ANTI CMV IGG DEGERI?

Merve2407

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
1.259
2.825
133
33
Arkadaslar ilk yapilan testlerde anti cmv igg degeriniz kacti? Benim yeni gordum 235. Dr sorun yok dedi. Ama 6dan kucuk olmasi gerekiyormus? Bu sanirim bir enfeksiyonmus

Arkadaslar ilk yapilan testlerde anti cmv igg degeriniz kacti? Benim yeni gordum 235. Dr sorun yok dedi. Ama 6dan kucuk olmasi gerekiyormus? Bu sanirim bir enfeksiyonmus
Vucudun bu virüse antikor üretmiş yani bağışıklık sağlanmış bi daha aynı virüsle karşılaşırsa savunma yapabilecek, ig g de anneden bebege gezen antikor tipi demek yani sorun görünmüyor, hayrlı sağlıklı gelir bebişiniz inşallah

Canim benimkide yuksek cikti bi sorun teşkil ediyormuymus doktorun ne dedi bu konudda

IGG değerleri, vücudunuzun daha önce bu enfeksiyonu aldığı ve antikor geliştirdiği yani bağışıklık geliştirdiğini gösterir problem yaratmaz. IGM sonucu pozitif ise, virüsün vücutta aktif olduğunu gösterir. önemli olan IGM nin pozitif veya negatif olma durumudur

Back
X