kızlar slm a.s.
gebeliğin altında doğuma hazırlığın içinde ANTALYALI ANNE ADAYLARI topiği var... orayada bekliyoruz sizi... aslında tek bir yerde toplansak, dağılmasak,bilgilerimizi, deneyimlerimizi, alışverişlerimizi paylaşsak.... daha daha kalabalık olsak süperrrrr olur süperrr hihoyyyt
katılımlarınızı paylaşımlarınızı bekliyoruzz....kaydirigubbakcemile5
sevgiler
yasemin
merhabalar bayanlar. bende dün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. yıldız andeva daki fatma seda soyluya gitmek istiyorum. adetimden henüz bir gün geçti. daha kalp atışlarını duymayız heralde. gitsem mi gitmesem mi diye tereddütlüyüm. 10 gün kadar daha beklesem mi? ssk lıyız. andevada yapılan kan tahlil vs. ücretleri ne kadar olyor? bilgi sahibi olan bayanlar... tşkler şimdiden
çok tşkler cnm. bayramdan sonra gidicem. çünkü daha 4 haftalık :) ama geçen bir arkadaşım yaşam hastanesni önerdi. andevadan daha iyiymiş. bakalım artık hayırlısı. bu ikinci ha.mileliğim.oğlum var 4 yaşında... :)
iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
selam kızlar bende artık gun sayıyorum ama zaman gecmıyor....umarım bebışler sag saglım gelır....
iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
begonvil 07 teşekkürler.yorumun için teşekkürler...doktorun kimdi orada.hastane hakkında bilgi verirmisin...yeni doğan var mı acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?