmen cok guzel bir insan oldugu belli. Sanada tesekkur ederim canim :)Canım ne yaptın? Gittinmi? Merak ettim. Bekliyorum cevabını. :)
Dört gözle mesajını bekliyordum! Çok sevindim! Çok şükür... iyi olacak herşey. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm hiç merak etme. Iletişimi koparmak istemem. Arada bir yazDun gittim kontrole cok sukur oldum daha onceki doktorlardan sonra birde doguma bu kadar yakinken icim rahatladi. Acikcasi onceki doktorumun yerini kimse tutamaz ama oyle doktorlarla karşılaştım ki hamileligim cok tatsiz gecti. Bebegimin yuzunu bile yeni gordum Melek hanim bile oyle diyince bi sasirdi normal olarak. Hem bilgili bir doktor hemde icim isindi dogum icin cok stresliydim acikcasi sezeryan olacagi icin digerlerine zerre guvenmiyordum. Artik dogum stresim kalmadi sukur. Onceki doktorumda medikaldeydi melek hanimla mesaj gelince medikalden memnun kaldigim icin son bi doktorla sansimi deniyim demiştim oyle almistim randevuyu son anda senin yazinida gorunce dahada umutlu gittim. Dedigin gibi ilk randevu oldugundan biraz temkinli bir tavri vardi :) ama ona ragmen cok guzel bir insan oldugu belli. Sanada tesekkur ederim canim :)
Az kaldı canım sabret Allah yardımcın olsun! Progestanın evet faydası var aslında... bende uyku yapmadı... seni etkilemiş demekSelam canim aynen haberleselimkontrol bir hafta sonraydi fakat pazartesi tekrar gittim cok agrim var. Nst ye girdim az sanci cikti dinlen dedi melek hanim ama ne mumkun o. Ben yanlizim akraba vs yok. Birde 2 yaşında dunya tatlisi kıpır kıpır bir kizim var. Progestan verdi agrilarini azaltir dedi ama inanilmaz uyku yapiyor. Almayi birakicam o yuzden agrilarimda azalmadi zaten
haftaya tekrar kontrol var. Zaten 3 hafta kaldigindan her hafta gidicem artik. Sen nasilsin
Şuanda da gebelik planlıyorum başarılı sonuç elde edersem mutlaka yazarım :)Merhaba bir arkadaşımın önerisiyle 4 ay önce yrd. Doc. Dr. Melek BÜYÜKKINACI hanıma gittim şuan medikal park antalyada çalıŞIyormuş ben pco hastasıyım. Bu güne kadar adet düzensizliğinden verilen hapların yan etkilerinden çok çektim. Ama bu sefer Beni konuyla ilgili çok iyi bilgilendirdiren bir doktorlar karşılaştım ve çok hamile olamazsın diye çok korkutmuşlardı meğer tüm kötü düşünceler boşaymış.. içimi çok rahatlattı. Ayrıca muayne olmaktan çok korkuyordum o kadar nazik bir doktor ki. Şiddetle tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Canım bende melek hanımı düşünüyorum ama ilgili cana yakın güvenilir miMerhaba bir arkadaşımın önerisiyle 4 ay önce yrd. Doc. Dr. Melek BÜYÜKKINACI hanıma gittim şuan medikal park antalyada çalıŞIyormuş ben pco hastasıyım. Bu güne kadar adet düzensizliğinden verilen hapların yan etkilerinden çok çektim. Ama bu sefer Beni konuyla ilgili çok iyi bilgilendirdiren bir doktorlar karşılaştım ve çok hamile olamazsın diye çok korkutmuşlardı meğer tüm kötü düşünceler boşaymış.. içimi çok rahatlattı. Ayrıca muayne olmaktan çok korkuyordum o kadar nazik bir doktor ki. Şiddetle tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.