Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

selam kızlar...bende antalya merkezde yaşıyorum.6 haftalık hamileyim daha çok yeni yaniii.doktorum figen demir.ilk bebeğimi 7. haftada kalp atışları duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım.inşallah bu iyi olur.16 mart ta kalp atışlarını duymak için gidicem doktora ama çok endişeliyim.umarım herşey yolunda gider.ne olur dua edin benim için de...bu arada snmrh_1303 öğretmen misin?

canlarım hepinize merhabalar
ben antalyada ikamaet etmiyorum ama antalyalıyım memleketim orası
sizlerle burda güzel paylaşımlarımız olur inşallah
bende şimdi beşbuçuk aylık hamileyim Rabbime şükürler olsun inşallah yani 22.haftamızdayız
Allahtan bir mani çıkmazsa kızımız olacak teyzeleriii

ay canım hayırlı olsun ikizlerin
kapılarda sıgarsın heryerede kiloyu dert etme dogumdan sonra verilir hepsi bak ben 60 kilonun üstüne hamile kaldım şimdide aldım başımı gidiyorum bakalım ne olacak
canım sen kaç kiloyla hamiş kaldın

canım bende senin gibi yapmaya çalışıyorum yani babişe bişiy almamaya çalışıyorum şu yedi ayımız bi bitsinde öyle düşünüyorum
ama anneannemiz sagolsun örgü yelekleri biberon setlerini almış kaçamak yapmış
bense kendime daha hamiş kıyfeti bile almadım düşün
olsun be bebişler aman açıkta mı kalacaklar dimi yani
:jeyyar:

canım ilk bebişin için çok geçmiş olsun umarım Rabbim bu bebişinizi size bagışlar sakın korkma herşey piskolojik
benimde öyle dört tane bebişimi kaybettim şimdi beşinci gebeligim Rabbime sonsuz şükürler olsun bişiy olmadı maşallah olmazda inşallah
sende bende burdaki herkezlerde sahlıklı sıhhatlı birr şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırızzz
muayeneden sonra bizi haberdar et lütfen

Son düzenleme:

duygu hoş geldin. ne iyi ettin de geldin.:) hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. ben 6+3 ken gittiğim randevumda duydum kalp atışlarını. belki 16 marttan bir kaç gün erken bile duyabilirsin söyleyeyi :)

bir de figen demir hangi hsanede? özeline mi gidyorsun?

bayan merak hoş geldin her zaman bekleriz. :) ben 53 kilo ile başladım. boyum 1.60. keşke biraz daha uzun olsaymış çoğul gebeliklerde bir avantajmı yeni izlediğim bir belgeselden öğrendim. :)

sen de zor zamanlar yamışsın. ama maşallah ki şimdi gebeliğinde bayağı yol almışsın. allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah. :)

bu arada kızlar bugün depoo ya gittim bebek mağazalarına girdim çıktım o kadar tuhaf geldi ki yabancı bir ülke yabancı bir lisan gibi geldi her şey:) indirim vardı. ama yabancılıktan bir şey almadım çıktım. :)

hoşbulduk canım artıkın hemşerilerimi bulmuşken biraz zor bırakırım gibime geliyorrrdelikafadulden
canım başaldıgın kilo çok fazla degilmiş ama ikiz düşünürsek ve boy biraz tombiş olacaksın galiba benimde boyum1.63pek farkımız yok sanırım ama seni iki yumurcak ayyy selamet kucagımıza alırız hayırlısıylan inşallah:Saruboceq: şu mübarek günlerin yüzühühürmetine:Saruboceq:
evet canım biraz sıkıntılarımız oldu ama Rabbime şükürler olsunki şimdi iyiyiz ama yinede dikkat ediyoruz hamişligimi yatarak geçiriyorum daha yeni yeni evin içinde dolaşmalara kendi bulaşıgımı çamaşırımı yıkamayabaşladım bakalım hayırlısı olsun
zamanı gelince düzeriz çeyizlerini şimdilik bende bakmakla yetiniyorumm:CüvCüv::jeyyar:

figen demir bi hastanede çalışmıyo.ben özeline gidiyorum ama ününü çok duymuştum.çok iyi bir kadın.ultrasonda bir numaraymış öyle diyorlar.inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Hepinizin kandili mübarek olsun.benim içinde dua etmeyi unutmayın.bu arada bayan merak hoşgeldin...

duygucum hosgeldin canım aramıza a.s.Allah bu bebişine sağlıklar sıhhatler bol şanslar ve güzel bahtlar versin(hepimizin bebişlerine de inşallah)
moralini her zaman yuksek tut canım hep olumlu düsün.evet canım yabancı dil öğretmeniyim

merhaba canımm hoşgeldin önceliklea.s.
bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla ve tüm güzel duygularla kucagına almayı nasip etsin...tatlı prenseste hoşgelmişşşş

bende müzik öğretmeniyim bir anadolu lisesinde çaışıyorum...meslektaşlarımla olmak ayrı bir güzellik...

kızlaaar günaydın nasılsınıız. egzersiz yapıyr musunuz yürüyüşe çıkıyor musunuz? yürüyüş yapıyorsanız kaçar dakika. deniz kıyısına yakın oturanlarımız şanslı. oralarda yürümek çok rahatlatıcı oluyor. nerelerde yürüyüş yapıyorsunuz?

günaydınn canımmm,
iyiyiz güzelim bebişlerle sen nasılsın
ben evde birkaç egzersiz hareketi yapıyorum sabah kalkınca aslında pilates yapmak istiyorum ama bilmiyorum hangi hareketleri yapmak gerekli .bazende 1 saatlik yürüyüşler yapıyorum evimin çevresinde ( konyaaltında oturuyorum 5m migrosa yakın genelde oralarda yürüyorum)haftasonlarıda kocişle yürüyoruz deniz kıyısında...dediğin gibi insan denizde huzur buluyor

ben de iyiyim. aslında özlem duyuyorum egzersiz yapmaya gebelik ted. başlamadan önce haftada 3-4 gün 45 dakika koşubandında tempolu yürüyüş yapıyordum. ama ikiz bebek olunca riskler yüksek diye egzersiz yapmamı önermedi dr. hiç iyi hissetmiyorum kendimi spor yapmayınca. lara tarafındayız biz. falezlerin üstünde çoook uzun bir yürüyüş alanı var bilirsin. içim gidiyor orada yürümeye. bir dahaki muayenemde tekrar soracağım doktora. :)

merhaba günaydın kızlar bende antalyada yaşıyorum şuan ssk doktoru muhammet öztürkün özel yazanesine gidiyorum ama doğum için bir karar vermedim henüz. daha doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum... bugün itibariyle 13+5 günlük hamişim...... herkeze selamlar.. acaba aranızda ssk yada muhammet beyle ilgili duyum almış olan varmı?

serdi hoş geldin ben de kara kara düşünüyorum ne yapcağımı. sen özel hastanede mi yoksa sskda mı yapacaksın doğumu. özelde yapacaksan doktorunu çağıracak mısın?

aman canım dikkat et o zman bebişler için...
evet cok guzel oralarda yurumek ama olsun bırzcık sık arkadasım dişinii:teselli:

serdi hoşgeldin canım
bende ssk da ali beye gidiyorum ama muhammet bey de iyi diolar tanıdıklarım arasında muhammet beyın hastası olup memnun olanlarda var.
benim yengem orada ebe buyuk ıhtımalle bende ssk da doğum yaparım cunku oradakıler cok deneyımlı ama inan su anda birsey soylemek için cok erken dıye dusunuyorum . inşallah bır terslık çıkmazsa doktorum normal doğ. dior hayırlısı olur ınşallah hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…