• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antepgelini'nin 2017 ye çeyiz hazırlığı :)

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
slm kızlar.uzun zamandır kadınlar kulübünü öylesine takip ediyordum ve bir anda üye olmuştum..şimdi bende yeni başlayan ve binbir heyecanla aldığım çeyizlerimi sizinle paylaşmak istedim:)
3253_buyuk_zoom.webp
139683.webp
hisarmonacosedef.webp
jumbo_tepsi_1.webp
rıo_metal.webp
80_kucuk.webp

canım hayırlı olsun hepsi çok güzel güle güle kullan :) biz de 2017 de düşünüyoruz ama henüz hiçbi şey almadım sanki çok erken gibi geldi bana :) seni görünce heveslendim ben de başlycam galibaa :KK68:

canım hayırlı olsun hepsi çok güzel güle güle kullan :) biz de 2017 de düşünüyoruz ama henüz hiçbi şey almadım sanki çok erken gibi geldi bana :) seni görünce heveslendim ben de başlycam galibaa :KK68:
işin aslı gerçekten erken ama içimdeki heves geçmeden başlamak istedim ve 4.5 yıllık bi ilişkimiz olunca ve önümüzdeki sürede uzun olunca ..

aslında düşünürsek 2 sene kaldı ya da ben kendimi avutuyorum :) Allah tamamına erdirsin

:nazar:Canım benim hayırlı olsun.Seçimlerinizdeki zevkliliğinize bakılırsa nişanlınızda çok yakışıklı galiba:KK66:
Bu arada yemek takımınızın ,kalpli kaşıkların markasını ve fiyatını sorsam ayıp olur mu?sevgiler...

:nazar:Canım benim hayırlı olsun.Seçimlerinizdeki zevkliliğinize bakılırsa nişanlınızda çok yakışıklı galiba:KK66:
Bu arada yemek takımınızın ,kalpli kaşıkların markasını ve fiyatını sorsam ayıp olur mu?sevgiler...
çok teşekkür ederim:) kendisiyle henüz nişanlanamasakta Bitanedir O :KK33: yemek takımımızı beyaz kulplu tencere ve resimlerde olmayan su takımıyla birlikte hisar mağazasından 1800tl ye almıştık. markasıda De'moonji. kalpli olanlara da her yerden ulaşabilirsin. can canan kaşıkları diye geçiyor nehir marka. 13 tl ye almıştım 12 tane çay kaşığı şeklinde.

Back
X