merhaba kızlarr
benim 2.bebeğim geliyor kısmetse 27 haftalık hamileyim
Orhan HOŞGÖR e gidiyorum
ilk kızımıda orhan bey doğurtmuştu
çok memnunum tavsiye ederim zemuszemus
Mrb kızlar.
Ben de 13 haftalık hamileyim.
Medical Park ta DR.Ünal YİRMİBEŞ e gidiyorum.
Güleryüzlü,doğal iyi bir doktor
merhaba kızlarr
benim 2.bebeğim geliyor kısmetse 27 haftalık hamileyim
Orhan HOŞGÖR e gidiyorum
ilk kızımıda orhan bey doğurtmuştu
çok memnunum tavsiye ederim zemuszemus
bende 12 +2 haftalık hamileyim.. ilk bebeğim allah nasip ederse... Özgür KAVAZ' a gidiyorum... şiddetle TAVSİYE EDİYORUM:)) çok memnunum... kaç senedir Antalyada sağlam doktor arıyordum. allahıma çok şükür özgür bey çıktı karşıma... :lepi: herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
selam kizlar ben de antalya da hamis kalmadi galiba diyordum ki sizler geldiniz
hepiniz hosgeldiniz hayirli olsun ben de 8 haftalik hamisim ve 9 aylik bir oglum var
ikiz gibi buyutecegiz artik gorusmak uzere paylasimlara devam edersek
cok iyi olur sonucta hepimiz antalya dayiz kizlarrrrropuyorumnanaktan
lkya'cım bende 24 haftalık hamileyim ilk kontrollerimde şerife şeniz hn'a gitmiştim hiç ne kilomu ölçtü ne tansiyonumu ultrasana giriyosun çıkış istiyorum demedikçe resim vermiyo eline 3 kere filan gittim muayeneye beni çok memnun etmedi onun için aynı hastanede fatma seda soyluya gittim hala dahada ona gidiyorum çokta memnunum başta kaybettiğim zamana acıyorum ilk gittim muayenede hemen kilomu tansiyonumu ölçtüler fatma hn bebeğimi en ince noktasına kadar ultrasonda gösterdi ellerini parmaklarını sırtını heryerini çok rahatlatıyo insanı yine seçim tercih senin tabi ama şeniz hn a gittikten sonra birde fatma hn mı denemeni tavsiye ederim[/QU
teşekkür ederim cevap yazdığın için fatma hanım izindeymiş şerife hanıma randevu verdiler şansımdanbirde çok yoğunlar galiba 31ine verdi randevu gidince eylül ayı için fatma hanım alıyım randevu o zaman..
lkya'cım bende 24 haftalık hamileyim ilk kontrollerimde şerife şeniz hn'a gitmiştim hiç ne kilomu ölçtü ne tansiyonumu ultrasana giriyosun çıkış istiyorum demedikçe resim vermiyo eline 3 kere filan gittim muayeneye beni çok memnun etmedi onun için aynı hastanede fatma seda soyluya gittim hala dahada ona gidiyorum çokta memnunum başta kaybettiğim zamana acıyorum ilk gittim muayenede hemen kilomu tansiyonumu ölçtüler fatma hn bebeğimi en ince noktasına kadar ultrasonda gösterdi ellerini parmaklarını sırtını heryerini çok rahatlatıyo insanı yine seçim tercih senin tabi ama şeniz hn a gittikten sonra birde fatma hn mı denemeni tavsiye ederim
lkya'cım bende 24 haftalık hamileyim ilk kontrollerimde şerife şeniz hn'a gitmiştim hiç ne kilomu ölçtü ne tansiyonumu ultrasana giriyosun çıkış istiyorum demedikçe resim vermiyo eline 3 kere filan gittim muayeneye beni çok memnun etmedi onun için aynı hastanede fatma seda soyluya gittim hala dahada ona gidiyorum çokta memnunum başta kaybettiğim zamana acıyorum ilk gittim muayenede hemen kilomu tansiyonumu ölçtüler fatma hn bebeğimi en ince noktasına kadar ultrasonda gösterdi ellerini parmaklarını sırtını heryerini çok rahatlatıyo insanı yine seçim tercih senin tabi ama şeniz hn a gittikten sonra birde fatma hn mı denemeni tavsiye ederim[/QU
teşekkür ederim cevap yazdığın için fatma hanım izindeymiş şerife hanıma randevu verdiler şansımdanbirde çok yoğunlar galiba 31ine verdi randevu gidince eylül ayı için fatma hanım alıyım randevu o zaman..
peki canım muayene ücretleri tahlil,test vs gibi hamileler için yapılması gereken testlerin ücretleri nasıl biz emekli sandığına bağlıyız idrar ve kan testine, nst ye filan ayrı ücret ödüyo musun,girişte ne kadar veriliyor,doğum fiyatları nasıl?_:..:sm_confused:
canım,bende 24 haftalk hamileyim ilk günden beri Dr. Gökbay Elpek e gidiyorum yıldız andevada.Bütün tahlillerimi orda yaptırdım.Ücretleri 40 civarında tutuyor.örneğin enson şeker yüklemesi yapıldı+idrar tahlili+kan tahlili+radyolojide ultrason (Detaylı) toplamda 42 lira verdik.ayrıca güler yüzlü hizmet ve en önemlisi sıra beklemiyorsun.doğum fiyatları ise nonrmal doğuma 450 sezeryan ise 600 demişlerdi.muayene ücreti 25 tl.umarım yardımcı olabilmişimdir. buyrunnnnnnnnn
evet canım çok yardımcı oldun teşekkür ederim,benim artık testler falan bitti bundan sonra nst olur herhalde artık oda ücrete tabiimi bilmiyorum gidince öğreniriz,bende 31 ine şerife hanıma 24 üne fatma hanıma randevu aldım,artık hangisinden memnun kalırsam doğumu ona yaptırıcam kısmetse....
ay ne güzel ya az da olsa antalyalı hamişleri burda görmek ne güzel sonuçta aynı şehirde olunca fikir alışverişi daha kolay oluyo bende 28 haftalık hamileyim inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kendinize ve meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?