Antalyalılar buluşuyor

bende 3 yıl önce geldiğimde kimse gelmemişti.antalyada hayal kırıklığına uğradım o kadr kalabalığın içinde..urfadayken bile çok buluşmamız olmuştu..burda bir kez ayarladık buluşma gayetde güzeldi.bu sitede kimse girip bakmıyor artık.face daha kolayına geliyor herkesin.bende uzun zaman sonra ilk defa girdim.sıkılmıştım artık siteden.çok arkadş arayışında bulundum..bir arkadşla hala görüşüyoruz..kaleiçinde club ally içinde terrace restaurantı işletiyorum beklerim kızlar hepinizi tanışalım..toplaşalım kaynaşalım..5 yaşında kızım var.2 .ncide yolda allah nasip ederse ağustosda olacak..terraceally07@hotmail.com faceden ekleyinn..

Antalyada 2 kez bulusma ayarlamistik guzelde olmustu yine olursa katilmak isterim kizlar benimde 4 yasinda bir oglum var nuray gul saygin face tende ekleyebilirsiniz

inşallah canım... Yazan çıkar ama ne zaman. Bende şaşırdım. Bu kadar kalabalık bir şehirden yazan yok.

bende uymaya çalışırım benide haberdar edin :126:biraz geç gördüm ama kafa dengi arkadslarımın olmasını çok isterim bnmde geleli 1 yıloldu..unutmayın cevap yazın haa:)))

Canım benim bebişte kız olacak. Kızım olmasına çok sevindim bende. Ama en önemlisi sağlıklı olmaları. Benim dogumda Aralıgın son haftası olacakmış doktor öyle dedi. Bakalım göreceğiz.
bende uymaya çalışırım benide haberdar edin :126:biraz geç gördüm ama kafa dengi arkadslarımın olmasını çok isterim bnmde geleli 1 yıloldu..unutmayın cevap yazın haa:)))

Hoşgeldin. Merkezdeysen daha çok arkadaş var. Ben uzagım. Sen nerdesin canım ?

ben muratpaşa meydan kavağındayım..bu arada cevap yazdığın için çok teşekkür ederim..

slm kızlar ben de antalyadayım ama dediğiniz gibi çok boş kalmış burası, demek ki topikte pek antalyalı yok yada antalya da yaşayan

Antalyada 2 kez bulusma ayarlamistik guzelde olmustu yine olursa katilmak isterim kizlar benimde 4 yasinda bir oglum var nuray gul saygin face tende ekleyebilirsiniz

ne zaman buluşmuştunuz, kaç kişiydiniz? foto falan var mı?

furtti selam şu tanışma işini yeniden düzenlesek veya bizde tanışabiliriz:))ben her gün Laura tarafına geliyorum oğlanı okula getiriyorum valla devamlı görüşeceğim arkadaşlar olmasını çok isterim..özelden yazamıyorum bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hanımlar buluşma olmamış kötü olmuş vallahi

merhaba..ben de antalyalıyım su an başka şehirde yasıyorum eğer bir buluşma başlarsa daha sonra gelmek isterim....korkuteliili olan arkadasım oralı mısın orda mı oturuyorsun..oraya da geliyorum bazen ben...

Slm kızlar bende antalyadayım keşke önce görseymişim bu topiğı yakın zamanda bebeğim doğacak inşallah havalar güzellerinde toplanır buluşuruz bu arada Dedeman otelin orda oturuyorum bende :)

Son düzenleme:
Kizlar bulusalim.mi yeniden ne dersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaar bende siteyi daha bugün kullanmaya başladım. Yeni Kk üyesi olarak hepinize selaaam ^_^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…