Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

canım ,benim ablam topçular andevada yaptı doğumunu genel oldu.çok memnun kaldı.yıldız andevada ise durum farklı değildir (umarım) :1rolleyes: yaptığım küçük çaplı araştırmalar sonucu iyi diyorlar anestezi uzmanlarına.mantıken iyi olmasa andevada nasıl tutunacaklar ki ?? CADIARZU

kızlar yeni geldim bende..ben 20 haftalık hamileyim,tıp fak. gidiyorum.doktorum doç.dr.inanç mendilcioğlu,şimdilik memnunum..

hoşgeldin canım,20 haftalık olduğunu duyunca kendim aklıma geldi,hiç zaman geçmiyormuş gibi hissettiğim haftaydı ki şimdi 25 haftalık oldum.inanç beyi çok duydum,antalyanın meşhur doktorlarından,özellikle ultrason konusunda çok iyi olduğunu gözden birşey kaçırmadığını duydum.Allah bebişini sağsalim kuçağına almasını nasip etsin canım

kızlar merhaba!!
sıcaklarla uğrasırken birde üst komşumla problem yaşıyorum.bebğime stres yükleniyor diye kendimi kötü hissediyorum.Haftasonu kaçtık yazlığa eşimle biraz o ortamdan uzaklaştık.Neyse asıl ben size miniklerinizin cinsiyetini sorucaktım. Benim oğluşum olucak,merak ediyorum kime benzicek ?:ecrin_bebek:

ben de ilk dogumu andeva topcularda yaptim anestezist fena degildi
spinal oldu zaten ozel odasi guzel iki odadan olusuyor bebek ve ben gelen
misafirlerle pek muhatap olmadik o yuzden iyiydi ilgi alaka da
iyiydi ben cok memnun kaldim orada dogum yapacaklara.....
daha 9 haftalik oldugu icin cissiyeti belli degil....

allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu bebekler nasip etsin cümlemize

bende 13+ 2 haftalık hamileyim.. doktorum erkekten şüphelendi.. bende hamile kaldığım günden beri erkek hissediyorum... ama bizim ufaklık henüz göstermedi... bakalım 17. haftamda gidince gösterecek inşallah :))

bizimde kızımız olacak inşallah doğumu yıldız andeva da yapacağım bir sorun olmazsa

selam hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.benim doğumumda yıldız andevada olucak ama hastane hakkında bilgim yok.odaları nasıl,hemşireleri nasıl,birde doğum ücreti ne kadar bilgin varsa yazarmısın sağol şimdiden.bu arada doktorun kim?

hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun 17. haftada kesin gorur diye
dusunuyorum benim dr da 18. haftada soylemisti erkek diye ve en son
ogrenen bendim

benimde kızım olacak inşallah kuzum 1269 gr olmuş zaman geçmiyo derken bu günlere geldik valla:ecrin_bebek:

ooo bir prenses geliyor demek hayirli olsun canim

bizimde kızımız olacak inşallah doğumu yıldız andeva da yapacağım bir sorun olmazsa

size de hayirli olsun prensesiniz bakalim bizim ne olacak daha cokkkk var
ogrenmeme....naniknanik

benimde prensesim olacak,yıldız andevada şeniz hanıma başladım bugün şimdilik iyi buldum doktoru kısmetse doğumu orada yapıcam,sftcim fiyat sormusun normal 450 sezeryan 650 canım...

Kızlar aralık gibi doğum yapacak varmı aranızda??benim doğum aralık 11 gibi bekleniyor nasipse ama çoçuğun doğum tarihini kimliğe nezaman yaazdırsam diyordum.sene sonu bebeği olunca herşeye 1 yaş küçük başlıyor.avantajmı olur dezaavantajmı bilemedim...CADIARZU

hastane baya güzel odalarda tek kişilik bir tanıdığımda orda doğum yaptı baya rahattı bu yılki fiyatları daha araştırmadım ama buraya bir arkadaş yazmış
doktorum Aslı Vural Sesver memnunum doktorumdan da ama sadece perşembe günleri hastanede oluyor

bizim sat a göre 6 ocak görünüyor ama doktor henüz tarihle ilgili bir şey demedi aralık sonunda olabilir hayırlı zamanın da gelsinler de

merhabalar bayanlar. bende dün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. yıldız andeva daki fatma seda soyluya gitmek istiyorum. adetimden henüz bir gün geçti. daha kalp atışlarını duymayız heralde. gitsem mi gitmesem mi diye tereddütlüyüm. 10 gün kadar daha beklesem mi? ssk lıyız. andevada yapılan kan tahlil vs. ücretleri ne kadar olyor? bilgi sahibi olan bayanlar... tşkler şimdiden

Aramıza hoşgeldin canım.tebrik ederim buarada.andevada muayene ücreti 25tl.tahliller ise 30 ile 40 tl arası değişiyor.doktorun istediği tahlile bağlı.ilk kontrolde benden tahlil istemedi doktorum.10 gün bekleme konusunda birşey söyleyemicem doğrusu o sana kalp atışını duymayabilir ama keseyi görür diye tahmin ediyorum.Tekrar tebrik ederim canım..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.:lepi:

kızlar slm a.s.

gebeliğin altında doğuma hazırlığın içinde ANTALYALI ANNE ADAYLARI topiği var... orayada bekliyoruz sizi... aslında tek bir yerde toplansak, dağılmasak,bilgilerimizi, deneyimlerimizi, alışverişlerimizi paylaşsak.... daha daha kalabalık olsak süperrrrr olur süperrr hihoyyyt

katılımlarınızı paylaşımlarınızı bekliyoruzz....kaydirigubbakcemile5

sevgiler

yasemin

çok tşkler cnm. bayramdan sonra gidicem. çünkü daha 4 haftalık :) ama geçen bir arkadaşım yaşam hastanesni önerdi. andevadan daha iyiymiş. bakalım artık hayırlısı. bu ikinci ha.mileliğim.oğlum var 4 yaşında... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…