e ben de benden devam edeyim bari. ikinci tüp bebek denememizde tuttturduk ilki de tutmuştu da kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef. 2 mebryo mu 3 embryo mu tartışmasını herkese rağmen ben kazandım ve 2 embryo yerleştrilmesine izin verdim. iyi ki de öyle yapmışım . şans artırmak için 3 istesek ve o üçü de tutsa çok zor olacaktı, ya da çok sevimsiz bir karar vermek zorunda kalacaktık. çok şükür allaha.
şimdi ikizlerimi bekliyorum. ilk haftalar iştahım çok kaçtı. şimdi de iyi sayılmaz da. allaha şükür hiç kusmadım. zor bela da olsa yiyebiliyorum. karnım yavaş yavaş çıkıyor. 9 hafta erken ama ikiz yani.
ilerleyen aylarda kapılara sığamamaktan korkuyorum :)))
canm vallahi ben 13.haftayı bitiriyorum ama hala kendimi zorda olsa tutyorum birsey almamak için.
7.ayın sonuna kadar da birşey almamaya çalışıcam. şimdi dükkanların önünden gecerken bile kafamı ceviriyorum.
inan ikisinin arasında ki farkı tam olarak bilmiyorum ama beşiği yatak odana daha kolay sığdırırsın herhalde. çünkü bebişler 6-8 aya kadar bizim yanımızda olmalı!!!
selam kızlar...bende antalya merkezde yaşıyorum.6 haftalık hamileyim daha çok yeni yaniii.doktorum figen demir.ilk bebeğimi 7. haftada kalp atışları duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım.inşallah bu iyi olur.16 mart ta kalp atışlarını duymak için gidicem doktora ama çok endişeliyim.umarım herşey yolunda gider.ne olur dua edin benim için de...bu arada snmrh_1303 öğretmen misin?
selam kızlar...bende antalya merkezde yaşıyorum.6 haftalık hamileyim daha çok yeni yaniii.doktorum figen demir.ilk bebeğimi 7. haftada kalp atışları duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım.inşallah bu iyi olur.16 mart ta kalp atışlarını duymak için gidicem doktora ama çok endişeliyim.umarım herşey yolunda gider.ne olur dua edin benim için de...bu arada snmrh_1303 öğretmen misin?
bayan merak hoş geldin her zaman bekleriz. :) ben 53 kilo ile başladım. boyum 1.60. keşke biraz daha uzun olsaymış çoğul gebeliklerde bir avantajmı yeni izlediğim bir belgeselden öğrendim. :)
sen de zor zamanlar yamışsın. ama maşallah ki şimdi gebeliğinde bayağı yol almışsın. allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah. :)
bu arada kızlar bugün depoo ya gittim bebek mağazalarına girdim çıktım o kadar tuhaf geldi ki yabancı bir ülke yabancı bir lisan gibi geldi her şey:) indirim vardı. ama yabancılıktan bir şey almadım çıktım. :)
canlarım hepinize merhabalar
ben antalyada ikamaet etmiyorum ama antalyalıyım memleketim orası
sizlerle burda güzel paylaşımlarımız olur inşallah
bende şimdi beşbuçuk aylık hamileyim Rabbime şükürler olsun inşallah yani 22.haftamızdayız
Allahtan bir mani çıkmazsa kızımız olacak teyzeleriii
aman canım dikkat et o zman bebişler için...ben de iyiyim. aslında özlem duyuyorum egzersiz yapmaya gebelik ted. başlamadan önce haftada 3-4 gün 45 dakika koşubandında tempolu yürüyüş yapıyordum. ama ikiz bebek olunca riskler yüksek diye egzersiz yapmamı önermedi dr. hiç iyi hissetmiyorum kendimi spor yapmayınca. lara tarafındayız biz. falezlerin üstünde çoook uzun bir yürüyüş alanı var bilirsin. içim gidiyor orada yürümeye. bir dahaki muayenemde tekrar soracağım doktora. :)
merhaba günaydın kızlar bende antalyada yaşıyorum şuan ssk doktoru muhammet öztürkün özel yazanesine gidiyorum ama doğum için bir karar vermedim henüz. daha doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum... bugün itibariyle 13+5 günlük hamişim...... herkeze selamlar.. acaba aranızda ssk yada muhammet beyle ilgili duyum almış olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?