ben hangi yöntem iyi olacksa onu istiyorum zaten genelde doğum anı belli oluyor,hakkımızda hayırlısı diyorum o yüzden,doktorumu inşaallah eylülde netleştiricem fatma hanım mı şerife hanım mı bakalım,bir de acaba andevanın epiduralli normal doğumu nasıl kızlar bileniniz var mı?iyi bir anestezi uzmanı lazım çünkü.
kızlar yeni geldim bende..ben 20 haftalık hamileyim,tıp fak. gidiyorum.doktorum doç.dr.inanç mendilcioğlu,şimdilik memnunum..
kızlar merhaba!!
sıcaklarla uğrasırken birde üst komşumla problem yaşıyorum.bebğime stres yükleniyor diye kendimi kötü hissediyorum.Haftasonu kaçtık yazlığa eşimle biraz o ortamdan uzaklaştık.Neyse asıl ben size miniklerinizin cinsiyetini sorucaktım. Benim oğluşum olucak,merak ediyorum kime benzicek ?:ecrin_bebek:
bizimde kızımız olacak inşallah doğumu yıldız andeva da yapacağım bir sorun olmazsa
allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu bebekler nasip etsin cümlemize
bende 13+ 2 haftalık hamileyim.. doktorum erkekten şüphelendi.. bende hamile kaldığım günden beri erkek hissediyorum... ama bizim ufaklık henüz göstermedi... bakalım 17. haftamda gidince gösterecek inşallah :))
benimde kızım olacak inşallah kuzum 1269 gr olmuş zaman geçmiyo derken bu günlere geldik valla:ecrin_bebek:
bizimde kızımız olacak inşallah doğumu yıldız andeva da yapacağım bir sorun olmazsa
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun.çoğunluk kız gibi görünen[/QUOTE
selam sizin de kiz mi olacak hayirlisiyla???
kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun.çoğunluk kız gibi görünen[/QUOTE
selam sizin de kiz mi olacak hayirlisiyla???
selam canım bizim bebiş oğlan...forumdada çoğunluk kız.
selam hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.benim doğumumda yıldız andevada olucak ama hastane hakkında bilgim yok.odaları nasıl,hemşireleri nasıl,birde doğum ücreti ne kadar bilgin varsa yazarmısın sağol şimdiden.bu arada doktorun kim?
Kızlar aralık gibi doğum yapacak varmı aranızda??benim doğum aralık 11 gibi bekleniyor nasipse ama çoçuğun doğum tarihini kimliğe nezaman yaazdırsam diyordum.sene sonu bebeği olunca herşeye 1 yaş küçük başlıyor.avantajmı olur dezaavantajmı bilemedim...CADIARZU
merhabalar bayanlar. bende dün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. yıldız andeva daki fatma seda soyluya gitmek istiyorum. adetimden henüz bir gün geçti. daha kalp atışlarını duymayız heralde. gitsem mi gitmesem mi diye tereddütlüyüm. 10 gün kadar daha beklesem mi? ssk lıyız. andevada yapılan kan tahlil vs. ücretleri ne kadar olyor? bilgi sahibi olan bayanlar... tşkler şimdiden
Aramıza hoşgeldin canım.tebrik ederim buarada.andevada muayene ücreti 25tl.tahliller ise 30 ile 40 tl arası değişiyor.doktorun istediği tahlile bağlı.ilk kontrolde benden tahlil istemedi doktorum.10 gün bekleme konusunda birşey söyleyemicem doğrusu o sana kalp atışını duymayabilir ama kareseyi görür diye tahmin ediyorum.Tekrar tebrik ederim canım..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?