Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

haklısın yasemin bende daha yeni fark ettim burayı tek biryerde toplanalım bencede hem niye sorular sorunların altına açılmış anlayamadım.

bence erken gitme;ben adetim geçtikten 3-4 gün sonra idrar değil kan tahlili yaptırdım direk.hata payı yok kan tahlilinde.tahlil sonucuna göre doktorumdan randevu aldım ona da hemen gitmedim .ilk muayene vajinal olduğu için ne olur ne olmaz diye hemen gitmedim.ilk muayenemde yaklaşık yedi haftalıktım...ama sen bilirsin doktorun kim bu arada?

andeva yıldız çok iyi herkes çok memnun.yaşam hastanesi devlet hastanesi gibi olmuş.arama motorundan bir sorgula yaşam hastanesini birsürü şikayet döküyor.hamileliğin ortasında doktor değişikliğine gidiyorlar.benim doktorum cahit bozyel andeva yıldızla anlaşmalı.asıl konyaaltı tıp merkezinin doktoru ve sahibi.çok çok memnunum.sadece tahlil ücretleri diğer hastanelere göre biraz yüksek.muayene 20 lira.çok iyi araştırmak gerekiyor.doğumumu andeva yıldızda yapıcam kısmetse.sen bilirsin çok araştır.

merhaba kızlar ben anamurdayım ama %90 dr için antalyaya gidip geleceği o iğrenç yolu çekeceğim çünkü burdaki dr u kimse önermiyor..orda hangi drları önerirsiniz ve muayene ücretleri ne kadar buda önemli benim için.

iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım

ben doğma büyüme antalyadayım ben akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde doç. dr. mehmet şimşek gidiyorum ve kuzenlerim dahi hep ona gitti çok iyi ilgileniyor ve diğer hastanelerde birşey eksik olunca tıp fakültesine gönderiyorlar mesala amiyosentezi bu doktor yapıyor ve doğumumu dahi burda yapacağım tavsiyem çok doktor değiştirme çünkü arık ne yapacağını şaşırırsın. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar merhaba.size kardeşime yardımcı olmanız için yazıyorum. 19
haftalık hamile.evine yakın olduğu için çallı meydan tıpta özlem önal ı tercih etmiş.doktorundan memnun fakat doğum için uncalı tıp a sevkediyorlarmış.bilginiz varsa paylaşırmısınız...teşekkürler...

selam kızlar bende artık gun sayıyorum ama zaman gecmıyor....umarım bebışler sag saglım gelır....

bu sayfaya kimse gelmiyor diyordum ki tek tek ugrayan olmus ayyya ne kadar az kalmis allahim bir avaz da kurtarsin canim sanirim ikinci cocugun o da mi erkek?

canim uncali meydan hastanesi demek istediysen benim de dogun orada olacak cunku dr um muayenehanesini kapatip o hastaneye basladi benim de hic tanidigim yok o hastanede dogum yapan ama dr um orada sonucta evime de yakin cok sorun etmiyorum...

selam canim aslinda ertugrul bey iyidir ama hastane olaylari iste hizlica bakip gonderiyorlar dogum doktorundan once ki dr um ertugrul bey de iyi bilgili bir dr dur ama hamis olunca ben arkadasimin dr u var ozel muayenehane oraya basladim cunku 15 gun arayla kontrol yapiyordu ve cok ilgiliydi yoksa ertugrul bey cok iyi bir dr dur ama icin rahat degilse anadolu hastanesinde ilgi daha fazladir ama ozel sigorta yoksa biraz tuzludur karar senin

Selam kızlar.
Ben de Antalya'dayım ve daha çok yeni hamileyim.
Şimdilik Andeva Yıldız'da Ayhan Yılmaz'a gidiyorum.
Gayet ilgili..
Umarım memnun kalırım da böyle devam eder..

begonvil 07 teşekkürler.yorumun için teşekkürler...doktorun kimdi orada.hastane hakkında bilgi verirmisin...yeni doğan var mı acaba....

merhaba arkadaşlar.bende iknci bebeğime hamileyim.vitale kadın doğum hastanesi ali fuat şengöre gidiyorum.ilk bebeğimde de ona gittim o zaman bucaktaydı.şimdi antalyada ve herkese tavsiye ederim çok iyi bi doktor.ama çok kalabalık.aynı hastanede iki doktor daha var onlarda iyi diye biliyorum.

begonvil 07 teşekkürler.yorumun için teşekkürler...doktorun kimdi orada.hastane hakkında bilgi verirmisin...yeni doğan var mı acaba....

valla canim doktorum orhan degirmenci ilk bebegimde de doktorumdu ama hastanede yeni dogan var mi bilmiyorum??? ilk dogum yaptigim hastanede de yoktu andeva topculardi.... ama ogrenip bildirebiliurim sana

merhaba arkadaslar.ben kumluca oturuyorum.13 haftalık hamileyim.andeva yıldıza şerife şeniz yurtseven e gidiyorum.doktorumdan cok memnunum fakat eger bi bilginiz varsa sizlerdende yorumlar bekliyorum.ayrıca ali fuat bey de cok iyi ama cok yoğun oldugu için gitmiyorum.

Bende 1 Haziran dan itibaren Antalya da olucam.şu an çok emin değilim ama medical park sanem çimen e gitmeyi düşünüyorum. tavsiyesi veya şikayeti olan varmı. ayrıca medical parkta doğum yapan varmı?

Doğumumu Özgür Bey yaptı, geçenler de konuştum son çalıştığı hastaneden ayrılmış,biraz dinlenmek istediğini söyledi, izini sürün derim, o na çok şey borçluyum, eşim duymasın ama sanırım aşığım o na :)).kadınlar kocalarını değiştirir ama jinekologlarını değiştirmez :)).Hiç düşünmeyin dr.özgür kavaz ı bulun daha sevgi dolusunu görmedim tanıyınca vazgeçemiyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…