Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

merhaba kızlarr
benim 2.bebeğim geliyor kısmetse 27 haftalık hamileyim
Orhan HOŞGÖR e gidiyorum
ilk kızımıda orhan bey doğurtmuştu
çok memnunum tavsiye ederim zemuszemus

bende 12 +2 haftalık hamileyim.. ilk bebeğim allah nasip ederse... Özgür KAVAZ' a gidiyorum... şiddetle TAVSİYE EDİYORUM:)) çok memnunum... kaç senedir Antalyada sağlam doktor arıyordum. allahıma çok şükür özgür bey çıktı karşıma... :lepi: herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

merhaba kızlarr
Orhan HOŞGÖR e gidiyorum

Mrb kızlar.
Ben de 13 haftalık hamileyim.
Medical Park ta DR.Ünal YİRMİBEŞ e gidiyorum.
Güleryüzlü,doğal iyi bir doktor

merhaba kızlarr
Orhan HOŞGÖR e gidiyorum

selam kizlar ben de antalya da hamis kalmadi galiba diyordum ki sizler geldiniz
hepiniz hosgeldiniz hayirli olsun ben de 8 haftalik hamisim ve 9 aylik bir oglum var
ikiz gibi buyutecegiz artik gorusmak uzere paylasimlara devam edersek
cok iyi olur sonucta hepimiz antalya dayiz kizlarrrrropuyorumnanaktan

hayırlı olsun begonvil :)) gerçekten ikiz gibi büyüyecekler :))) ama sanada zor olacak... allah yardımcımız olsun..

bencede paylaşımlara devam edelim...

peki canım muayene ücretleri tahlil,test vs gibi hamileler için yapılması gereken testlerin ücretleri nasıl biz emekli sandığına bağlıyız idrar ve kan testine, nst ye filan ayrı ücret ödüyo musun,girişte ne kadar veriliyor,doğum fiyatları nasıl?_:..:sm_confused:

ben hamile kalmaya çalıştığım dönemde fatma seda hanıma gitmiştim ... evet kadın süper bi kadın...çok başarılı... çok rahatlatıyor... ama o kadar yoğun ki... bir sıkıntın olduğunda ulaşmak çok zor.. heleki hamileyken tercihim hiç olmadı... zaten beni hamilede bırakamadı... o yüzden bırakmıştım.. kaydirigubbakcemile3

canım,bende 24 haftalk hamileyim ilk günden beri Dr. Gökbay Elpek e gidiyorum yıldız andevada.Bütün tahlillerimi orda yaptırdım.Ücretleri 40 civarında tutuyor.örneğin enson şeker yüklemesi yapıldı+idrar tahlili+kan tahlili+radyolojide ultrason (Detaylı) toplamda 42 lira verdik.ayrıca güler yüzlü hizmet ve en önemlisi sıra beklemiyorsun.doğum fiyatları ise nonrmal doğuma 450 sezeryan ise 600 demişlerdi.muayene ücreti 25 tl.umarım yardımcı olabilmişimdir. buyrunnnnnnnnn

evet canım çok yardımcı oldun teşekkür ederim,benim artık testler falan bitti bundan sonra nst olur herhalde artık oda ücrete tabiimi bilmiyorum gidince öğreniriz,bende 31 ine şerife hanıma 24 üne fatma hanıma randevu aldım,artık hangisinden memnun kalırsam doğumu ona yaptırıcam kısmetse....

canım hayırlısı olsun inş gönlüne göre bir doktor olur.bebeğini sağsalim kucağına alman dileğiyle...:CüvCüv:

ay ne güzel ya az da olsa antalyalı hamişleri burda görmek ne güzel sonuçta aynı şehirde olunca fikir alışverişi daha kolay oluyo bende 28 haftalık hamileyim inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kendinize ve meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan

inşallah canım :Saruboceq: sağolasın... allahım hepimizi nazardan korusun

selam kizlar ayyy ben soyledim ben ugramaz oldum burayadelikafadulden
saka bir yana sabah 6 da uyanan oglum sayesinde erkenden plaja gidiyoruz
cokta guzel oluyor simdi yuzdum yuzdum sonra ne olacagi belli olmaz
diye hergun gitmeye basladik oglumu da ufaktan denize alistirmam lazim
bu sicaklarda pek evden disari cikmadik klimayla anca nefes aliniyor...

sizler neler yapiyorsunuz doktor arayislari devam sanirim.....?????zemuszemus

ben şuan dr gayet memnunum çok şükür ikya arkadaşımız kararsızdı sanırım oda artık kararını verdi geriye bize doğumları beklemek kaldı tabi günler yaklaştıkça yusuf yusuf o da ayrı bir konu zaten ben normal doğum yapabilecek cesareti kendimde hiç göremiyorum ya hayırlısı bakalım son zaman ne olur bilemem allah yardımcımız olsun eyvahedigeldismile

selam
bende kara kara düşünüyorum bebişi nasıl doğuracağım diye.normale hiç ceseratim yok ama diğer türlüde ameliyat oluyorsun.boshayallersmile

evet öyle ama ne bileyim benim görümcem sezeryan oldu 2.gün ayaktaydı bebeğiyle kendi ilgilendi bir kaç arkadaşımda öyle tabi birazda bünye meselesi o sadece ilk saatler zor olduğnu söyledi ondada ağrı kesici geç yapmışlar o yüzden bende o tarafa kayacak gibiyim yinede belli olmaz hayırlısı bakalımbilmiyorumkismile

ben hangi yöntem iyi olacksa onu istiyorum zaten genelde doğum anı belli oluyor,hakkımızda hayırlısı diyorum o yüzden,doktorumu inşaallah eylülde netleştiricem fatma hanım mı şerife hanım mı bakalım,bir de acaba andevanın epiduralli normal doğumu nasıl kızlar bileniniz var mı?iyi bir anestezi uzmanı lazım çünkü.

kızlar yeni geldim bende..ben 20 haftalık hamileyim,tıp fak. gidiyorum.doktorum doç.dr.inanç mendilcioğlu,şimdilik memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…