Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

merhaba arkadaslar bende antalyadanım 33+5 gunluk hamıleyım ...allah ısteyen herkese bı melek nasıp etsınn....

bu başlığı canlandırsak mı arkadaşlar? alışverişlerimiz, hazırlıklarımız, doktorlarımız vs? güzel olmaz mı? gördüğüm kadarıyla antalyalı bir sürü hamile var buralarda...

Son düzenleme:
dur bakalım snm bir mesaj attım gelen olur mu diye dir tek sen geldin. :) bir sürü insan olması lazım değil mi?

canlarım bende antalyadayım hadi burda herseyimizi paylasalım hamilelik nasıl gidiyo neler yapıyoruz

Arkadaşlar merhaba . bende antalyadayım. buralı değilim ama 9 senedir buradayım. 2,5 aylık hamileyim. Henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için hiç bi şey alıp yapamıyoruz. Bekliycez biraz daha . Ama annanemiz beşik bakmaya başladı bile hihoyyyt

ben başlayayım barii
ben 13 haftalık hamileyim bu ilk hamileliğim Allah sağlıkla devam etmesini sağlar inşallah.
ilk 2 ayım bol bulantılı,ağrılı biraz stresli ve karmaşık geçti.
bulantılar ara sıra devam ediyor. son iki haftadır karnımda seğrimeler hissediyorum ama bu bbeişin hareketleri değil rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş....
geçen hafta ikili test verdim sonuçlar bu hafta içi belli olacak doktorum bebişin ense kalınlığının iyi olduğunu söyldi.
bu hafta da cinsiyetini öğreneğiz inşallah ........
eeee hanımlar siz neler yaşadınız

merhaba kızlar merhaba sinem (onlinesın diye özel). :)

hepimizin minnoşşlar bidilik ama sarı ve beyaz ve kırmızı her iki cinse de alınabilir de. allah muhafaza bir şey olmasın diye hele bir 12 haftam dolsun diyorum.

bir de karyola ve beşik arasındaki fark ne kızlar? beşik kaç aylığa kadar kullanılabiliyor? ve bunlar için nerelere bakıyorsunuz?

e ben de benden devam edeyim bari. ikinci tüp bebek denememizde tuttturduk ilki de tutmuştu da kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef. 2 mebryo mu 3 embryo mu tartışmasını herkese rağmen ben kazandım ve 2 embryo yerleştrilmesine izin verdim. iyi ki de öyle yapmışım . şans artırmak için 3 istesek ve o üçü de tutsa çok zor olacaktı, ya da çok sevimsiz bir karar vermek zorunda kalacaktık. çok şükür allaha.

şimdi ikizlerimi bekliyorum. ilk haftalar iştahım çok kaçtı. şimdi de iyi sayılmaz da. allaha şükür hiç kusmadım. zor bela da olsa yiyebiliyorum. karnım yavaş yavaş çıkıyor. 9 hafta erken ama ikiz yani.

ilerleyen aylarda kapılara sığamamaktan korkuyorum :)))

angel baby, umutsuz bahar hoş geldiniz. ha bu arada umutsuz baharcım sen hamilesin artık adını umutlu bahar olarak düzelt değil mi :)

mozijiku da buralardaymış aman aman. ben dün mozijikuya da söyledim. ama buradan da duyurayım medical park şu ara kadın doğum muayenesinden ücret almıyormuş. ben dün nasiplendim. bebişleri özleyen bir gitsin derim :)

e ben tıkır tıkır yazıyorum hadi kızlaaar. :)

canm vallahi ben 13.haftayı bitiriyorum ama hala kendimi zorda olsa tutyorum birsey almamak için.
7.ayın sonuna kadar da birşey almamaya çalışıcam. şimdi dükkanların önünden gecerken bile kafamı ceviriyorum.
inan ikisinin arasında ki farkı tam olarak bilmiyorum ama beşiği yatak odana daha kolay sığdırırsın herhalde. çünkü bebişler 6-8 aya kadar bizim yanımızda olmalı!!!

aaaaaaa gerçekten mii bilsem bende giderdim canım çok özledim bebişimiiiiiisenağlama
ne zmana kadar devam ediyormus canımmm

medical konusunu valla bilmiyorum. ara bir sor istersen pazartesi sabahı. çünkü ne zamana kadar sürecek bu dedim belli değil dedi kız.

bir de şu alışveriş mevzuu dayanabilecekmisin millet hemen almaya başlıyor. görüyorum da buraya da yazıyorlar. birbirimizi kışkırtıyoruz yani. :)

beşik mevzuuna gelince benim iki beşik sığdırmam gerekecek değil mi yatak odasına. bebekler için düşündüğüm oda yatak odasının çapraz bitişiği. aynı oda gibi neredeyse. ben oraya koyabilirim beşikleri. koyamaz mıyım yoksa. kapılar açıkken aynı odada gibi oluruz çünkü.

tamam canım ben bi arar sorarım sağol gercekten. buarada tatlı meleklerin nasıl umarım iyilerdir

ya canım dayanmaya calışıcam alışveriş konusunda. aileme bile birşey aldırmıyorum kayınvalıdem habire ne zman başlayalım kızım dıyor dur anne daha erken diorumm bu gısdışle benim bebişin birseyi olmayacak-tatlicadiarzu-
benimde çocuk odasıyla yatak odam senın gıbı dıpdıbe.ama yanımda olur galiba.ayy sımdı dusundumde bır anda ben bırsey olmasın dıye hıc uyuyamam galıba.:1no2:
aslında telsızlerde var ama bılmıyorum ki tatlım yaa ne yapıcaz biz simdiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

dur dilleri çıkartma gözleri döndürme şimdiden.:) umutsuzluğa kapıldığın an seni bize çağırırım bakarsın ikizlerle düştüğüm hallere şükrederek dönersin evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…