serdi hoş geldin ben de kara kara düşünüyorum ne yapcağımı. sen özel hastanede mi yoksa sskda mı yapacaksın doğumu. özelde yapacaksan doktorunu çağıracak mısın?
Merhaba Bayanlar, ben uzun zamandır bu siteden merak ettiğim konulara bakıyordum dün yeni üye oldum ve bu sayfayı farkettim bende Antalya'da yaşıyorum eşim Antalyalı evlendim ve bende Antalyalı oldum. 8+2 günlük hamileyim Doç.Dr.Gürkan Zorlu'ya gidiyorum şimdilik memnunum yeni olduğu için tanımaya çalışıyorum çok güleryüzlü ve olumlu biri umarım böyle devam ederiz ilk hamilelğim ve çok heyecanlıyım ama aynı zamanda karmakarışığım sanırım hormonlar değştikçe alışana kadar zorlanıyoruz biraz.geçen hafta kontrolüm vardı kan tahlillerim herşey çok güzel çıktı fakat doktorum bir kist gördü önemli değil ne bebeğ ne sana hiçbir zararı olmaz dedi eğer geçmezse doğum sırasında alırım dedi ama benim kafama takıldı umarım kendiliğinden geçer bu tarz problem yaşayan varmı aranızda ? herkese sevgiler..
çiğdemcim korkmana gerek yok canım bi çok kişide bu oluyo belki kendiliğinden kaybolur kaybolmazsada doğumda alınır. merak etme ben bu olayı çok duydum hiçbi sorun yok...sen şimdi bebeğini düşün tatlım...
cigdem hoşgeldin. ben 2 sene önce miyom aldırdım . oldukça büyüktü. tenis topu kadar. o büyüklükte bile doktorlar istersen aldırırsın almanı tavsiye ederiz ama almasan da sorun olmayabilir demişlerdi (bebek çalışmalarına başlarsam düşük riski yapar mı diye konuşuyorduk) seninki eminim çok küçük bir kist. küçük kistlerde çoğunlukla müdahale etmiyorlar zaten.
alkol ve sigarayı özleme bile aman aman. yeni izlediğim bir belgeselde gördüm gebelikte alkol kullananan kadınların bebekleri sağlıklı doğsa bile yıllar sonra bile mutlaka sorunlar çıkıyormuş çocuklarda. sen bırakmışsın ama hani burayı okuyan bir başkasına faydası olur. sigaraya gelince başkasının içtiği sigaradan bir nefesi solusanız bile o, kanla bebeğe ulaşıyor diyordu.
tekrar hoşgeldin...
figen demir bi hastanede çalışmıyo.ben özeline gidiyorum ama ününü çok duymuştum.çok iyi bir kadın.ultrasonda bir numaraymış öyle diyorlar.inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Hepinizin kandili mübarek olsun.benim içinde dua etmeyi unutmayın.bu arada bayan merak hoşgeldin...
duygucum hosgeldin canım aramıza a.s.Allah bu bebişine sağlıklar sıhhatler bol şanslar ve güzel bahtlar versin(hepimizin bebişlerine de inşallah)
moralini her zaman yuksek tut canım hep olumlu düsün.evet canım yabancı dil öğretmeniyim
merhaba canımm hoşgeldin önceliklea.s.
bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ve tüm güzel duygularla kucagına almayı nasip etsin...tatlı prenseste hoşgelmişşşş
Merhaba Bayanlar, ben uzun zamandır bu siteden merak ettiğim konulara bakıyordum dün yeni üye oldum ve bu sayfayı farkettim bende Antalya'da yaşıyorum eşim Antalyalı evlendim ve bende Antalyalı oldum. 8+2 günlük hamileyim Doç.Dr.Gürkan Zorlu'ya gidiyorum şimdilik memnunum yeni olduğu için tanımaya çalışıyorum çok güleryüzlü ve olumlu biri umarım böyle devam ederiz ilk hamilelğim ve çok heyecanlıyım ama aynı zamanda karmakarışığım sanırım hormonlar değştikçe alışana kadar zorlanıyoruz biraz.geçen hafta kontrolüm vardı kan tahlillerim herşey çok güzel çıktı fakat doktorum bir kist gördü önemli değil ne bebeğ ne sana hiçbir zararı olmaz dedi eğer geçmezse doğum sırasında alırım dedi ama benim kafama takıldı umarım kendiliğinden geçer bu tarz problem yaşayan varmı aranızda ? herkese sevgiler..
hoşgeldin çiğdem
canım arkadaşların dediği gibi kafana takma bencede benimde birkaç arkadaşımda aynı şey olmuştu doğum esnasında kistide almışlardı.
bende sigara kullanıyordum hep dusunurdum nasıl bırakırım hamile olursam diye ama ama Allah öyle bir yardım ettiki ki şimdi yanımda içilmesine bile katlanamıyorum...ve çokk mutluyum bu yuzden...
bebişler bize gerçekten güzellikleerle geliyorr
öncelikle hoşgeldin arkadaşıma.s.
evet canım hormonlarda çok degişiklikler oluyor bu durum geçici ama alışana kadar
birde Allah anne olmanın gayretini veriyor ve herşeye elışılınıyor ve bebişin için herşeyden alışkanlıklarından vazgeçebiliyorsun canım a.s ama inan çok tatlı oluyor
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
o kistte de canım arkadaşalr yazmışlar ama bende yzamak istedim sakın kafana takıntı yapma doktorunda bi sıkıntı olmayacagını söylemiş bende çok duydum öyle ve saglıklı dogum yapan insanlar
hatta o kistler kendiliginden bile zamanla yok olabiliyormuş
sakın kendine aklına takıntı yapmaa.s
arkadaşlar bende ikinci prensesimi bekliyorum Allahın izniyle mayıs ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?