Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

serdi hoş geldin ben de kara kara düşünüyorum ne yapcağımı. sen özel hastanede mi yoksa sskda mı yapacaksın doğumu. özelde yapacaksan doktorunu çağıracak mısın?

canım hala karar veremedim sezeryan olursa ve günü belli olursa yani acil bir sezaryan olmazsa ssk da muhammet beyi düşünüyorum ama ya normal olursa ebelere güveniyorum ama hoyrat davrandıklarını söylüyorlar.. buda beni korkutuyor zaten ilk doğum zor olur.. bide bazı düşünceler hala karar veremedim normal doğum olursa muhammet beyi düşünmüyorum çünki şöyle bir düşüncem var... tamam sezeryanda 1 numaradı ama normaldoğuma kaç kere girmiştirki? fazla olduğunu sanmıyorum... o yüzden hala karar veremedim sskda çalışan arkadaşım var hemşire ama bakalım doğumda yanımda bulunabilecekmi? bilmiyorum kendimde sağlıkçı olduğum için karar vermek dahada zorlaşıyor canım.....

ya zaten şöyle bişeyde var.. memnuniyet kişiye duruma göre değişir... eğer doğum çok zorlu olursa memnuniyetde azalır tabiki... ama bilmiyorum...

anladım ne demek istediğini. ben de karar veremiyorum. özele giderim diye düşündüm ama aynı zamanda doktoru hastaneye çağırsam bir de onun ücreti eklenince uçuyor. doktoru çağırmadan özelde ya a kamuda olsam kim bilir neler olacak? bir de esas derdim hani ikiz gebelikler acaba farkediyor mu doğumun /sezeryanın zorluğu açısından ve de esas erken doğum olursa allah korusun boş küvöz olacak mı. çoğullarda bunu da düşünmek lazım

Son düzenleme:
Merhaba Bayanlar, ben uzun zamandır bu siteden merak ettiğim konulara bakıyordum dün yeni üye oldum ve bu sayfayı farkettim bende Antalya'da yaşıyorum eşim Antalyalı evlendim ve bende Antalyalı oldum. 8+2 günlük hamileyim Doç.Dr.Gürkan Zorlu'ya gidiyorum şimdilik memnunum yeni olduğu için tanımaya çalışıyorum çok güleryüzlü ve olumlu biri umarım böyle devam ederiz ilk hamilelğim ve çok heyecanlıyım ama aynı zamanda karmakarışığım sanırım hormonlar değştikçe alışana kadar zorlanıyoruz biraz.geçen hafta kontrolüm vardı kan tahlillerim herşey çok güzel çıktı fakat doktorum bir kist gördü önemli değil ne bebeğ ne sana hiçbir zararı olmaz dedi eğer geçmezse doğum sırasında alırım dedi ama benim kafama takıldı umarım kendiliğinden geçer bu tarz problem yaşayan varmı aranızda ? herkese sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:

çiğdemcim korkmana gerek yok canım bi çok kişide bu oluyo belki kendiliğinden kaybolur kaybolmazsada doğumda alınır. merak etme ben bu olayı çok duydum hiçbi sorun yok... sen şimdi bebeğini düşün tatlım...

Serdi teşekkür ederim içimi rahatlattın. Her sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey bebeğim bugün bir gün daha büyüdü diyorum henüz yoğun şekilde annelik duygusu hissetmiyorum ama duygusallık var tabi sizlerde nasıl aylar ilerledikçe artıyormu annelik hisleri acaba.
Hamillelik hayatımdaki alışkanlıkları değiştirdi sigarayı bıraktım çok dua etmiştim tiksinti gelsin allahım diye sanırım dualarım kabul oldu ilk haftalar dayanamadım bir kaç kez çok az içtim sonra tamamen tiksindim ve şimdi kokusuna bile dayanamıyorum umarım bir daha hiç ağzıma almam bu bahaneyle bırakırım umarım.Bunun dışında yediğime bulunduğum ortama dikkat ediyorum daha doğmadan hayatımı güzel şekilde değiştirdi sadece arada eğlenirken arkadaşlarımla,eşimle bir kaç kadeh içki içmeyi özleyeceğim :içelim:sanırım ama napalım beklerim bebeğim sağlıklı doğsunda:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
cigdem hoşgeldin. ben 2 sene önce miyom aldırdım . oldukça büyüktü. tenis topu kadar. o büyüklükte bile doktorlar istersen aldırırsın almanı tavsiye ederiz ama almasan da sorun olmayabilir demişlerdi (bebek çalışmalarına başlarsam düşük riski yapar mı diye konuşuyorduk) seninki eminim çok küçük bir kist. küçük kistlerde çoğunlukla müdahale etmiyorlar zaten.

alkol ve sigarayı özleme bile aman aman. yeni izlediğim bir belgeselde gördüm gebelikte alkol kullananan kadınların bebekleri sağlıklı doğsa bile yıllar sonra bile mutlaka sorunlar çıkıyormuş çocuklarda. sen bırakmışsın ama hani burayı okuyan bir başkasına faydası olur. sigaraya gelince başkasının içtiği sigaradan bir nefesi solusanız bile o, kanla bebeğe ulaşıyor diyordu.

tekrar hoşgeldin...

Merhaba pembemavi hoşbulduk bilgiler için teşekkür ederim demekki endişe edecek birşey yok buna sevindim.
dediğin gibi sigaranın alkolün özenilecek bir tarafı yok gerçekten sadece sosyal ortamlarda ben neşelenmek adına bir kaç kadeh içmeyi severdim ama artık başka neşe kaynağım olucak ona bile gerek duymam sanırımkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin çiğdem
canım arkadaşların dediği gibi kafana takma bencede benimde birkaç arkadaşımda aynı şey olmuştu doğum esnasında kistide almışlardı.
bende sigara kullanıyordum hep dusunurdum nasıl bırakırım hamile olursam diye ama ama Allah öyle bir yardım ettiki ki şimdi yanımda içilmesine bile katlanamıyorum...ve çokk mutluyum bu yuzden...
bebişler bize gerçekten güzellikleerle geliyorr

nete ve siteye anca girebildigim için şimdi yazıyorum
seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım
hoşbulduk umarım burada bebeişlerimizle hepbirlikte güzel vakitler geçiririz
ve inşallah canım bebeişlerimizi saglıkla kucaklarızzz

hoşbulduk canım
sagol seninkide hayırlı olsun inşallah
cenabı hak herkezi bebişlerine hayırlısıylan kavuştursun :Saruboceq:
teyzesi prensesimizde hoşbulduk diyor ve merakla arkadaşlarını bekliyorrrrkaydirigubbakcemile5

öncelikle hoşgeldin arkadaşıma.s.
evet canım hormonlarda çok degişiklikler oluyor bu durum geçici ama alışana kadar
birde Allah anne olmanın gayretini veriyor ve herşeye elışılınıyor ve bebişin için herşeyden alışkanlıklarından vazgeçebiliyorsun canım a.s ama inan çok tatlı oluyor
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
o kistte de canım arkadaşalr yazmışlar ama bende yzamak istedim sakın kafana takıntı yapma doktorunda bi sıkıntı olmayacagını söylemiş bende çok duydum öyle ve saglıklı dogum yapan insanlar
hatta o kistler kendiliginden bile zamanla yok olabiliyormuş
sakın kendine aklına takıntı yapmaa.s

kızlar hadi gelinde beni yannız bırakmayın bakimmm
anca bu saatlerde oda her zaman degil girebiliyorum
eşim gündüzleri leptapı iş için götürüyor bende anca bu saatlerde birde herzman getirmiyor ofiste felen bırakıyor
yani kısacası hadi benim gibi akşam kuşları yokmu

Hoşbulduk snmhr_1303
Ne güzel bu konuda(sigara) ikimizde şanslıymışız kolayca bıraktık kaydirigubbakcemile5
Kist konusunda yazılanları okudukça rahatladım hepinize teşekür ederima.s.

Teşkkürler arakadaşım hoşbulduka.s. iyiki üye olmuşum hepinize teşekkür ederim

Arkadaşlar liste yapsak hepimiz hamilelik haftamızı yazsak ,sıraya koysak, kim önce doğuma gidiyor ,nerede doğum yapacak, normal mi sezeryan mı yazsak olmazmı deneyimlerimizi paylaşırdık

1) CIGDEM79 8+3 HAFTA / HENÜZ ÇOK ERKEN OLDUĞU ıÇıN DOĞUM YERıMı BıLMıYORUM AMA YAŞAM HASTANESı OLABıLıR/ NORMAL DOĞUMYAPMAYI ÇOK ıSTERDıM AMA BU KONUDA ÇOK BÜYÜK KORKUM VAR ıZLEDıĞıM GÖRÜNTÜDEN ÇOK ETKıLENDıM ŞU YANDAN MAKASLA KESMELERı OLAYI O AKLIMA GELDıKÇE NORMAL DOĞUM ASLA OLMAZ DıYORUM AMA ARŞTIRMALARIM EPıDURAL NORMALıN EN ıYıSı OLDUĞUNU GÖSTERıYOR KISMET UMARIM HAYIRLISI OLUR.

arkadaşlar bende ikinci prensesimi bekliyorum Allahın izniyle mayıs ayında

MERHABA ILGIN,

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq: az kalmış ne güzel benim daha çok var hesaplayıcıda 26 ekim gözküyor ama ne zaman olur bilmiyorum genelde 10 gün önce falan diyorlar ama kişiden kişiye durumdan duruma değişiyordur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…